A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ionut the carp
veteran
veteran

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de Ionut the carp » 11 Ian 2013, 23:42

@zavera
nu te mai obosi... oricum n-ai cu cine... pe de-o parte e unu care tipa... de cealalta 10 care scuipa... nu vreau sa discut culpa unora sau altora... dar tipic pentru noi... cand ceva merge prost incepem si pasam vina si nimeni nu doreste sa se implice... din comoditate... pentru ca lucrurile nu se fac cu gura...

desi poate sunt cu putin mai tanar ca tine, candva aveam aceleasi idealuri... de ceva timp mi-am impus sa aplic o chestie: "cand te certi cu un prost, asigura-te ca el nu crede ca face acelasi lucru"... si ar mai fi una: "oamenii sunt precum cuiele... ajung intr-atat de departe pe cat ii duce capul"... pe scurt: ne meritam soarta... cu varf si indesat din multe puncte de vedere...

federatia nu va obtine veci afilierea la fips-cips cata vreme va fi agvps acolo... e o chestie de onoare... poate cine stie scoate presedintele federatiei, care in opinia mea este nula (dpdv al faptului ca Romania a semnat, daca nu ma insel, Conventia pentru drepturile animalelor), vreo caruta de bani si mituieste conducerea fips-cips sa-l bage sub palarie... :lol:

daca vrei sa schimbi ceva... putem schimba prin munca si mai putina vorbarie...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Ian 2013, 00:56

apsalba scrie:Nu ma intereseaza si nici nu cred ca intereseaza pe cineva. Intreaba-l pe Selaru, ca el zice ca este taticul pescuitului sportiv. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PS La cere lege te referi, ca cica AGVPSR este afiliata la CIPS inainte de anul 2000. :lol: :lol: :lol: :lol: Pe vremea aia ma jucam prin tarana cu colegii de generatie.
Am aflat ca s-au tinut odata cu probele de canotaj si caiac canoe. Intreaba-l pe Pataichin sau pe Elisabeta Lipa. Poate a fost un ordin comun. :lol: :lol: :lol: :lol:

....asta se drogheaza?! :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Ian 2013, 08:43

zavera,
Bine, prost, vor aprecia altii mai tarziu. Ce pot sa-ti garantez este ca tot ca am facut pana acum am facut legal si pe banii mei.
Si cursurile de arbitraj au fost ...legale??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Ian 2013, 09:16

zavera,
AGVPSR bate din gura ca este membra CIPS din 1957,asa ca am evaluat corect vrsta. :D
Basmul ca federatia nu se poate afilia la CIPS atata timp cat este AGVPSR acolo, este fluturat de niste neinformati (ca sa zic asa) intrucat insasi statutul CIPS are prevedere ca motiv de excludere pierderea dreptului de reprerentare in propria tara a reprezentantului afiliat (art.6 alin.2 lit. b0 din statutul CIPS).
Ori AGVPSR nu este recunoscut ca reprezentant al pescuitului sportiv de statul roman. Am aceasta dovada printr-o hotarare definitiva si irevocabila a ICCJ si o voi folosi ca proba in dosarul de dizolvare al AGVPSR.
Ionut,
Tineretea nu este un motiv al inocentei. Concluzia ta (las la o parte dezacodurile) (daca vrei sa schimbi ceva... putem schimba prin munca si mai putina vorbarie... ) e o utopie. Ce ai vrut sa spui cu asta? Pe cine vrei sa imbarbatezi cu acest slogan comunist? Tu nu vezi ce se intampla in pescuitul sportiv? Cu asemenea atitudini nu se poate construi nimic. Un lucru care trebuie facut, trebuie sa te apuci de el. Dar la noi cand cineva vrea sa faca ceva, sar 20 sa-l traga inapoi. Le spun ca nu vor reusi cu mine. Sunt destul de tabacit ca sa opreasca cineva.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Ian 2013, 09:49

Sunt destul de tabacit ca sa opreasca cineva.

:lol: :lol: Tabacit nu gluma.. :lol: :lol:

Hmm, faptul ca te faci ca nu vezi subiectul''cursuri de arbitrii=legal???''',vorbeste de la sine....raspunsul este evident..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Ian 2013, 11:50

gigi,
citeste statutul federatiei si te lamuresti.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Ian 2013, 12:00

Am scapat ieftin..bine ca nu trebe sa citesc si vreun tom de legi.. :lol: Numai statutul....floare la urecehe..

Hai brae...ma iei cu statute..federatia nu exista oficial,da' ea scoleaza-autorizeaza arbitrii...cum crezi ca se vede din exterior lucrul acesta??

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 12 Ian 2013, 13:22

zavera scrie:
Ionut the carp scrie:@zavera
ce spui nu este foarte adevarat... cu totii, si pot garanta asta, avem viziuni bune si foarte bune in ceea ce priveste dezvoltarea si sustinerea pe termen lung a fenomenului... DAR!

Chiar daca avem proiecte fantastice si vrem sa le punem in aplicare... avem nevoie de 2 tipuri de resurse: cele financiare si cele de timp... Sa nu uitam ca din cate stiu eu nici o functie din cadrul LRS-ului nu este remunerata, acolo sunt oameni care pe timpul si banii lor au sustinut fenomenul atatia ani... Si inca un lucru ar fi carcotelile si cotcodacelile de pe margine... cand tu vezi ca te implici, te agiti, vrei sa iasa cat mai bine si in unele cazuri chiar nu le poti face pe toate... vine unu si-ti scuipa in ciorba mi se pare normal sa-ti bagi picioarele si sa mergi in alta parte...

In opinia mea ceea ce ar trebui facut acum, pentru anul ce vine (intrucat mi se pare un timp destul de restrans pana la inceputul campionatului), ar fi gasirea unor solutii pentru sustinerea financiara - taxa mai mici, premii in bani (sponsori nu numai din cadrul comerciantilor de articole sportive, etc) si trecerea la concursurile zonale...
Nu contraziceţi foarte mult ce am scris eu. Sunt convins că există multe proiecte minunate, pe planul ideilor. Nu numai în momentul pescuitului de competiţie. Din păcate, multe mor la nivelul promisiunilor, din lipsa resurselor financiare sau de timp. Eu aş adăuga încă una : resursa umană capabilă să implementeze un proiect de anvergură.

Un proiect bun este acela care oferă susţinere financiară, resursă de timp şi energie pentru implementare şi are omul. Mai ales omul. Desigur, că neretribuit este greu, mai ales cand asta se repetă de ani de zile. De fapt, nici n-ar trebui să fie neretribuit. Este o practică universală ca aducătorul unei sponsorizări să primească o recompensă. 10 %, 15 %, chiar 25 %. Se poate constitui un fond, din care să fie recompensată abilitatea managerială. Asta nu înseamnă cheltuială, ci profit.
Daca a adus 5 lei şi i-ai dat unul ca recompensă, va alerga să mai aducă încă 10 lei, sau 20 de lei.
Altă problemă este reflectarea în mass media. Orice competiţie poate prezenta interes. Dar ratingul îl face altceva.
Luaţi exemplul fotbalului. Televiziunile transmit meciuri, dar în contractele cu mass media este prevăzut în mod expres scandalul. Adică, Becali, Porumboiu, arbitrul ne-a furat, am dominat dar am avut ghinion, ei n-au jucat nimic, i-a ajutat terenul.
Oferiţi aşa ceva, asta se cere, asta atrage mass media. Iar dacă există o bună expunere media, vin şi sponsorii.
Pe cine interesează un banner pus pe mal, atunci cand nu-l vede nimeni ? Dar, dacă învingătorul etapei dă interviu la TV langă bannerul ăla, dacă spune că a pescuit cu lanseta X, cu jigul Y, a folosit barcă tip Z, etc.
Grosul banilor trebuie sa vină de la sponsori.

Deşi old_radu se amuză, chiar asta-i pregătirea mea. Evaluarea politicilor publice, care sunt nişte proiecte mult mai mari, mai complexe.
Iar principiul că nimeni nu implementeză mai bine proiectul decat autorul lui, este fundamental, ţine de ABC-ul meseriei.

Deci, în rezumat : proiect valabil, susţinut de autorul lui (desigur, cu sprijinul unei echipe, dar, el comandă, el răspunde).
Neabătut înainte, surd la cotcodăceli şi intrigi !
Fiule , mai bine mergi in Africa cu tailandeza :D , pentru ca traiesti in tara unde lucrurile se fac exact invers :wallbash:

Da , ai dreptate , degeaba ai un banner pe mal daca nu-l vede nimeni :wink:
Ii delicios sa vezi cum oamenii fac planuri si isi smulg perciunii , cum sa faca si sa dreaga ca sa aiba mai multi concurenti , cat sa fie barca si dimensiunea la biban , cand problema groasa si adevarata ii lipsa de interes a publicului pentru fenomenu spinning de competitie , nici fotbalu nu ar rezista prea mult cu stadioanele goale .
Reviste si emisiuni absolut incolore si inodore , prea multe si prea dupa acelasi tipar , din disperarea de a se vedea cu saci in caruta azi , de a lua scurtaturi , s-a cam dus pe rapa tot .
Poti sa mananci orice mancare daca ii gatita cu simt , poti citi orice carte , despre orice , daca ii scrisa bine , poti urmari un film despre orice daca ii bine realizat , si poti urmari o emisiune despre pescuit fara sa fi (inca) pescar daca are un pic de miez , comic original sau creaza o tensiune ,emotie , asteptare . Am un var , si tatal lui , deci unchiul , care in viata lor nu au dat la peste , da au vazut "Operatiunea Monstrul" de cateva ori .
Cat timp rezisti sa vezi un tip care se tine in serios , cu abtibilduri pe tricou , pescuind cat mai competitiv posibil , si dupa primu peste prins apare vesnica intrebare "la ce l-ai prins" .-Am folosit o lanseta cutare , naluca cutare , blabla si aici schimba unu canalu ca-i aceasi supa reincalzita odata si inca odata :cry:
Tre schimbat designul :wink:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 12 Ian 2013, 19:28

apsalba scrie: Ionut,
Tineretea nu este un motiv al inocentei. Concluzia ta (las la o parte dezacodurile) (daca vrei sa schimbi ceva... putem schimba prin munca si mai putina vorbarie... ) e o utopie. Ce ai vrut sa spui cu asta? Pe cine vrei sa imbarbatezi cu acest slogan comunist? Tu nu vezi ce se intampla in pescuitul sportiv? Cu asemenea atitudini nu se poate construi nimic. Un lucru care trebuie facut, trebuie sa te apuci de el. Dar la noi cand cineva vrea sa faca ceva, sar 20 sa-l traga inapoi. Le spun ca nu vor reusi cu mine. Sunt destul de tabacit ca sa opreasca cineva.
Lasati partea cu dezacordurile ca oricum nu ati inteles ideea de solidaritate (daca el doreste sa schimbe ceva in bine, ii pot fi alaturi, si impreuna putem face ceva). Nu vreau sa imbratisez pe nimeni si nimic... Hai sa facem o mica paralela.... Dvs. si un bun prieten decideti sa puneti bani la comun sa construiti o casa... o construiti, traiti bine mersi... iar dupa mult timp datorita diferitor sa le spunem "chestii"... trebuie sa il dati afara pe cel care v-a fost alaturi de la inceput, v-a ajutat si cu constructia si ati avut relatii bune zeci de ani si sa aduceti o persoana inca necunoscuta, despre care nu stiti nimic, nu a realizat nimic, care pretinde mult mai mult de la dvs decat vechiul prieten, dar care are un CV impresionant... Ce ati face?

Pescuitul competitional (nu sportiv) a ajuns in aceasta stare datorita mai multor factori... unii din cei mai reprezentativi ar fi situatia economica globala si lipsa fair-play-ului.

Faptul ca federatia zace cloaca de ceva timp e din cauza dvs... daca nu ati fi facut anunturi cu surle si trambite, ca eu fac, ca voi trebuie, ca eu sunt omul cu par pe piept si ma bat cu caramida-n .... poate alta era situatia... nu poti invita un om la masa si sa-i promiti ca-l servesti cu placinta cand tu nu ai bani sa cumperi una, nu ai ingrediente si nu sti reteta, cand tu practic in acel moment nu ai absolut nimic de oferit....

Acesta este ultimul raspuns pe care v-il dau in legatura cu aceste lucruri.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Ian 2013, 20:53

Scrie răspuns