A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MatrixVR5
veteran
veteran

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de MatrixVR5 » 11 Ian 2013, 13:55

Raspuns !
Cand o sa va sacrificati pentru a participa la un concurs , cand o sa aveti satisfacerea sufleteasca de revedere cu colegi - prieteni de competitie , cand o sa impartasiti unele secrete - starategi de concurs , probabil atunci o sa invatati ce inseamna competitia .
Ceea ce nu se regaseste in dvs. :wallbash: .
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Ian 2013, 13:58

zavera,
Deși ești confuz, o să-ți dau ceva lămuriri.
1. De ce ar trebui să vină sportivii catre federaței? Pentru că așa zice legea, dacă vor să participe la competiții oficiale naționale sau internaționale.
2. De unde ai tras concluzia că am pierdut procesele cu LRS sau cu AGVPSR?
Înțelegeți că membri federației participă dacă vor la orice competiție neoficială, cum au și făcut-o anul trecut, federației revenindu-i organizarea competițiilor oficiale.
PS Învață faptul că un proces se termină în baza unei hotărâri definitive și irevocabile. Vicepreședintelui respectiv eu i-am sugerat gestul respectiv, ca să nu fie dat afară pentru lipsă de activitate. Dacă federația va veni cu ceva nou în pescuitul sportiv, va fi disciplina. Aviz amatorilor.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Ian 2013, 14:01

MatrixVR5 scrie:Raspuns !
Cand o sa va sacrificati pentru a participa la un concurs , cand o sa aveti satisfacerea sufleteasca de revedere cu colegi - prieteni de competitie , cand o sa impartasiti unele secrete - starategi de concurs , probabil atunci o sa invatati ce inseamna competitia .
Ceea ce nu se regaseste in dvs. :wallbash: .
Încă o dovadă că nu se înțelege ce presupune sportul de performanță. Din descrierea pe care o faceți trag concluzia că aceste competiții descrise de dumneavoastră sunt în fapt niște șezători. Competiția presupune cu totul și cu totul altceva. Ai luat în calcul și prezentarea bricegelor și bețiile dintre manșe?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Ian 2013, 14:11

Apsalba, ca vicecampion federal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: asa zice unii ca as fi :lol: :lol: :lol: :lol: iti recomand calduros sa mergi neica la culcare :lol: cum sa iti zic, nu ai fata de Federal

Una peste alta ia zai la oameni , cati sportivi ai strans la lot din cei pe care i-ai sunat sa ii iei cu arcanu? :lol: :lol: :lol:
ma bucur ca Petrush nu avea numarul meu de telefon :lol: dar inca ma intreb daca erai suficient de tamp incat sa ma suni :lol: :lol: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 11 Ian 2013, 14:32

E un raspuns total pe langa. Incercam altfel. Sa zicem eu vreau sa concurez din pasiunesi nu din dorinta de performanta...bun. Ma inscriu iltr-un club, afiliat federatiei...ca am inteles in caz de recunoastere, Federatia nu va mai permite nici un fel de manifestare de genul...deci va fi singura mea optiune daca vreau sa concurez.
Ma duc la clubul respectiv al dv.sa zicem, Cetate...ma sponsorizati fara sa imi cereti nimic in schimb ? Doar sa particip la toate etapele pe banii clubului? Ce frumos... Chiar se poate asaceva?
Conducerea respectiva sa traga in jug pentru mine neconditionat...sa imi asigure barca(gonflabila, stiti dv.de care zic...poate si un cort ceva...iar stiti de care zic:) )....si eu doar trebuie sa particip si sa pescuiesc...singura conditie pusa credca ar fi sa tac si sa nu ma amestec in afacerile(curate ca lacrima) conducerii, din care imi sponsorizeaza deplasarile... Binenteles platite dupa ce il chem in instanta :).

Cam asta e imaginea dv....Orice ati promite, orice idei revolutionare ati avea , aici ati ajuns....credibilitate zero...si sa nu spuneti ca din cauza altora.
Ati redevenit foarte activ pe forum( desi chiar dv.ati sustinut ca nu aici se rezolva problemele)....exact cand ati vazut ca LRS si-a dat seama de acest lucru stergand sectiunea publica. Dand dovada ca nici ei nu cred ca se rezolva problemele pe aceasta cale.
Sperati si repetai ca va fii ultima AG la ei... Uitati un singur lucru... Acolo sunt oameni care au dovedit ca pot sa faca ceva si au si facut... stati linistit ca se gaseste o cale si acum pentru a continua... Nu va bucurati asa devreme :)
Poate chiar vor implementa ideea de auto sustinere financiara propusa de dv.:)...dece nu? :)...pentru asta chiar nu e nevoie de Vreo afiliere la nici o Federatie. Eu ma bucur ca i-ati dat un pont...gasesc ei ceva, ca nu-s asa de prosti precum credeti :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 11 Ian 2013, 14:39

Schema gandirii onirice popesciene:

1. Toate drepturile la Federatie;
Toate obligatiile la cluburi.

2. Federatia incaseaza bani: de la cluburi (cotizatii, amenzi, taxe etc), de la pescarii sportivi - concurenti (taxe, amenzi etc.) de la pescarii recreativi (actuala taxa ANPA), sponsorizari, bani de la bunget si ce o mai fi.
Cluburile platesc federatiei taxele de smecher de mai sus
Pescarii platesc la cluburi si la federatie.

3. Federatia dicteaza.
Cluburile membre executa.
Pescarii se supun celor dictate.

Vise placute in continuare ! Asa ceva nu se va intampla in timpul vietii tale, marite faraon, cneaz al pescuitului romanesc, cu sediul in beciul domnesc de pe O.Goga. :lol1:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 11 Ian 2013, 14:40

ANDREI RIGA scrie:
kleniacul scrie:Eu vreau sa vad concursuri pe ape publice,nu pe lacuri private,adica pe Dunare,Prut,Siret,Buzau,Arges,Olt.Sint convins ca pesti se mai gasesc,dar e mult mai greu decit pe apele private,plus ca nu exista interesul de a promova apele publice.Mai trebuie o promovare mai agresiva a fenomenului,ca in Bass Master,unde stai cu sufletul la gura ca la fotbal.

Profesore,
campionatul national de spining de pe mal s-a tinut anul acesta la Obarsia Lotrului/Valea Frumoasei. Doua etape din campionatul national de spining din barca s-au tinut pe raul Bicaz, "Izvorul Muntelui Reservoir" :D si inca doua pe Belis, Cupa Ligii 2011 a fost pe Siret, "Beresti reservoir". APC 21 a organizat un concurs pe Snagov doi ani la rand. In 2011, doua etape ale Campionatului de spining din barca s-au desfasurat pe Siriu.

Ce vreau eu sa zic e ca incercari sunt, mai trebuie si bunavointa celor din jur. Nu e simplu si cand organizezi un concurs din asta in timpul tau liber, e chiar complicat. In plus gandestete ce-ar insemna o furtuna de munte aparuta brusc pe un lac de 40 km precum Bicazul, iar asta este un risc asumat de organizator.
Unde e promovarea acestor concursuri?La cel de pe Snagov a fost prezenta o televiziune,de la campionatul de spinning de pe mal nu am vazut/auzit nimic,concursurile de pe Bicaz si Belis se vor transmite dupa cel putin 6 luni de la data competitiei. Acum citeva zile am vazut pe F&H un pescuit pe Siriu,cu un tip Sever,am fost mult mai atent decit la partidele de pescuit salau de pe Sarulesti.Pe Pv-tv un tip ,ungur,pescuia biban prin Delta,aveai ce vedea,erau pesti multi,nu mari,mai schimba o naluca,mai vorbea despre ea,era atractiv,era natura,stuf,salcii,etc,adica lucrurile care ,cel putin pe mine,ma scot din casa.Si doar pe apele naturale am putea vedea scene ca la americani,cu zeci de barci cu motoare puternice,alergatura pentru a prinde locurile bune si,evident,cu transmisii live de pe barca.Va dat seama cum ar fi un sector de concurs pe Dunare pe zona Oltenita sau pe Alionte?Cit despre riscuri,fiecare barca trebuie sa fie echipata astfel incit siguranta pasagerilor sa fie garantata.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 11 Ian 2013, 15:03

Mincinosule....tu ai sugerat sa isi dea demisia Vali?. Minti. Te-a lasat in voia Domnului exact pentru ca nici dupa 2 ani nu ai reusit sa faci ceva. El trebuia sa faca ce? Sa adune lume la o Federatie fantoma? Sa puna in practica planul competitional(pe care t-i la si pus pe masa) inconditiile in care federatia nu exista? Adica i-ai cerut sa faca competitii ilegale in ograda ta? Exact ce contestai tu la altii? Ce putea sa faca atata timp cat nu avea nici o lege pe care sa se bazeze?
Sa selectioneze cu japca? Poate niste nume virtuale ....ca nici un concurent real in carne si oase nu s-ar duce de bunavoie sub tutela ta.
Repet...ati adancit prapastia intre federatia virtuala si tot ce inseamna pescuti de competitie in tara...incat a devenit ceva ireversibil. Punct.
Stati linistit si daca dispare LRS sa zicem....Pe clanta de la usa dv. se va depune praful...sinin tocul usii din mijlocul plasei lui doar un paianjen se va uita dupa muste...luand exemplul "stapanului"...Poate poate vreo drozofila ratacita mai pune botul la iluzia desarta ca plasa de pajanjen defapt e tesuta din vata de zahar .
UlKustom Rods

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 11 Ian 2013, 15:10

apsalba scrie:zavera,
Deși ești confuz, o să-ți dau ceva lămuriri.
1. De ce ar trebui să vină sportivii catre federaței? Pentru că așa zice legea, dacă vor să participe la competiții oficiale naționale sau internaționale.
2. De unde ai tras concluzia că am pierdut procesele cu LRS sau cu AGVPSR?
Înțelegeți că membri federației participă dacă vor la orice competiție neoficială, cum au și făcut-o anul trecut, federației revenindu-i organizarea competițiilor oficiale.
PS Învață faptul că un proces se termină în baza unei hotărâri definitive și irevocabile. Vicepreședintelui respectiv eu i-am sugerat gestul respectiv, ca să nu fie dat afară pentru lipsă de activitate. Dacă federația va veni cu ceva nou în pescuitul sportiv, va fi disciplina. Aviz amatorilor.
1. Nici o lege nu obligă sportivii să vină la o federaţie nerecunoscută pe plan naţional şi internaţional. Singurul care mai crede (cu unele ezitări vizibile) sunteţi dvs.
2. Pentru ca le-aţi pierdut. Şi cu vechea federaţie, şi cu actuala. faceţi ca ăla care cade de la etajul 10; pe masura ce, in caderea sa, ajunge in dreptul etajului 5, zice că încă-i bine, în dreptul etajului 2, la fel, apoi vine parterul şi...buff. Şi la dvs., parterul pare aproape. Cat mai este pană în noiembrie ?
Orice pescar participă la orice competiţie neoficială, dacă are timp, bani şi logistica necesară. Federaţia n-are nicio treabă, membrii ei participă ca pescari, nu ca federali.

PS- L-aţi fi dat afară pe dl. Stratonov din ceva ce nu există, de fapt. Ori vă pleacă adepţii, ori îi daţi afară. Ar trebui să dormiţi cu poza dansului cu pernă. Şi-a părăsit la un moment dat colegii, crezand în mai binele adus de federaţie. Şi-a dat seama de eroare şi a avut bărbăţia să recunoască. Vă comportaţi rău cu dansul, deşi a riscat de dragul ideii de federaţie.
Vă purtaţi rău, rău, rău !
Mai era unul, Nero, poate aţi auzit de el, care se comporta la fel, dar a sfarşit rău !

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 11 Ian 2013, 15:24

Zavera...vezi ca Nero avea un imperiu la picioare...asta n-are doar punga de Billa in mana in care se afla toata federatia inchipuita...E cu totul altceva :). Si nu nu ...nu l-a dat afara pe Vali..nu are nici satisfactia asta...A demisionat...dupa ce a aflat de actiunea "Telefoane"...care a fost doar ultimul impuls sa isi dea seama in sfarsit cu cine are de-a face. Si ca e in zadar sa spere ca pescuitul ca sport are ceva de castigat urmand viziunea popesciana.
UlKustom Rods

Scrie răspuns