A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de anem » 09 Ian 2013, 17:16

vali stratonov scrie:
ps: vali, era mai bine daca nu ii spuneai ca vei fi si tu prezent in emisiune :wink:
Domnule coleg , eu nu am sa intru in aceasta emisiune ca sa ma "balacaresc" cu cineva .....

[.....]
nu faceam referire la "balacareala" in mesajul ala ... alta era ideea cu "elementul surpriza".
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 09 Ian 2013, 19:03

cristi.albu scrie: Cutremur la varf in LRS. Urmeaza tsunami in spinningul de competie?
Malin Musatescu va invita miercuri la ora 19.00 sa urmarti o discutie interesanta c....

Este pe PV-TV sau pe LivePVTV ? Ptr ca daca e pe LivePVTV, nu exista sonor. Asta ar fii culmea sa vedem emisiunea fara sa o auzim...

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 09 Ian 2013, 19:03

A revenit sonorul ! :lol:

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 09 Ian 2013, 20:42

Transmisia este acum pe live.pvtv.ro

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 09 Ian 2013, 23:49

apsalba scrie:Mai bine tăceai. Scandalurile din anumite federații enunțate dau proba de capacitate managerială a celor care le conduc.
Noroc ca datorita capacitatii tale manageriale in federatie e liniste si totul merge bine.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Oricum excelenta interventia ta din emisiunea lui Malin (pe care il felicit pe aceasta cale pt emisiune), in care ai scos pe mufa niste aberatii de m-a luat durerea de cap. Ai dovedit ca esti in afara fenomenului competitional si ca tot ce se profileaza la tine in cap e doar imaginatia unui agiamiu. E aberant!!! Faptul ca ai o undita in garaj si dai la oblete de doua ori pe an nu inseamna ca te si pricepi la pescuitul de competitie, domle prezident. Io zic sa te retragi in "glorie" si sa ne lasi in durerea noastra!

:cry: :cry: :cry:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 10 Ian 2013, 07:35

Ati vazut care e una ditre cele mai mari greseli facute de pescarii de competitie, in viziunea lui Popesco ? Impartirea pescuitului in atatea "probe" ! :lol:
In loc sa fie una singura: datul cu bata-n balta, pescarii s-au imprastiat in prea mult directii (stationar, crap, rapitori, musca etc), ceea ce ii cam incurca socotelile.
De aici se vede si cat pricepe presedintele federatiei de carton din pescuit. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Ian 2013, 08:23

Adelin,ar trebui sa-ti iei rubesiana.Si rod pod.Aaaaaa,si vreo doua joarde de fly..ti-am zis io ca ajungi in punctul ala.. :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 10 Ian 2013, 08:57

@Adelin
@Razvan
@Semlecan

...la cat tamtam faceti pe forum legat de competitii, la cata contradictie exista-n voi, cred ca aveti si vanatai de la pumnii batuti in piept.....de ce nu ati intervenit aseara cu un sfat sau cu orice altceva ?! Asteptati "ascunsi" sa faca/ zica cineva vreo gafa, ca apoi sa-i dati la temelie.....

Parerea mea e ca mai bine va vedeti de pescuit, asta ptr ca sunteti DOAR niste pescari, niste pescari foarte buni....dar numai atat!
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Ian 2013, 09:13

:lol: te manca pelea Nemernicia Ta :lol:
sa faca/ zica cineva vreo gafa

care cineva bre? :lol: nu ii cineva, e UNU ce nu are ce cauta in pescuit , care nici nu o fu la pescuit in ultimii 3 ani crek, dar zice Malin ca e importanta parerea lui, om trai si om videa, insa nu a convins pe nimeni, nici pe cei din emisiune si cu atat mai putin pe cei de la TV :lol: iar la intrebarea ce a facut concret cu Federatia, s-a cam cramponat :P

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 10 Ian 2013, 09:14

Nemernic, e o parere, pe care ti-o respect dar cu care nu sunt de acord.
Unu la mana, am fost implicat in fenomen mai multi ani la rand si ca si concurent, si ca organizator de etape. Deci nu am stat pe margine.
Doi la mana, chiar daca stau pe margine, am dreptul sa discut despre spinningul de competitie, asa cum despre fotbal nu discuta doar cei din teren sau cei implicati in organizare, ci si cei din tribune sau de la televizor. Iar doza in care inteleg sa ma implic in prezent ori modul in care o fac cred ca ma priveste exclusiv si nu trebuie sa dau socoteala nimanui pentru asta.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns