A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
zavera
veteran
veteran

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de zavera » 11 Ian 2013, 22:07

old_radu scrie:@ zavera

...faptul ca atunci cand citesti postarile mele te face sa intelegi ca traiesti in Romania , ma binedispune , prin asta intelegand ca am reusit intr-o oarecare masura sa te trezesc , usor , la realitate
...in ce priveste " falsa, balcanica şi matura înţelepciune "a la Nastradin Hogea" " , o s-o tratezi ca pe o invatatura , in momentul in care te vei lovi de pragul de sus , dar asta nu se va intampla atat timp cat :
zavera scrie:...banii nu constituie o problema (datorita parintilor, am pentru 10 vieti).
...in rest , nu gresesti ...toate-s roz , norisorii sunt "fluffy" , FMI-u' ne sponsorizeaza , LRS-u' si FRPS-u' se bazeaza pe sfaturile tale .... :lol:
Nu, nu sunt toate roz. Dar este ţara mea şi aici mă simt bine. Chiar îmi convine uneori, cand constat că sunt atatea de făcut.
Banii părinţilor sunt o "plasa de siguranta", sporadic am mai castigat si eu, pe unde am fost, nu mi-a fost rusine nici sa fac traduceri, nici sa distribui pliante, daca ieseau cateva lire.
In curand voi lua prima leafa, la un nivel decent pentru un debutant. Serviciul mi l-am gasit prin puterile mele, prin concurs (47 de persoane pe numai 2 locuri). Nu prea voi mai apela la parinti, desi ei sunt mai deranjati de ideea asta decat mine.
La treaba cu FMI nu ma pricep, LRS si FRPS ...fac ce vor.
Daca ma voi lovi, in mod repetat, de pragul de sus, sper ca nu voi deveni si eu dezabuzat si sceptic.
Daca voi simti ca totusi devin, voi schimba aerul. Ma voi insura cu o filipineza sau thailandeza si ma voi apuca de misionariat pe undeva, prin Africa.
Oricum, nu ma voi considera niciodata neputincios in tara mea. Ma doare sufletul cand vad cat de mult suntem ramasi in urma pe planul intelegerii fenomenelor de toate categoriile. Aflam despre UE, NATO, FMI, etc de la televizor si deodata, avem pareri. Facem si politica, la fel ca la meci de fotbal. Unii cu Steaua, altii cu Dinamo sau Rapidul.
Le stim pe toate, le-am facut pe toate, mai mult nu se face. Caruta e intepenita in noroi, iar noi producem vorbe de duh.
Si cu pescuitul e cam la fel. A disparut placerea de a fi pe malul apei, cu undita in mana. Ramane tastatura.
Peste nu mai este, balti scumpe si majoritatea proaste, pescuitul de competitie este in declin. Piste de concurs putine, sportivii se lasa unul dupa altul. Perioada romantica a trecut, ciolanul a fost ros, mai ramane un zgarci, la care mai jinduieste doar hiena.
Dar, nu facem nimic, respingem toate ideile, filozofam ca nu se poate, ne scobim in dinti si scuipam cu obida.
Barem, acest domn Popescu vrea ceva. Face pe don Quijote calare pe un caine schiop, dar vrea ceva.
Vrea ceva PROST, dar...mai vrea cineva ceva bine ? Cine domnule coleg matur ?

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 11 Ian 2013, 22:14

apsalba scrie::lol: :lol: :lol: :lol:
Vali,
Da. Mi-aduc aminte cat de mult te-am rugat sa faci anumite treburi si ai refuzat. Cat despre dl.Iuga, ai putea sa-i confirmi ca ai votat in cadrul CE afilierea provizorie a Clubului Carp Zone. Sper ca daca ai uitat, o sa-ti recunosti semnatura pe procesul verbal. Ce nu stie dl. Iuga, alt povestitor in ale pescuitului la fel ca si tine, este faptul ca el nu mai este presedintele Carp Zone, intrucat i-a expirat mandatul de anul trecut. Din discutiile cu dl. Parfenie, clubul ramane in continuare membru in federatie iar cei care vorbesc in numele clubului o fac degeaba, clubul avand doar 4 membri: fratii Parfenie, Costica Buhac si Florentin Iuga, care intr-o discutie pe care am avut-o cu el cand i-am atras atentia ca i-a expirat manadatul de presedinte de club a zis ca nu-l mai intereseaza pescuitul. Se pare ca si-a revenit. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pai nu trebuie sa aiba minimum 20 de membri ? Hopaaa, sunt ilegali ! Clubul Carp Zone, club federal, este ilegal !
Dati-i afara, domnule presedinte ! Lucrati cu ilegalisti ?
Dar cluburile alea 10, Zarganul, Stavridul, Babusca...sau cum le cheama, au vreun membru activ, nu fictiv ? Ca am auzit o vorba, cum ca ati fi transformat mortii din cimitir in pescari de competitie ! Sa fie adevarat ? :shock:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Ian 2013, 22:18

zavera,
Bine, prost, vor aprecia altii mai tarziu. Ce pot sa-ti garantez este ca tot ca am facut pana acum am facut legal si pe banii mei. Desfid pe cel care sustine ca a contribuit cu ceva, cu exceptia unui singur om pe care il simt aproape si dispus sa faca ceva. Stie el cine este si nu vreau sa-i spun numele pentru a nu fi murd[rit de niste imbecili. :lol: :lol: :lol: :lol:
PS Nu te speria; pe langa membri fondatori mai sunt cereri ulterioare de afiliere. :D Iar stai prost cu legile. Nr. minim este zece. Nu te mai forta pe aceste teme.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 11 Ian 2013, 22:26

Care banii tai???????
Ca tu esti paducheeeeeeee!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 11 Ian 2013, 22:29

apsalba scrie:zavera,
....
Nu te mai forta pe aceste teme.

:lol: :lol: :lol:
...asa se intampla cand elanul e prea mare

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 11 Ian 2013, 22:34

ticairlandezu scrie:
HOTĂRÂRE Nr. 884 din 13 septembrie 2001
pentru aprobarea Regulamentului de punere în aplicare a dispoziţiilor Legii
educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000
EMITENT: GUVERNUL ROMÂNIEI
PUBLICATĂ ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 578 din 14 septembrie 2001

ART. 24
(1) Denumirea federaţiilor sportive naţionale este "Federaţia Română de – ramura de sport -", cu excepţia cazurilor prevăzute de Legea nr. 69/2000.
(2) Utilizarea denumirii "Federaţia Română de - ramura de sport -" pentru orice federaţie sportivă naţională se autorizează de către Ministerul Tineretului şi Sportului în cadrul procesului de avizare şi/sau recunoaştere, sub sancţiunea nulităţii absolute.
ART. 27
(1) Recunoaşterea oficială a practicării unei ramuri de sport în România se face de către Ministerul Tineretului şi Sportului la solicitarea practicanţilor acesteia.
(2) Cererea de recunoaştere oficială se adresează Ministerului Tineretului şi Sportului şi cuprinde următoarele date:
a) numărul de practicanţi la nivel local şi naţional;
b) regulamentele de competiţie;
c) tipurile de instalaţii, materiale şi echipamente utilizate;
d) informaţii sintetice despre practicarea ramurii de sport respective pe plan internaţional;
e) statutul şi regulamentele organizaţiei internaţionale a ramurii de sport, dacă acestea există;
f) orice alte materiale documentare considerate elocvente pentru susţinerea cererii.
(3) Analiza şi verificarea documentaţiei care însoţeşte cererea de recunoaştere oficială se efectuează de către comisia numită prin ordin al ministrului tineretului şi sportului.
(4) Raportul comisiei, întocmit în baza cererii de recunoaştere, a documentaţiei anexate şi în urma vizionării a minimum 3 demonstraţii, va conţine concluzii privind caracteristicile sportului respectiv, valenţele sale sociale şi instructiv-educative, precum şi necesitatea recunoaşterii oficiale.
(5) În baza raportului favorabil al comisiei Ministerul Tineretului şi Sportului recunoaşte oficial, prin ordin al ministrului, practicarea ramurii de sport respective în România.
(6) În baza recunoaşterii oficiale practicanţii ramurii de sport se pot constitui în asociaţii judeţene şi a municipiului Bucureşti, pe ramuri de sport, cluburi sportive, federaţie sportivă naţională, şi pot participa la întreceri demonstrative şi competiţii, potrivit legii.

Nea Fanee, poti sa-mi spui pe ce locatii sau tinut cele 3 demonstratii, conf. legii, in fata comisiei ANST :?:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Ian 2013, 22:37

Nu ma intereseaza si nici nu cred ca intereseaza pe cineva. Intreaba-l pe Selaru, ca el zice ca este taticul pescuitului sportiv. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PS La cere lege te referi, ca cica AGVPSR este afiliata la CIPS inainte de anul 2000. :lol: :lol: :lol: :lol: Pe vremea aia ma jucam prin tarana cu colegii de generatie.
Am aflat ca s-au tinut odata cu probele de canotaj si caiac canoe. Intreaba-l pe Pataichin sau pe Elisabeta Lipa. Poate a fost un ordin comun. :lol: :lol: :lol: :lol:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 11 Ian 2013, 22:42

Iar cred ca a baut!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 11 Ian 2013, 23:00

apsalba scrie:zavera,
Bine, prost, vor aprecia altii mai tarziu. Ce pot sa-ti garantez este ca tot ca am facut pana acum am facut legal si pe banii mei. Desfid pe cel care sustine ca a contribuit cu ceva, cu exceptia unui singur om pe care il simt aproape si dispus sa faca ceva. Stie el cine este si nu vreau sa-i spun numele pentru a nu fi murd[rit de niste imbecili. :lol: :lol: :lol: :lol:
PS Nu te speria; pe langa membri fondatori mai sunt cereri ulterioare de afiliere. :D Iar stai prost cu legile. Nr. minim este zece. Nu te mai forta pe aceste teme.
Cred că aţi făcut pe banii dvs. că doar nu pe ai Guvernului. Cum au devenit banii ăia ai dvs., unii, mai răi, zic unele chestii, mai ales legate de fosta federaţie, dar asta-i altă discuţie.
Văd şi din altă postare că v-aţi cam supărat pe mine. Nu v-am jignit, nu v-am acuzat de nimic. A, că mi-am exprimat părerea legat de activitatea şi atitudinea dvs. de pană acum, asta e dreptul meu. (Sunt Cetăţean European şi am drepturi !)
Cel mai mult îmi displace faptul că mă contraţi cum că nu m-aş pricepe. Posibil, dacă m-aş pricepe v-aş contra eu pe dvs. Cat despre legi, nu stau nici bine, nici rau. Le citesc si ma straduiesc sa le respect, in niciun caz nu le interpretez în stilul dvs. absolut halucinant.

PS 1. - 4 membri înseamnă mai puţin şi decat 20, şi decat 10. Oricum ai da-o, tot "ilegalisti". Tocmai la dvs., care în orice secundă scoateţi din manecă un citat din lege ? Păi, se poate ?
PS 2. - cererile ulterioare de afiliere seamana cu cererile pentru terenuri pe Lună. Cu precizarea că terenurile chiar le poţi vedea, cu un telescop performant.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 11 Ian 2013, 23:05

apsalba scrie:Nu ma intereseaza si nici nu cred ca intereseaza pe cineva. Intreaba-l pe Selaru, ca el zice ca este taticul pescuitului sportiv. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PS La cere lege te referi, ca cica AGVPSR este afiliata la CIPS inainte de anul 2000. :lol: :lol: :lol: :lol: Pe vremea aia ma jucam prin tarana cu colegii de generatie.
Am aflat ca s-au tinut odata cu probele de canotaj si caiac canoe. Intreaba-l pe Pataichin sau pe Elisabeta Lipa. Poate a fost un ordin comun. :lol: :lol: :lol: :lol:
Din postarea asta, înţeleg că v-aţi jucat în ţărană pană pe la 40 de ani. După fotografie, acum aveţi cam 52-55 de ani. Inainte de anul 2000, să zicem în 1998, aveaţi cam 40 de anişori.
Asta explică unele chestii. :D
Sper că nu v-aţi supărat, dar prea le ridicaţi la fileu !

Scrie răspuns