A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de pikeman » 11 Ian 2013, 17:54

aia e, precum vezi nu poti discuta d'astea pe Rapitori, in primul rand nu vad interfata cu LRS, hai sa discutam problemele CNS cu cine, sau pentru ce? Adica bun, le discutam, ti se pare tie ca vine aici cineva sa dea raspunsuri la intrebari sau la solutii daca sunt puse/propuse? eu nu vad pe nimeni, vezi tu pe cineva? oi fi orb ... sa vie cei din AG sa ne zica ce vor din LRS-ul asta ca sa stim ce discutam sau cu cine, si apoi discutam...dar cum unii au inchis pravalia ma gandesc ca o fi exclusivista treaba. Si probabil dupa ce am investit timp si bani in jucaria asta ar trebui sa nu comentam nimic la deciziile lor abuzive

Mai intreb , poate aude cineva din LRS, in ordinea de zi a carei sedinte AG apare subiectul "inchiderea forumului"? - de exemplu
vedem daca raspunde cineva, pe mine nu ma intereseaza daca intr-adevar s-a votat, vreau doar sa vad ca inainte de a se vota a fost pe ordinea de zi astfel incat au fost informati toti membrii de club de chestia asta si s-a votat la majoritate , nu la masa celor bogati !!!!

na, Lozea, microfonu e la tine :twisted: :lol:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 11 Ian 2013, 17:57

singuru lucru care se poate face aici e sa mai vezi cum e perceputa din afara competitia actuala ....atat
ce spun cei ce urmaresc , ce vor , ce nu vor ....etc

domle as veni pentru ca ....
nu vreau sa vin pt ca
pt mine ar fi important sa....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 11 Ian 2013, 18:18

old_radu scrie:
zavera scrie:
Deşi old_radu se amuză, chiar asta-i pregătirea mea. Evaluarea politicilor publice, care sunt nişte proiecte mult mai mari, mai complexe.
...frumos , felicitari pentru "diploma" si iti doresc "succesuri " !
...dar pana sa iti vina randul "sa dirijezi circulatia " , nu uita ca ai atasata o emblema de tipul acesta " :!: "
...poate ar fi mai bine sa mai citesti , sa tragi concluzi , sa observi ca lucrurile in realitate nu sunt exact ca si cele pe care le cunosti tu din cursurile scolii si eventual apoi sa incerci sa combini ceea ce ai invatat , adaptat la realitate ...mai ales la "ROrealitate"
..."Nu tot ce zboara se mananca !"

...asta ca sa confirm spusele lui Vali , de mai sus..... :lol:
Mulţumesc pentru recomandări. Să ştiţi că-mi dau seama că trăiesc în Romania în fiecare zi, cand ies pe stradă, cand deschid televizorul, cand merg cu troleibuzul, dar şi cand citesc postările dvs.
M-ar fi interesat să aflu unde greşesc eu, pe planul punctelor de vedere exprimate şi nu compatibilitatea între ce am învăţat eu la şcoală cu falsa, balcanica şi matura înţelepciune "a la Nastradin Hogea" care se vinde bine pe malurile Dambovitei.

silviu.neagu
junior
junior

Mesaj de silviu.neagu » 11 Ian 2013, 18:56

Acum toata lumea da in el.Pentru frumusetea drillului lasati-l sa mai respire.N-am vazut o vorba buna,de incurajare,pentru moral...sa poata lupta mai departe...

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 11 Ian 2013, 19:00

@ zavera

...faptul ca atunci cand citesti postarile mele te face sa intelegi ca traiesti in Romania , ma binedispune , prin asta intelegand ca am reusit intr-o oarecare masura sa te trezesc , usor , la realitate
...in ce priveste " falsa, balcanica şi matura înţelepciune "a la Nastradin Hogea" " , o s-o tratezi ca pe o invatatura , in momentul in care te vei lovi de pragul de sus , dar asta nu se va intampla atat timp cat :
zavera scrie:...banii nu constituie o problema (datorita parintilor, am pentru 10 vieti).
...in rest , nu gresesti ...toate-s roz , norisorii sunt "fluffy" , FMI-u' ne sponsorizeaza , LRS-u' si FRPS-u' se bazeaza pe sfaturile tale .... :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Ian 2013, 19:11

Sorin scrie:singuru lucru care se poate face aici e sa mai vezi cum e perceputa din afara competitia actuala ....atat
ce spun cei ce urmaresc , ce vor , ce nu vor ....etc

domle as veni pentru ca ....
nu vreau sa vin pt ca
pt mine ar fi important sa....

Ce conteaza parerea celor dinafara???
Conteaza de ce nu mai participa cei din interior,din cluburi,....acolo trebuie sa puneti voi accentul....sa identificati cauzele si sa le inlaturati...

Noi astia de pe margine,ne dam cu presupusul si atit...chiar nu conteaza..ce credem noi..

Insignifianta mea parere,ca pentru open mult mai benefice ar fi concursurile zonale,de unde sa se adune cei care vor un next level..ar fi mult mai ieftine,si sigur ar fi mai multi doritori..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Ian 2013, 19:12

silviu.neagu scrie:Acum toata lumea da in el.Pentru frumusetea drillului lasati-l sa mai respire.N-am vazut o vorba buna,de incurajare,pentru moral...sa poata lupta mai departe...
Domnule coleg , cum sa nu il incurajeze nimeni pe domnul presedinte??? :roll:
Eu unul am facut-o, chiar daca voia sa ma de-a afara :D :D :D iote :
In rest succes in activitate ....
O fi deajuns? :roll:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Ian 2013, 19:14

Io cred ca Silviu vrea sa fie vice federal...Asa-i Silviu draga?? :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

silviu.neagu
junior
junior

Mesaj de silviu.neagu » 11 Ian 2013, 19:18

Acum plec la fotbal,discutam pe seara

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Ian 2013, 19:32

Insignifianta mea parere,ca pentru open mult mai benefice ar fi concursurile zonale,de unde sa se adune cei care vor un next level..ar fi mult mai ieftine,si sigur ar fi mai multi doritori..
Gigi pt. incrajarea pescarilor care doresc sa guste din spiritul competitiei si chiar pt. scaderea costurilor ideea ta nu e rea chiar deloc....
Vad insa o singura problema la zonale , aceea ca din pacate nu avem multe zone din tara balti care sa tina si biban si stiuca sau mai ales salau....

Ar fi cam naspa ca unii sa pescuiasca doar clean si biban , altii biban si salau iar altii salau si stiuca ....ca apoi ori sa-i "promovezi" in Master pe primii 3-5 clasati din fiecare zona .......

O alta varianta ar fi sa faci 3 concursuri zonale din care sa fie eligibili primii 5 (de ex.), cu care sa faci un turneu final de 1-2 concursuri la ce specii doresti in urma caruia sa se califice in Master doar primii 10-12 clasati care sa-i inlocuiasca pe cei retrogradati din Master.

Variante se pot gasi , fara probleme dar competitori isi vor manifesta interesul?

Daca faci concursurile pe ape publice , ai ceva sponsorizari si o rezolvi cu organizatori din zonele limitrofe cu siguranta costurile vor scadea simtitor.....dar da cineva o garantie ca vor "navali" pescarii pe piste?
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Scrie răspuns