A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MatrixVR5
veteran
veteran

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de MatrixVR5 » 11 Ian 2013, 12:30

Din punctul meu de vedere , problemele ar fi dupa cum urmeaza:
1. Problema banilor ( taxa de concurs deplasare mancare etc.)
2. Problema pistelor de concurs ( peste putin si mult braconaj )
3. Promovarea spinningului 2012 = duar la targurile de pescuit, la concursuri privind media = 3%

Problema mea personala ca sportiv de spinning :
- punctul 1 a fost cea financiara ( salariu de bugetar taiat si intretinerea familiei cu 2 copii )
- punctul 2 efortul de a cauta pestele o zi intreaga cu rezultate minime si greata de a pescuii printre plase
- cel mai mare efort de a promova spinningul l-am vazut la pescarii de competitie prin rezultatele lor si prin promovarea unor produse cu care au prins

Eu am facut in 2012 efortul sa ma prezint la 2 concursuri din 5 , atat am putut sa suport eu financiar ( fara sa stie nevasta ).
Poate sunt multi in situatia mea sa vrea sa mearga , dar sa nu poata.
LRS trebuie sa caute sponsori si sa scada taxa de participare la concursuri , altfel 2013 va vi un an cu ghinion si mai prost decat 2012 pentru spinningul Romanesc .
:respekt:
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Ian 2013, 13:00

MatrixVR5,
Tu dacă ai fi legitimat la un club care să-ți suporte cheltuielile de deplasare, să-ți asigure materialele și echipamentele de concurs și care să te premieze pentru rezultatele obținute, te-ai prezenta la toate competițiile organizate?

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 11 Ian 2013, 13:04

:wallbash:
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Ian 2013, 13:06

Încearcă să te legitimezi la un club din federație. S-ar putea să ai o surpriză plăcută.
PS Am eu impresia sau cineva ti-a modificat postarea? :lol: :lol: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Ian 2013, 13:17

Sau daca ar veni Craiasa Zapezii si sa-ti ofere aceleasi lucruri?
Ce ai alege: Clubul Minune sau Craiasa Zapezii?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 11 Ian 2013, 13:22

Eu sunt foarte multumit de clubul din care fac parte , problema este a mea personala .
Cand esti primit undeva , incerci sa nu te faci de ras prin atitudine sau comportament si sa lasi loc de buna ziua .
Eu particip la concursuri din pasiune , altfel mergeam unde voiam cu bani mai putini , fara concurenti inprejur , pestele se baga la sacosa conf . reg . baltii , dar competitia este altceva .
Singurul ajutor in 2013 care poate veni este din partea LRS-ului .
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 11 Ian 2013, 13:25

Si asta ar face clubul total dezinteresat? El ce obligatii ar avea fata de clubul respectiv? Daca presupunem ca este un pescar mediocru si nu poate sa prezinte performanta inalta ? Este dat afara? Este tolerat si sponsorizat atata timp cat doreste el neconditionat? Este vandut altui club, ca la fotbal?
Ca astea-s vise erotice ca unii sa conduca un club care pe deasupra se si intretine singur financiar(asta presupune activitati afaceriale facut de conducerea clubului respectiv)....si sa sponsorizeze cu tot ce trebuie un menbru oarecare.
Sau e vorba de o cotizatie babana, fata de club?.....Cum ar sta treaba dl.Popesco in viziunea dv.?

Deci vorbim despre strict acest caz: un impatimit al concursurilor ,care doreste sa participe (de dragul concursului doar)...nu prezinta performanta(clasificandu-se mai tot timpul spre coada clasamentului) ....asta insemnand ca nici macar eventualii sponsori nu ar fii interesati de serviciile lui......Care ar fii simbioza intre el si clubul respectiv?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 11 Ian 2013, 13:35

apsalba scrie:Încearcă să te legitimezi la un club din federație. S-ar putea să ai o surpriză plăcută.
PS Am eu impresia sau cineva ti-a modificat postarea? :lol: :lol: :lol: :lol:
Surpriza plăcută poate fi aceea că nu va mai concura niciunde !
Păi, când puţin mai sus vă lăudaţi că n-aţi greşit nimic pentru că n-aţi organizat nimc, ce motiv ar avea vreun sportiv să se înscrie într-un club federal, sau vreun club din LRS să se înscrie în federaţie ?

Până să organizaţi ceva, aveţi alte priorităţi :
- actul normativ al recunoaşterii pescuitului ca sport
- retragerea avizului ANST. I-ati dat in judecata, ati pierdut. Ati atacat sentinta pe cale legala. Sperante intoarcere rezultat, destul de slabe, se pare.
- procese cu LRS, APCR pierdute, sperante slabe de castig, desi va zbateti prin instante.
- procese cu AGVPS, pierdute pe linie. Pute'i s[ le reluati la nesfarsit, dar sanse microscopice.
Legat de cele de mai sus, obtinere C.I.S. si afiliere internationala, nici nu mai vorbim.

De ce ar veni un club (sau un sportiv) sa concureze sub egida federatiei, cand nu puteti asigura nici macar motivatia unica : accederea in lotul national si reprezentarea internationala ?
Cluburile federale practic nu exista pe plan competitional. Sportivii lor sunt inca nenăscuţi, aşa-zisele piste inexistente, sau in faza de proiect.
Cluburile ne-federale au resursele deja stiute. Spuneti ca aceste cluburi vor sustine cu bani atat federatia, cat si competitiile, sportivii, cheltuielile conexe. De unde bani, vor deveni deodata bogate ?
Imaginea dvs este catastrofala, dar, e drept, am inteles ca nu va intereseaza.
La federatie, dvs centrati, dvs dati cu capul. Vicepresedintele responsabil cu spinning-ul v-a părăsit. Pierderea este mai dureroasă decat bravaţi dvs.
Pana si interventia dvs telefonica de ieri, de la PV-TV, a fost tratata cu zâmbete.

Acuma, înţelegeţi-i şi pe oameni. De ce v-ar susţine ?

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 11 Ian 2013, 13:44

zavera scrie: [.....]

Pana si interventia dvs telefonica de ieri, de la PV-TV, a fost tratata cu zâmbete.

[.....]
zavera ... ai fost diplomat, eu as zice ca s-a ras de el in mod direct si Malin, stiind prea bine cu cine are de-a face, direct i-a zis sa incerce sa evite aceleasi discursuri citand legi si aruncand promisiuni in toate partile ...

ps: chit ca si Malin are interesele lui (ale PVTV-ului) nu pot decat sa ii transmit toata stima pentru faptul ca a fost primul care a aruncat toporul din mana in vederea incercarii de a promova CNS-ul in masura in care va putea, asta dupa ce anul trecut promovarea a fost aproape zero. iar promovarea asta va insemna mult pentru campionat, din toate punctele de vedere :wink:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Ian 2013, 13:48

Matrix, nu văd de unde reiese mulțumirea, atâta timp cât nu ai participat decât la 2 competiții. După un regulament serios, ar fi trebuit să fi exclus din competiție, pentru că dacă așa fac mai mulți se bulversează campionatul. Și tot dacă ești mulțumit, nu te plânge că nu ai bani pentru a participa și, când o faci, o faci fără știrea nevestei. Dacă ăsta este sistemul competițional al LRS, nu vă mirați că s-a ajuns unde s-a ajuns. Dacă pescuiești din pasiune o poți face pur și simplu fără bani, în baza unui permis de pescuit.
ULK,
În toate sporturile serioase, relația între sportiv și club se stabilește în baza unui contract sportiv cu drepturi și obligații pentru părți și nu neapărat prin calitatea de membru al respectivului club. Clubul poate percepe o cotizație, dacă adunarea generală stabilește acest lucru. Părerea mea este că acei care au consimțit să înființeze un club sportiv, să-și asume responsabilitatea pe care statutul clubului o stabilește. Dacă ai curiozitatea să citești statutul oricărui club sportiv, vei observa că are un capitol care se intitulează Venituri și Cheltuieli, unde sunt trecute sursele de venituri și modul cum acestea trebuiesc cheltuite. Din păcate pe cei care se intitulează cu titluri pompoase de ”Președinte”, Vice, etc., îi doare în bască de ce scrie acolo. Ei au familii, obligații etc., iar conducerea clubului este trecută la capitolul „și altele”. De asta s-a ajuns unde s-a ajuns. Ce nu se înțelege este că sponsorizarea nu trebuie făcută către sportiv, ci către club, așa cum se face în toate sporturile. Trebuie să înțelegi că una din obligațiile legale ale structurilor sportive este de a selecționa sportivii, nu de ași legitima 3-4 pescari sportivi care în fapt sunt legitimați doar cu numele (mulți neavând nici măcar carnete de membru) întrucât legitimațiile sportive se emit de federațiile sportive, nu de cluburi.

PS Matrix, o să te dezamăgesc, dar îți spun să-ți iei gândul de la faptul că ajutorul în 2013 va veni de la LRS. LRS nu se poate ajuta pe sine însuși, dar să mai ajute și pe altcineva.

Scrie răspuns