apsalba scrie:zavera,
De?i e?ti confuz, o s?-?i dau ceva l?muriri.
1. De ce ar trebui s? vin? sportivii catre federa?ei? Pentru c? a?a zice legea, dac? vor s? participe la competi?ii oficiale na?ionale sau interna?ionale.
2. De unde ai tras concluzia c? am pierdut procesele cu LRS sau cu AGVPSR?
În?elege?i c? membri federa?iei particip? dac? vor la orice competi?ie neoficial?, cum au ?i f?cut-o anul trecut, federa?iei revenindu-i organizarea competi?iilor oficiale.
PS Înva?? faptul c? un proces se termin? în baza unei hot?râri definitive ?i irevocabile. Vicepre?edintelui respectiv eu i-am sugerat gestul respectiv, ca s? nu fie dat afar? pentru lips? de activitate. Dac? federa?ia va veni cu ceva nou în pescuitul sportiv, va fi disciplina. Aviz amatorilor.
1. Nici o lege nu oblig? sportivii s? vin? la o federa?ie nerecunoscut? pe plan na?ional ?i interna?ional. Singurul care mai crede (cu unele ezit?ri vizibile) sunte?i dvs.
2. Pentru ca le-a?i pierdut. ?i cu vechea federa?ie, ?i cu actuala. face?i ca ?la care cade de la etajul 10; pe masura ce, in caderea sa, ajunge in dreptul etajului 5, zice c? înc?-i bine, în dreptul etajului 2, la fel, apoi vine parterul ?i...buff. ?i la dvs., parterul pare aproape. Cat mai este pan? în noiembrie ?
Orice pescar particip? la orice competi?ie neoficial?, dac? are timp, bani ?i logistica necesar?. Federa?ia n-are nicio treab?, membrii ei particip? ca pescari, nu ca federali.
PS- L-a?i fi dat afar? pe dl. Stratonov din ceva ce nu exist?, de fapt. Ori v? pleac? adep?ii, ori îi da?i afar?. Ar trebui s? dormi?i cu poza dansului cu pern?. ?i-a p?r?sit la un moment dat colegii, crezand în mai binele adus de federa?ie. ?i-a dat seama de eroare ?i a avut b?rb??ia s? recunoasc?. V? comporta?i r?u cu dansul, de?i a riscat de dragul ideii de federa?ie.
V? purta?i r?u, r?u, r?u !
Mai era unul, Nero, poate a?i auzit de el, care se comporta la fel, dar a sfar?it r?u !