apsalba scrie:zavera,
Deși ești confuz, o să-ți dau ceva lămuriri.
1. De ce ar trebui să vină sportivii catre federaței? Pentru că așa zice legea, dacă vor să participe la competiții oficiale naționale sau internaționale.
2. De unde ai tras concluzia că am pierdut procesele cu LRS sau cu AGVPSR?
Înțelegeți că membri federației participă dacă vor la orice competiție neoficială, cum au și făcut-o anul trecut, federației revenindu-i organizarea competițiilor oficiale.
PS Învață faptul că un proces se termină în baza unei hotărâri definitive și irevocabile. Vicepreședintelui respectiv eu i-am sugerat gestul respectiv, ca să nu fie dat afară pentru lipsă de activitate. Dacă federația va veni cu ceva nou în pescuitul sportiv, va fi disciplina. Aviz amatorilor.
1. Nici o lege nu obligă sportivii să vină la o federaţie nerecunoscută pe plan naţional şi internaţional. Singurul care mai crede (cu unele ezitări vizibile) sunteţi dvs.
2. Pentru ca le-aţi pierdut. Şi cu vechea federaţie, şi cu actuala. faceţi ca ăla care cade de la etajul 10; pe masura ce, in caderea sa, ajunge in dreptul etajului 5, zice că încă-i bine, în dreptul etajului 2, la fel, apoi vine parterul şi...buff. Şi la dvs., parterul pare aproape. Cat mai este pană în noiembrie ?
Orice pescar participă la orice competiţie neoficială, dacă are timp, bani şi logistica necesară. Federaţia n-are nicio treabă, membrii ei participă ca pescari, nu ca federali.
PS- L-aţi fi dat afară pe dl. Stratonov din ceva ce nu există, de fapt. Ori vă pleacă adepţii, ori îi daţi afară. Ar trebui să dormiţi cu poza dansului cu pernă. Şi-a părăsit la un moment dat colegii, crezand în mai binele adus de federaţie. Şi-a dat seama de eroare şi a avut bărbăţia să recunoască. Vă comportaţi rău cu dansul, deşi a riscat de dragul ideii de federaţie.
Vă purtaţi rău, rău, rău !
Mai era unul, Nero, poate aţi auzit de el, care se comporta la fel, dar a sfarşit rău !