discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
apsalba
- veteran

-
semlecangheorghe
- veteran

.....dar da cineva o garantie ca vor "navali" pescarii pe piste?
Asta nimeni nu poate sa garanteze..
Insa implicarea in concursuri depinde de doua lucruri ,de costuri si de miza.Asta oricit de mare ar fi pasiunea..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
vali stratonov
- veteran

Zi sa "mori" tu fanele ..... ai tu aceasta informatie ?:D

Sa fi sanatos si sa ai succesuri multe in lupta care te mina....
Te rog insa un lucru , vezi-ti de ale tale si mergi inainte fara a mai arunca cu noroi in cei pe care i-ai rugat insistent la acel moment sa vina sa te ajute .
Uita te rog ca ne-am cunoscut vreodata si crezi in continuare ca tu esti cel mai bun si mai drept ....
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
apsalba
- veteran

Am sa tin cont de recomandare. Sunt suficienti oameni in federatie care stiu cu ce se mananca pescuitul sportiv si care, si pot si vor, sa faca ceva pentru salvarea lui. Poate odata o sa va asumati responsabilitatea pentru ca l-ati adus unde este acum. Nu cred ca mie mi se poate imputa ceva pana acum, cu exceptia faptului ca v-am cascat ochii asupra faptului ca exista o alternativa. Acum calea este deschisa. Merge fiecare unde vrea. Nu stiu de ce, dar am un presentiment jenant. Parca simt ca o sa uiti ce ai zis acum.
Ultima oară modificat 11 Ian 2013, 20:45 de către
apsalba, modificat 1 dată în total.
-
ULK
- veteran

Anul'cesta se poarta: single.....dl.Popesco

-
vali stratonov
- veteran

Am sa tin cont de recomandare. Sunt suficienti oameni in federatie care stiu cu ce se mananca pescuitul sportiv si care, si pot si vor, sa faca ceva pentru salvarea lui.
Sper sa nu uiti prea repede de recomandare.
Sunt convins ca sunt oameni de buna credinta si oameni care se pricep

....doar ca mai trebuie un singur lucru ca sa poata face ceva pt. salvarea pescuitului sportiv...sa-i lasi tu sa-si faca treaba.

PS. Apropo l-ai auzit pe domnul Iuga azi in direct la PVTV....ai auzit si parerea lui despre tine????
Acum gata ...spor in toate.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
jhonny
- veteran

Asa ma prostanacule, acum te recunosc, gunoi esti definitiv !!!!!!
Te rezolv, stai aproape!!!!
Vin in delegatie saptamana viitoare....sa ma inscriu la Diaconita la ....materiale de constructii

-
apsalba
- veteran

Vali,
Da. Mi-aduc aminte cat de mult te-am rugat sa faci anumite treburi si ai refuzat. Cat despre dl.Iuga, ai putea sa-i confirmi ca ai votat in cadrul CE afilierea provizorie a Clubului Carp Zone. Sper ca daca ai uitat, o sa-ti recunosti semnatura pe procesul verbal. Ce nu stie dl. Iuga, alt povestitor in ale pescuitului la fel ca si tine, este faptul ca el nu mai este presedintele Carp Zone, intrucat i-a expirat mandatul de anul trecut. Din discutiile cu dl. Parfenie, clubul ramane in continuare membru in federatie iar cei care vorbesc in numele clubului o fac degeaba, clubul avand doar 4 membri: fratii Parfenie, Costica Buhac si Florentin Iuga, care intr-o discutie pe care am avut-o cu el cand i-am atras atentia ca i-a expirat manadatul de presedinte de club a zis ca nu-l mai intereseaza pescuitul. Se pare ca si-a revenit.