kleniacul scrie:
Unde e promovarea acestor concursuri?La cel de pe Snagov a fost prezenta o televiziune,
Pai unul dintre subiectele discutiei din emisiunea lui Malin(la o televiziune - online ce-i drept) era promovarea, sau mai exact cautarea mijloacelor, financiare sau nu, ptr asta.
kleniacul scrie:
..Si doar pe apele naturale am putea vedea scene ca la americani,cu zeci de barci cu motoare puternice,alergatura pentru a prinde locurile bune si,evident,cu transmisii live de pe barca.
E adevarat , dar bassboat-urile alea inseamna investitii foarte mari ptr concurenti, pentru ca si acolo , barcile sunt ale concurentilor sau ale sponsorilor personali. Deocamdata , pentru majoritatea concurentilor din cele doua divizii, sunt doar vise frumoase.
kleniacul scrie:
Cit despre riscuri,fiecare barca trebuie sa fie echipata astfel incit siguranta pasagerilor sa fie garantata.
Pai deocamdata, concurentii(cei mai multi) au investit intr-o gonflabila si un motor de 5 cp. Cu mari eforturi. Cei mai multi au un nod in stomac cand se gandesc ca trebuie sa treaca la barci mai mari, mai sigure si la motoare mai puternic. Dar, daca ai urmarit discutia respectiva si asta este un punct pe agenda LRS. Si mi se pare normal sa fie o evolutie, insa in nici un caz de azi pe maine. Sa nu uitam ca e inca criza.
kleniacul scrie:
Acum citeva zile am vazut pe F&H un pescuit pe Siriu,cu un tip Sever,am fost mult mai atent decit la partidele de pescuit salau de pe Sarulesti.Pe Pv-tv un tip ,ungur,pescuia biban prin Delta,aveai ce vedea,erau pesti multi,nu mari,mai schimba o naluca,mai vorbea despre ea,era atractiv,era natura,stuf,salcii,etc,adica lucrurile care ,cel putin pe mine,ma scot din casa
Foarte frumos.Tot pe F&H am auzit ca am fost si eu intr-o emisiune, in concursul de la Periprava, destul de repede dupa concurs(n-am vazut-o si sunt ofticat la maxim

). Pe varianta online a PVTV-ului, unde sunt filme romanesti si relativ complete (nu inscrise in 20-25 minute) care imi par destul de OK, tot cu naluci , cu stiuci, barci , stuf, etc. Pe pvtv i-am vazut pe baietii de la WSB in cateva filme facute de sponsorul lor , prin Delta, chiar si pe natural. Acuma daca in filmele romanesti nu ne plac noua protagonistii ca avem un dinte impotriva unuia sau altuia, sau ca prezinta scule de la propriul sponsor, e si problema fiecaruia. Nu trebuie sa uitam ca sponsorul respectiv a platit filmul si probabil si difuzarea.