A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de vali stratonov » 11 Ian 2013, 15:31

Vicepreședintelui respectiv eu i-am sugerat gestul respectiv, ca să nu fie dat afară pentru lipsă de activitate. Dacă federația va veni cu ceva nou în pescuitul sportiv, va fi disciplina. Aviz amatorilor.
Zi ,ZAU cu limba scoasa ... domnule presedinte ....tu ar trebui sa te dai pe tine afara ca FRPS sa mai aibe vreodata credibilitate:D :D :D
Se pare ca si domnul Tarus ti-a sugerat asta ...dar orgolios cum esti nu vrei sa renunti, ceea ce e in detrimentul federatiei.
Cu "aviz amatorilor" nu sperii pe nimeni.... poti fi sigur de asta. :lol:

In rest succes in activitate ....
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Ian 2013, 15:43

[quote]Încă o dovadă că nu se înțelege ce presupune sportul de performanță. Din descrierea pe care o faceți trag concluzia că aceste competiții descrise de dumneavoastră sunt în fapt niște șezători.[/quote]

Brae,ca sa stii si domnia ta,in 2012,in Ucraina,ca sa nu ajunga romanii podiumul, s-a recurs la shimbarea regulilor in timpul concursului.Mai intii ,ai nostrii au fost monitorizati la singe.S-au schimbat sectoarele ,concursul desfasurindu-se pe alte arii decit au avut loc antrenamentele,apoi s-a schimbat dimensiunea minima de punctare,si,cind ai nostri au dat iama in stiuci cu spinnerbait-uri,au declarat (organizatorii)ca spinerbaiturile sint interzise..

Ciudat lucru sa ia aia niste masuri din astea radicale,pentru un lot selectat din competitii ca niste sezatori..nu crezi??

Ce-i spinerbait-ul...??Aaaa,o chestie cu skirt ,palete,lest si alte chestii pe care oricum nu le intelegi domnia ta..

Asa si,cum ramine cu cursurile de arbitru??Sint legale ori ba??Sau ai o birna in ochi si te faci ca nu vezi subiectul??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 11 Ian 2013, 16:43

De multe pagini incoace se discuta exclusiv si din nou de federatie , apsalba , popescu .....cam de catre aceleasi persoane anspea mia oara
Nu ar fi nici o problema dar asta este un topic pe tema lrs , astfel incat off topicul e clar
Daca tot e un topic deschis cu federatia ar fi mai potrivit sa mutati aceste discutii acolo si sa lasati topicul asta pt subiectul lrs
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Ian 2013, 16:52

Sorine , ai dreptate....
Multe pagini pt. nimic.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 11 Ian 2013, 16:59

zavera scrie:
Deşi old_radu se amuză, chiar asta-i pregătirea mea. Evaluarea politicilor publice, care sunt nişte proiecte mult mai mari, mai complexe.
...frumos , felicitari pentru "diploma" si iti doresc "succesuri " !
...dar pana sa iti vina randul "sa dirijezi circulatia " , nu uita ca ai atasata o emblema de tipul acesta " :!: "
...poate ar fi mai bine sa mai citesti , sa tragi concluzi , sa observi ca lucrurile in realitate nu sunt exact ca si cele pe care le cunosti tu din cursurile scolii si eventual apoi sa incerci sa combini ceea ce ai invatat , adaptat la realitate ...mai ales la "ROrealitate"
..."Nu tot ce zboara se mananca !"

...asta ca sa confirm spusele lui Vali , de mai sus..... :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 11 Ian 2013, 17:10

Sorin scrie:De multe pagini incoace se discuta exclusiv si din nou de federatie , apsalba , popescu .....cam de catre aceleasi persoane anspea mia oara
Nu ar fi nici o problema dar asta este un topic pe tema lrs , astfel incat off topicul e clar
Daca tot e un topic deschis cu federatia ar fi mai potrivit sa mutati aceste discutii acolo si sa lasati topicul asta pt subiectul lrs
Daca nu se inghesuie nimeni sa comenteze despre "sucombarea" LRS, ce sa facem, mai vorbim si noi cu faraonul.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 11 Ian 2013, 17:15

nu sucombarea e tema ci problemele competitiei asa cum le vad si altii din afara , din punctul lor de vedere .
asta ar putea da unele idei de luat in considerare
pescuiasca si el va

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Ian 2013, 17:20

Sorin scrie:nu sucombarea e tema ci problemele competitiei asa cum le vad si altii din afara , din punctul lor de vedere .
ce bre, iesti videta ca ai aparut online ? :lol: :lol: :lol:
poi sa iti zic eu, treaba asta trebuia discutata pe "forum" la LRS
amu sa iti zic tot eu (ca tu esti banat :lol: ce rusine :oops: :lol: :lol: ) ca nici pe forumul "ciot" nu se discuta nimic ?
CNS e un bussines care se discuta mai nou pe mail, intre 15 insi, restu "p-u-l-i-mii" adica aia prosti dar multi care cotizeaza is lasati sa latre aci cu Popescu, asta e interfata LRS - concurenti...zi-ne tu de ce trebuie discutat pe Rapitori problema competitiei de spinning daca tot insisti :lol: :lol1:

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 11 Ian 2013, 17:24

kleniacul scrie: Unde e promovarea acestor concursuri?La cel de pe Snagov a fost prezenta o televiziune,
Pai unul dintre subiectele discutiei din emisiunea lui Malin(la o televiziune - online ce-i drept) era promovarea, sau mai exact cautarea mijloacelor, financiare sau nu, ptr asta.
kleniacul scrie: ..Si doar pe apele naturale am putea vedea scene ca la americani,cu zeci de barci cu motoare puternice,alergatura pentru a prinde locurile bune si,evident,cu transmisii live de pe barca.
E adevarat , dar bassboat-urile alea inseamna investitii foarte mari ptr concurenti, pentru ca si acolo , barcile sunt ale concurentilor sau ale sponsorilor personali. Deocamdata , pentru majoritatea concurentilor din cele doua divizii, sunt doar vise frumoase.
kleniacul scrie: Cit despre riscuri,fiecare barca trebuie sa fie echipata astfel incit siguranta pasagerilor sa fie garantata.
Pai deocamdata, concurentii(cei mai multi) au investit intr-o gonflabila si un motor de 5 cp. Cu mari eforturi. Cei mai multi au un nod in stomac cand se gandesc ca trebuie sa treaca la barci mai mari, mai sigure si la motoare mai puternic. Dar, daca ai urmarit discutia respectiva si asta este un punct pe agenda LRS. Si mi se pare normal sa fie o evolutie, insa in nici un caz de azi pe maine. Sa nu uitam ca e inca criza.

kleniacul scrie: Acum citeva zile am vazut pe F&H un pescuit pe Siriu,cu un tip Sever,am fost mult mai atent decit la partidele de pescuit salau de pe Sarulesti.Pe Pv-tv un tip ,ungur,pescuia biban prin Delta,aveai ce vedea,erau pesti multi,nu mari,mai schimba o naluca,mai vorbea despre ea,era atractiv,era natura,stuf,salcii,etc,adica lucrurile care ,cel putin pe mine,ma scot din casa
Foarte frumos.Tot pe F&H am auzit ca am fost si eu intr-o emisiune, in concursul de la Periprava, destul de repede dupa concurs(n-am vazut-o si sunt ofticat la maxim :D ). Pe varianta online a PVTV-ului, unde sunt filme romanesti si relativ complete (nu inscrise in 20-25 minute) care imi par destul de OK, tot cu naluci , cu stiuci, barci , stuf, etc. Pe pvtv i-am vazut pe baietii de la WSB in cateva filme facute de sponsorul lor , prin Delta, chiar si pe natural. Acuma daca in filmele romanesti nu ne plac noua protagonistii ca avem un dinte impotriva unuia sau altuia, sau ca prezinta scule de la propriul sponsor, e si problema fiecaruia. Nu trebuie sa uitam ca sponsorul respectiv a platit filmul si probabil si difuzarea.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 11 Ian 2013, 17:39

pikeman scrie:
Sorin scrie:nu sucombarea e tema ci problemele competitiei asa cum le vad si altii din afara , din punctul lor de vedere .
ce bre, iesti videta ca ai aparut online ? :lol: :lol: :lol:
poi sa iti zic eu, treaba asta trebuia discutata pe "forum" la LRS
amu sa iti zic tot eu (ca tu esti banat :lol: ce rusine :oops: :lol: :lol: ) ca nici pe forumul "ciot" nu se discuta nimic ?
CNS e un bussines care se discuta mai nou pe mail, intre 15 insi, restu "p-u-l-i-mii" adica aia prosti dar multi care cotizeaza is lasati sa latre aci cu Popescu, asta e interfata LRS - concurenti...zi-ne tu de ce trebuie discutat pe Rapitori problema competitiei de spinning daca tot insisti :lol: :lol1:
pikeman ....

Cns nu e un business ......nu ar fi rau sa fie , ar fi excelent sa fie .....dar nu e decat o jucarie de care copii s-au cam plictsit ....penrtru ca n-au primit si pe altii sa se joace la timp si si-au mai dat si suturi in kur intre timp asa de prietenie ...
pulimea is aia care-si ....timpul si banii si nervii incercand sa faca ceva asa moca si-si mai iau si suspendari de la habarnisti . Oricand facem schimb
pulimea is aia care de 7 ani stau cu curu-n barca si decid altii care stau numa pe acasa , pentru ei si pe banii lor ....cum sa concureze

in fine .....nu trebuie nimeni convins de nimic si nu trebuie discutat nimic ....

daca simte cineva sa o faca bine daca nu ....aia e
pescuiasca si el va

Scrie răspuns