A sucombat LRS?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: A sucombat LRS?
zavera
Ți-am explicat că nu este bine să te bagi acolo unde nu te pricepi. Bineînțeles că federația nu are legătură cu permisele de pescuit, acestea fiind documente de autorizare individuale pentru practicarea pescuitul sportiv în apele publice. Federația nu este constituită din pescari, persoane fizice, ci din structuri sportive, persoane juridice. Asta nu pricep criticii înverșunați de pe acest forum și bat din gură ca babele.
PS Pentru cultura ta generală, în calitatea pe care o am și fiind membru în Consiliul Național Consultativ pe sectorul pescăresc, am participat la ședințele de comisii din Camera deputaților când a fost elaborată Legea 317/2009 pentru aprobarea OUG 23/2008, deci nu vorbești cu un oarecare. Avocații ăștia de 2 lei trebuie să caute în DEX ca să afle niște termeni aflați în circulație de zeci de ani. Dacă citeai și tu legea, vedeai că federațiile au alte atribuții în legea pescuitului. Vezi art. 23(2) și 25(1) din OUG 23/2008.
Ți-am explicat că nu este bine să te bagi acolo unde nu te pricepi. Bineînțeles că federația nu are legătură cu permisele de pescuit, acestea fiind documente de autorizare individuale pentru practicarea pescuitul sportiv în apele publice. Federația nu este constituită din pescari, persoane fizice, ci din structuri sportive, persoane juridice. Asta nu pricep criticii înverșunați de pe acest forum și bat din gură ca babele.
PS Pentru cultura ta generală, în calitatea pe care o am și fiind membru în Consiliul Național Consultativ pe sectorul pescăresc, am participat la ședințele de comisii din Camera deputaților când a fost elaborată Legea 317/2009 pentru aprobarea OUG 23/2008, deci nu vorbești cu un oarecare. Avocații ăștia de 2 lei trebuie să caute în DEX ca să afle niște termeni aflați în circulație de zeci de ani. Dacă citeai și tu legea, vedeai că federațiile au alte atribuții în legea pescuitului. Vezi art. 23(2) și 25(1) din OUG 23/2008.
apsalba scrie:
,,am participat la ședințele de comisii din Camera deputaților când a fost elaborată Legea 317/2009 pentru aprobarea OUG 23/2008, deci nu vorbești cu un oarecare''
OAAAUUU,m-am c.a.c.a.t pe mine de respect.
,,am participat la ședințele de comisii din Camera deputaților când a fost elaborată Legea 317/2009 pentru aprobarea OUG 23/2008, deci nu vorbești cu un oarecare''
Să te speli înainte de a ieși din casă. Riști să fi confundat cu un vidanjor.
-
- veteran
fishi scrie:apsalba scrie:
share
- semlecangheorghe
- veteran
apsalba scrie:zavera

Ha,ha,ha,...sa moara mortu',nu mai pot da splina...ai mila domnu'presedinte....

Pescuiam odata din barca,si am ancorat la minim 200m de niste pet-uri care stateau suspect de stabile..Si n-am apucat sa punem mina pe lanseta,ca a aparut o huiduma pe mal,cu un fel de ghioaga diforma in mina,s-a proptit intr-un barcoi din lemn,si a zbierat cit l-au tinut plaminii la noi...
'''-MAAAAHHHH,daca imi acatati plashile,ghin la voi si......va rup..

Sa-ti spun drept este singura persoana,la care am auzit acest termen,si acum la domnia ta...Nu contest ca se foloseste si in lege,dar,pescarii in general ,nu folosesc acest termen..Si legile alea au fost facute de cineva care nu prea are treaba cu pescuitul in sine,lucru care se vede de pe Luna..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- cristi.albu
- senior
Salut!
Va lansez public si cat se poate de pe bune, fara cioace, invitatia de a participa la emisiunile noastre (PVTV) fie in studio fie prin telefon pentru a va expune parerile. Daca cineva crede ca are ceva de spus, dar fara injurii sau alte abordari pe langa subiect este invitat sa intervina.
Ii rog pe zavera, adelin, razvan, semlecangheorghe, SF, Mister Fisherman, Andrei Riga si ceilalti de aici (sa ma scuze ca nu i-am nominalizat pe toti) sa ia legatura cu mine (0743040012 sau cristi.albu @ pvtv.ro) sa stabilim detaliile. Emisiunile dedicate rapitorilor vor fi o data la doua saptamani, miercuri, de la ora 19:00.
Asadar, pentru discutii constructieve suntem foarte deschisi pentru oricine.
Multumesc!
Va lansez public si cat se poate de pe bune, fara cioace, invitatia de a participa la emisiunile noastre (PVTV) fie in studio fie prin telefon pentru a va expune parerile. Daca cineva crede ca are ceva de spus, dar fara injurii sau alte abordari pe langa subiect este invitat sa intervina.
Ii rog pe zavera, adelin, razvan, semlecangheorghe, SF, Mister Fisherman, Andrei Riga si ceilalti de aici (sa ma scuze ca nu i-am nominalizat pe toti) sa ia legatura cu mine (0743040012 sau cristi.albu @ pvtv.ro) sa stabilim detaliile. Emisiunile dedicate rapitorilor vor fi o data la doua saptamani, miercuri, de la ora 19:00.
Asadar, pentru discutii constructieve suntem foarte deschisi pentru oricine.
Multumesc!
Tare,
un fel de Irealitatea,scandalul si circul aduc audienta.Bine,asta in cazul in care va fi si Popescu prezent sau in direct din balastiera!
un fel de Irealitatea,scandalul si circul aduc audienta.Bine,asta in cazul in care va fi si Popescu prezent sau in direct din balastiera!
Ca si asa nu are serviciu.
Toata dimineata pe forum cu minciuni si intrigi.
Auzi, Comisia Nationala de
Pescuit la Subsol!!!!
Toata dimineata pe forum cu minciuni si intrigi.
Auzi, Comisia Nationala de

Păi, tocmai d'aia mă bag ! Ca să pricep !apsalba scrie:zavera
1. Dacă dl.Stratonov, vicepreşedintele demisionar al federaţiei, scrie negru pe alb că bugetul federaţiei se bazează pe distribuirea de permise, la ce trebuie să mă pricep ? Este suficient să ştiu să citesc. Şi ştiu !
2. Cultura mea generală este suficientă pentru a şti că respectiva calitate de membru în Consiliul Naţional Consultativ pe sectorul pescăresc aţi dovedit-o ca membru al defunctei federaţii, de unde aţi plecat cu oarece scandal. Acum vă întreb : nu cumva aţi pierdut această calitate ?
3. Şi ce dacă aţi fost în sală cand s-a adoptat legea 317/2009 ? Şi eu am fost la meciul cu Olanda, în tribună, şi tot am luat bătaie.
Conform regulamentelor celor două camere parlamentare, şedinţele de la comisiile permanente sunt publice, la fel şedinţeţe Plenului, dacă nu cumva se votează, punctual, şedinţe cu uşile închise !