A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de Stefan Tudose » 10 Ian 2013, 09:18

Nemernic,
fenomenul competitional despre care se vorbeste aici a inceput in 2006, iar de atunci incoace, Razvan Mihuta a pus osul la organizarea cate uneia sau doua etape in anii competitionali 2007, '08, '09, '10 si '11, a redactat alaturi de mine primul statut al LRS si a contribuit semnificativ la redactarea regulamentelor de competitii in toti acesti ani.
E meritoriu sa iei cuvantul intr-o emisiune, insa e mult mai important sa FACI ceva pentru fenomenul la care tii.
In aceste conditii, cred ca ar trebui sa-l judeci pe Razvan alftel decat pe cei care doar bat din gura pe marginea a ceea ce se intampla in spiritul de competitie. Asa e corect!
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 10 Ian 2013, 09:27

Nici nu trebuie sa dai socoteala, de altfel nici nu ti-a cerut-o cineva. Vroiam doar sa apreciez implicarea celor care vor sa schimbe ceva in pescuitul de competitie dar nu in contradictii, nu in discutii inutile pe forumuri, nu in injurii si nici in atacarea directa a unor persoane....ci cu propuneri, cu noi schimbari, noi idei ....fapte!

Si as mai avea ceva de spus legat de emisiunea de aseara.....sincer, ca si presedinte a LRS-ulu....prea putin a avut de spus :)...mi-a dat senzatia ca nu e unde trebuie pus :D :arrow: parerea mea ca un simplu telespectator al emisiunii de aseara, atat.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 10 Ian 2013, 09:31

Stefan Tudose scrie:Nemernic,
fenomenul competitional despre care se vorbeste aici a inceput in 2006, iar de atunci incoace, Razvan Mihuta a pus osul la organizarea cate uneia sau doua etape in anii competitionali 2007, '08, '09, '10 si '11, a redactat alaturi de mine primul statut al LRS si a contribuit semnificativ la redactarea regulamentelor de competitii in toti acesti ani.
E meritoriu sa iei cuvantul intr-o emisiune, insa e mult mai important sa FACI ceva pentru fenomenul la care tii.
In aceste conditii, cred ca ar trebui sa-l judeci pe Razvan alftel decat pe cei care doar bat din gura pe marginea a ceea ce se intampla in spiritul de competitie. Asa e corect!
Cu siguranta este de apreciat....dar cum zicea si Malin....ar fi timpul ca toate cluburile sa ajunga un numitor comun, in beneficiul tuturor, bineinteles. Sa lasati orgoliile si trecutul de o parte si sa va aliati ptr a face ceva in viitor. E placut sa vezi atatia pescari buni....e placut sa urmaresti concursurile televizate....e un frumos total si de invidiat...
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 10 Ian 2013, 10:14

Daca numitorul comun care (se crede!!!)va readuce spiritul de competitie va fi de doi in barca si motoare nelimitat HP,sigur se va duce totul de rapa.Dispare performanta individuala(la multi le-ar conveni!) iar cu motoare mai mari=barci mai mari=bani multi de cheltuit.

Acest ,,board'' nou infiintat trebuie sa tina cont de de toti factorii care au adus la situatia actuala(ma refer la numarul din ce in ce mai mic de participanti) si cel mai important este factorul pecuniar.Degeaba avem viziuni (gen bass-master) daca nu avem concurenti.Este posibil(cum spunea Malin aseara ca implicarea in orice sport de competitie necesita o dislocare serioasa de fonduri personale)sa participati intre dvs....cei cu putere financiara ori poate asta va doriti!!!
Si btw referitor la concursurile pe bani multi(1000eur-Periprava) am vazut la un concurs, o echipa(cu bani ca doar a dat 1000eur!)care prinsese in doua zile de concurs ,atentie ,LA PERIPRAVA PE INCINTE, una sau doua stiuci............IN DOUA ZILE DE CONCURS.Valoare,nu gluma!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 10 Ian 2013, 10:32

fishi scrie:[.....]Degeaba avem viziuni (gen bass-master) daca nu avem concurenti.[.....]
as completa fishi la ceea ce ai spus mai sus si ... LIPSA PESTILOR :wink:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 10 Ian 2013, 11:13

anem,etapele orginazte de LRS au loc pe incinte private,unde mai este peste(mai mult sau mai putin)
iti dai seama ce rezultate ar fi daca s-ar organiza pe ape publice(cu peste din ce in ce mai putin)....si logistica+costuri imense

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 10 Ian 2013, 11:21

Eu zic ca decizia definitiva privind problemele din LRS o sa vina in februarie la AG da la Doripesco BV.
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 10 Ian 2013, 11:25

fishi scrie: Si btw referitor la concursurile pe bani multi(1000eur-Periprava) am vazut la un concurs, o echipa(cu bani ca doar a dat 1000eur!)care prinsese in doua zile de concurs ,atentie ,LA PERIPRAVA PE INCINTE, una sau doua stiuci............IN DOUA ZILE DE CONCURS.Valoare,nu gluma!
Nu e vorba de valoare sau de lipsa pestilor in cazul relatat de tine : crede-ma ca am fost acolo si stiu exact ce s-a intamplat :)

adrian99 scrie:anem,etapele orginazte de LRS au loc pe incinte private,unde mai este peste(mai mult sau mai putin)
iti dai seama ce rezultate ar fi daca s-ar organiza pe ape publice(cu peste din ce in ce mai putin)....si logistica+costuri imense
Lacul Bicaz, Belis, Siriu nu sunt incinte private ...
www.pentrupescuit.ro

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 10 Ian 2013, 11:35

adrian99 scrie:anem,etapele orginazte de LRS au loc pe incinte private,unde mai este peste(mai mult sau mai putin)
ai dreptate, eu ma gandeam la pestii din apele publice in comentariul de mai sus pentru ca se vehiculau super-motoare pe barci imense ... lucruri care sunt oarecum interzise pe multe balti sau lacuri din tara din cate stiu eu ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 10 Ian 2013, 11:43

ilie,cand pe Bicaz(un super lac de munte,o "casa"a pastravului)organizezi etapa de biban...
cu totii stim care este situatia apelor de munte si cum destul de multe acumulari montane au ca peste predominat bibanul

Scrie răspuns