A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Ian 2013, 12:07

apsalba scrie:
semlecangheorghe scrie:Domnu' Popescu,daca-mi permite-ti sa va sevesc la fileu....si ca sa fim on topic...

Sa zicem ca LRS...'sucomba'....

Va asumati organizarea unui Campionat intern,si trimiterea unui lot la competitii internationale??
Am o singură problemă, care va fi rezolvată în scurt timp. Vicele responsabil cu competițiile și-a dat demisia. E drept, doar aici pe forum, dar aștept și demisia scrisă. E un gest de onoare, nu? :lol: :lol: :lol: :lol: Până atunci fac eu ce trebuia să facă el, deși i-am cerut acest lucru demult. Asta e. Nimeni nu este perfect.

Pai inafara de telefoane siciitoare,si promisiuni far acoperire,nu vad nimic..In schimb ex-vicele,a organizat asa ,in joaca,toamna trecuta, un amical mai reusit decit orice concurs federal existent pina la acea data..Asta e.Nimeni nu este perfect.. :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Ian 2013, 12:43

Treaba lui. Federația va face competițiile oficiale (nu amicale) după autorizare.
PS Și telefoanele au rostul lor. Să nu zică cineva după că nu a știut. Asta e. Vorba ta, nimeni nu este perfect.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 09 Ian 2013, 14:04

razvan m. scrie: PS Apropo, domnule Popescu, in ce an anticipezi ca Federatia va fi afiliata la FIPS ?
Un raspuns la aceasta intrebare care intereseaza toti pescarii de competitie ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

PVTV
junior
junior

Mesaj de PVTV » 09 Ian 2013, 14:22

Raspunsuri la aceste intrebari in aceasta seara la PVTV in emisiunea LIVE "Spinningul merge mai departe" de la ora 19:00

Cutremur la varf in LRS. Urmeaza tsunami in spinningul de competie?

Imagine

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 09 Ian 2013, 14:44

Vicele responsabil cu competițiile și-a dat demisia. E drept, doar aici pe forum, dar aștept și demisia scrisă. E un gest de onoare, nu? :lol: :lol: :lol: :lol: Până atunci fac eu ce trebuia să facă el, deși i-am cerut acest lucru demult. Asta e. Nimeni nu este perfect.
Domnule presedinte , iarasi dezimformezi.....
Sunt sigur ca te-ai uitat pe mailul personal unde ai primit in urma cu citeva zile demisia mea SI in scris.....
Asta iti zice ceva?
Flag this message
DemisieSaturday, January 5, 2013 11:58 AM
From: "Stratonov Valentin" <valentinstratonov@yahoo.com>Add sender to Contacts
To: popescu_stefan1956@yahoo.com

Daca nici pe mail nu inseamna in scris :roll: o sa ti-o redactez una daca e musai nevoie si am sa ti-o trimit prin posta cu confirmare de primire ....
E ok?

P.S. TU faci fix intotdeauna ceea ce-ti trece prin cap, ca-i bine , ca-i rau dar nici nu mai conteaza .....EU unul ti-am spus CLAR ca nu contactez pescarii de competitie sa le vind gogosi si nici nu umblu cu arcanul sa fac loturi nationale din pix si pe telefoane.

Cam asta e diferenta intre noi ....si o consider majora.
Asa-i cum zici ...nimeni nu-i perfect. :wink:
Spor in activitate.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Ian 2013, 14:52

Nu am primit nimic. O fi virusat și calculatorul meu respinge astfel de email-uri. Posta română funcționează însă și este necesar documentul original.
Apropo, ai ocazia să mă auzi în direct la emisiunea de diseară, pe la 8,30 unde am fost invitat de Mălin Mușetescu să am o intervenție în direct.
PS Deosebirea dintre noi este că eu cunosc legile, pe care ți le-am recomandat și ție să le citești, întrucât un oficial sportiv de asemenea rang, nu trebuie să știe doar cum se leagă un jig. Cam atât. Restul sunt povești.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Ian 2013, 14:53

razvan m. scrie:
razvan m. scrie: PS Apropo, domnule Popescu, in ce an anticipezi ca Federatia va fi afiliata la FIPS ?
Un raspuns la aceasta intrebare care intereseaza toti pescarii de competitie ?
Oricum, înaintea LRS. :lol: :lol: :lol: :lol:
Apropo, mai rezistă liga?

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 09 Ian 2013, 15:06

apsalba scrie:Nu am primit nimic. O fi virusat și calculatorul meu respinge astfel de email-uri. Posta română funcționează însă și este necesar documentul original.
Apropo, ai ocazia să mă auzi în direct la emisiunea de diseară, pe la 8,30 unde am fost invitat de Mălin Mușetescu să am o intervenție în direct.
PS Deosebirea dintre noi este că eu cunosc legile, pe care ți le-am recomandat și ție să le citești, întrucât un oficial sportiv de asemenea rang, nu trebuie să știe doar cum se leagă un jig. Cam atât. Restul sunt povești.
O sa primesti si documentul in original ...fi fara grija.
Nu te bucura prea tare ca nu esti singurul invitat a lui Malin :D :D :D :D :D :D , o sa ai ocazia sa ma auzi si tu pe mine :lol: ...tot in direct. :D :D :D :D :D

Cit despre cunoasterea legilor si mai ales aplicarea lor sunt altii abilitati sa o faca ....in schimb nu toti stiu cum se leaga un jig daramite sa organizeze vre-o etapa :wink:, desi intr-o asemenra functie ca a ta ar cam trebui sa o stie.... :oops:

In cam toate federatiile sportive existente in RO conducatorii provin din "teren"....vezi Mircea Sandu, Leonard Doroftei, Ruxandra Dragomir ,doamna Tocala etc.....

FRPS e atipica si vaduvita si din acest punct de vedere ...din pacate. : :wallbash: :wallbash: :wallbash:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Ian 2013, 15:10

Mai bine tăceai. Scandalurile din anumite federații enunțate dau proba de capacitate managerială a celor care le conduc.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Ian 2013, 15:13

Minunat...am auzit ca vor fi si doua animatoare topless.. :lol: :lol: :lol:
Audienta va sparge toate recordurile :lol: :lol: :lol:
Federatia 'pleiboi'.... :mrgreen: :D :D :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns