A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de apsalba » 11 Ian 2013, 19:35

Nu va incingeti prea tare ca luati foc. Fostul vice vaneaza fosta functie de presedinte a LRS si nu o poate solicita decat scuipand acolo unde a lins. :lol: :lol: :lol:
Mi-aduc aminte cu cata manie proletara era mascarit de actualii admiratori si de injuraturile cu care a fost gratulat cand a pozat in mardeias. Din cate imi aduc aminte, chiar l-am consolat si incurajat cu acea ocazie. Dar a continuat sa curteze vechea iubire, in ciuda scrasnetelor din dinti ale unora cu care nu se inghite demult. Se pare ca LRS nici macar nu trebuie ajutata sa se desfiinteze. La actula stare de spirit din interior se distruge singura. Imi mentin afirmatia ca adunarea generala din februarie 2013 va fi ultima ei palpaire de viata. Odihneasca-se in pace.
PS CEl care a botezat topicul nici nu stie cata dreptate a avut! :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Ian 2013, 19:43

:lol: :lol: :lol: Te doare ca ai ramas solo pe 'arca'...Suna-l pe Gerula.. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Ian 2013, 19:46

.....dar da cineva o garantie ca vor "navali" pescarii pe piste?
Asta nimeni nu poate sa garanteze..
Insa implicarea in concursuri depinde de doua lucruri ,de costuri si de miza.Asta oricit de mare ar fi pasiunea..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Ian 2013, 20:16

Fostul vice vaneaza fosta functie de presedinte a LRS si nu o poate solicita decat scuipand acolo unde a lins. :lol: :lol: :lol:
Zi sa "mori" tu fanele ..... ai tu aceasta informatie ?:D :D
Sa fi sanatos si sa ai succesuri multe in lupta care te mina....
Te rog insa un lucru , vezi-ti de ale tale si mergi inainte fara a mai arunca cu noroi in cei pe care i-ai rugat insistent la acel moment sa vina sa te ajute .

Uita te rog ca ne-am cunoscut vreodata si crezi in continuare ca tu esti cel mai bun si mai drept ....
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Ian 2013, 20:43

Am sa tin cont de recomandare. Sunt suficienti oameni in federatie care stiu cu ce se mananca pescuitul sportiv si care, si pot si vor, sa faca ceva pentru salvarea lui. Poate odata o sa va asumati responsabilitatea pentru ca l-ati adus unde este acum. Nu cred ca mie mi se poate imputa ceva pana acum, cu exceptia faptului ca v-am cascat ochii asupra faptului ca exista o alternativa. Acum calea este deschisa. Merge fiecare unde vrea. Nu stiu de ce, dar am un presentiment jenant. Parca simt ca o sa uiti ce ai zis acum.
Ultima oară modificat 11 Ian 2013, 20:45 de către apsalba, modificat 1 dată în total.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 11 Ian 2013, 20:44

Anul'cesta se poarta: single.....dl.Popesco :)

Imagine
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Ian 2013, 21:30

Am sa tin cont de recomandare. Sunt suficienti oameni in federatie care stiu cu ce se mananca pescuitul sportiv si care, si pot si vor, sa faca ceva pentru salvarea lui.
Sper sa nu uiti prea repede de recomandare.
Sunt convins ca sunt oameni de buna credinta si oameni care se pricep :roll: ....doar ca mai trebuie un singur lucru ca sa poata face ceva pt. salvarea pescuitului sportiv...sa-i lasi tu sa-si faca treaba. :twisted:
PS. Apropo l-ai auzit pe domnul Iuga azi in direct la PVTV....ai auzit si parerea lui despre tine????
Acum gata ...spor in toate. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 11 Ian 2013, 21:47

apsalba scrie:Nu va incingeti prea tare ca luati foc. Fostul vice vaneaza fosta functie de presedinte a LRS si nu o poate solicita decat scuipand acolo unde a lins. :lol: :lol: :lol:
Mi-aduc aminte cu cata manie proletara era mascarit de actualii admiratori si de injuraturile cu care a fost gratulat cand a pozat in mardeias. Din cate imi aduc aminte, chiar l-am consolat si incurajat cu acea ocazie. Dar a continuat sa curteze vechea iubire, in ciuda scrasnetelor din dinti ale unora cu care nu se inghite demult. Se pare ca LRS nici macar nu trebuie ajutata sa se desfiinteze. La actula stare de spirit din interior se distruge singura. Imi mentin afirmatia ca adunarea generala din februarie 2013 va fi ultima ei palpaire de viata. Odihneasca-se in pace.
PS CEl care a botezat topicul nici nu stie cata dreptate a avut! :lol: :lol: :lol: :lol:

Asa ma prostanacule, acum te recunosc, gunoi esti definitiv !!!!!!
Te rezolv, stai aproape!!!!
Vin in delegatie saptamana viitoare....sa ma inscriu la Diaconita la ....materiale de constructii :lol: :lol: :lol: :lol:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 11 Ian 2013, 21:51

Adica murdaresti peste tot pe unde treci.
Toti care te-au ajutat sau au crezut ca va fi un pas inainte, dupa ce te lasa iti curg balele si scuipi.
Ai invatat de la un stelist de frunte si un tribun. :roll: :roll: :roll: :wink: :wink:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Ian 2013, 21:52

:lol: :lol: :lol: :lol:
Vali,
Da. Mi-aduc aminte cat de mult te-am rugat sa faci anumite treburi si ai refuzat. Cat despre dl.Iuga, ai putea sa-i confirmi ca ai votat in cadrul CE afilierea provizorie a Clubului Carp Zone. Sper ca daca ai uitat, o sa-ti recunosti semnatura pe procesul verbal. Ce nu stie dl. Iuga, alt povestitor in ale pescuitului la fel ca si tine, este faptul ca el nu mai este presedintele Carp Zone, intrucat i-a expirat mandatul de anul trecut. Din discutiile cu dl. Parfenie, clubul ramane in continuare membru in federatie iar cei care vorbesc in numele clubului o fac degeaba, clubul avand doar 4 membri: fratii Parfenie, Costica Buhac si Florentin Iuga, care intr-o discutie pe care am avut-o cu el cand i-am atras atentia ca i-a expirat manadatul de presedinte de club a zis ca nu-l mai intereseaza pescuitul. Se pare ca si-a revenit. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns