discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adelin
- Moderator

...clar, se drogheaza!!!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
apsalba
- veteran

-
apsalba
- veteran

-
MatrixVR5
- veteran

-
Adunatura aceea de betivi la cere va referiti, a facut performante in spinningul Romanesc atat local cat si international .
La varsta dvs. mi-ar fi rusine sa vorbesc in halul acesta de niste pescari sportivi pe care nu-i cunoasteti .
Cred ca Adelin are dreptate . Ma intreb , oare stiti sa pescuiti ? Nu v-am vazut la TV cu batul in mana si nici in drill cu vreun peste . Poate este o invidie ? La cate concursuri de spinning ati fost in 2010 -2012 , la care ati participat ca sportiv ( pescar) ?
Care este diferenta intre Popescu Stefan si pescar de spinning ? Au ceva in comun ? Ce ? Nu vreau sa aud cuvantul (Federatie).
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
-
Adelin
- Moderator

La cate ai prezis tu si ai dat cu bata-n balta stau linistit, sigur nu se va intampla nimic!De ce nu faci federatie la prezicatoare?! Faci din asta sport si organizezi concursuri!...macar e un domeniu pe care l-ai practicat si nu esti strain...ca de pescuit.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
oby 1
- veteran

Adelin scrie:
La cate ai prezis tu si ai dat cu bata-n balta stau linistit, sigur nu se va intampla nimic!De ce nu faci federatie la prezicatoare?! Faci din asta sport si organizezi concursuri!...macar e un domeniu pe care l-ai practicat si nu esti strain...ca de pescuit.

oare nu vrea sa ne dea numerele la loto? asa am avea si noi o sansa in plus, ar trebui sa optam pentru 6 din 43

-
apsalba
- veteran

MatrixVR5 scrie:
Care este diferenta intre Popescu Stefan si pescar de spinning ? Au ceva in comun ? Ce ? Nu vreau sa aud cuvantul (Federatie).
Este una esentiala. Sper sa o intelegi. Pescarul sportiv vrea sa faca ceva pentru el. Performanta, recreere, agrement, socializare,etc. Eu vreau sa fac ceva pentru pescuitul sportiv. Ceva ce nu ati fost in stare sa faceti niciunul dintre voi pana acum. Sa-i dau o directie. Una bazata pe lege si reguli. O sa intelegeti si asta odata si odata.
PS Sunt dispus sa facem o partida in doi. Oricand doresti. Petre Diaconita m-a vazut cum manuiesc o undita. Atunci cand am timp.
Oby, Daca vrei sa joci la LOTO, joaca data ultimei adunari generale a LRS. De data asta poate fi cu noroc!