A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de Mister Fisherman » 12 Ian 2013, 22:04

Visul frumos ...prin care infama cooperativa spera sa dea "ultimul tun", sa se retraga si sa traiasca linistit pana la adanci batraneti... pe banii pescarilor adusi cu japca in cooperativa ,a fost spulberat . :lol: :lol: :lol:
Invidioasa lumea asta ... n-am vazut asa ceva ! Nu poate omu' sa mai traga o tzeapa frumosasa ,sa-si puna si el un banut"cinstit" la ciorap pentru zile negre, ca vin "neste unii" sa-i strice "afacerea" :lol: :lol: :lol:
Pe cine mai gaseste infama cooperativa sa prosteasca , cand el si-a pus toate sperantele in asta... si acum a ramas singur si neajutorat de banii vostri ? :lol: :lol: :lol: Si cu infama cooperativa desfiintata :lol: :lol: :lol: Muhahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Ian 2013, 23:26

...clar, se drogheaza!!! :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Ian 2013, 07:57

Adelin, repede cu pozele sau spune ca nu te intereseaza competitiile oficiale internationale. Vezi ca am prezis ca AG al LRS din feruarie va fi si ultima. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Ian 2013, 08:43

Zise 'mama omida' :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Ian 2013, 09:23

semlecangheorghe scrie:Zise 'mama omida' :lol:
gigi,
Nu trebuie sa fi grozav de inteligent pentru a observa ca situatia din LRS este fara iesire. Tu ai fost unul dintre cei care ai dat cu cacao in fostul vice cand cu evenimentul. Vrei sa-ti amintesc epitetele cu care l-ai gratulat? Daca tu crezi ca LRS este structura sportiva, eu zic ca este o adunatura de betivi. Cei care s-au retras motivand ca nu se mai simt motivati, nu intra in aceasta categorie. Sa nu crezi ca s-au retras de placere. Bunul simt ii impiedica sa zica ce gandesc. Iti mai aduci aminte comentariile de pe defunctul forum LRS cand mesenii laudau cantitatile discretionare de bere? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neumark, gustul placut si amarui! Se pare ca din aceasta sponsorizare s-a ales doar amarul! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 13 Ian 2013, 10:41

Mars ma prostanacule pe forumul TAU!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 13 Ian 2013, 11:34

apsalba scrie:
semlecangheorghe scrie:Zise 'mama omida' :lol:
gigi,
Nu trebuie sa fi grozav de inteligent pentru a observa ca situatia din LRS este fara iesire. Tu ai fost unul dintre cei care ai dat cu cacao in fostul vice cand cu evenimentul. Vrei sa-ti amintesc epitetele cu care l-ai gratulat? Daca tu crezi ca LRS este structura sportiva, eu zic ca este o adunatura de betivi. Cei care s-au retras motivand ca nu se mai simt motivati, nu intra in aceasta categorie. Sa nu crezi ca s-au retras de placere. Bunul simt ii impiedica sa zica ce gandesc. Iti mai aduci aminte comentariile de pe defunctul forum LRS cand mesenii laudau cantitatile discretionare de bere? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neumark, gustul placut si amarui! Se pare ca din aceasta sponsorizare s-a ales doar amarul! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Adunatura aceea de betivi la cere va referiti, a facut performante in spinningul Romanesc atat local cat si international .
La varsta dvs. mi-ar fi rusine sa vorbesc in halul acesta de niste pescari sportivi pe care nu-i cunoasteti .
Cred ca Adelin are dreptate . Ma intreb , oare stiti sa pescuiti ? Nu v-am vazut la TV cu batul in mana si nici in drill cu vreun peste . Poate este o invidie ? La cate concursuri de spinning ati fost in 2010 -2012 , la care ati participat ca sportiv ( pescar) ?
Care este diferenta intre Popescu Stefan si pescar de spinning ? Au ceva in comun ? Ce ? Nu vreau sa aud cuvantul (Federatie).
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 13 Ian 2013, 13:10

apsalba scrie:Adelin, repede cu pozele sau spune ca nu te intereseaza competitiile oficiale internationale. Vezi ca am prezis ca AG al LRS din feruarie va fi si ultima. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

La cate ai prezis tu si ai dat cu bata-n balta stau linistit, sigur nu se va intampla nimic!De ce nu faci federatie la prezicatoare?! Faci din asta sport si organizezi concursuri!...macar e un domeniu pe care l-ai practicat si nu esti strain...ca de pescuit. :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 13 Ian 2013, 15:34

Adelin scrie:
apsalba scrie:Adelin, repede cu pozele sau spune ca nu te intereseaza competitiile oficiale internationale. Vezi ca am prezis ca AG al LRS din feruarie va fi si ultima. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

La cate ai prezis tu si ai dat cu bata-n balta stau linistit, sigur nu se va intampla nimic!De ce nu faci federatie la prezicatoare?! Faci din asta sport si organizezi concursuri!...macar e un domeniu pe care l-ai practicat si nu esti strain...ca de pescuit. :oops:
oare nu vrea sa ne dea numerele la loto? asa am avea si noi o sansa in plus, ar trebui sa optam pentru 6 din 43 :wink:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Ian 2013, 16:21

MatrixVR5 scrie: Care este diferenta intre Popescu Stefan si pescar de spinning ? Au ceva in comun ? Ce ? Nu vreau sa aud cuvantul (Federatie).
Este una esentiala. Sper sa o intelegi. Pescarul sportiv vrea sa faca ceva pentru el. Performanta, recreere, agrement, socializare,etc. Eu vreau sa fac ceva pentru pescuitul sportiv. Ceva ce nu ati fost in stare sa faceti niciunul dintre voi pana acum. Sa-i dau o directie. Una bazata pe lege si reguli. O sa intelegeti si asta odata si odata.
PS Sunt dispus sa facem o partida in doi. Oricand doresti. Petre Diaconita m-a vazut cum manuiesc o undita. Atunci cand am timp.
Oby, Daca vrei sa joci la LOTO, joaca data ultimei adunari generale a LRS. De data asta poate fi cu noroc! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns