Drace...citind in graba,am sarit peste prima silaba a ultimului cuvint

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Aici este adevărat, nu pot fi toate federaţiile perfecte, precum cea păstorită de dvs. Şi mai ales, la adăpost de scandaluri !apsalba scrie:Mai bine tăceai. Scandalurile din anumite federații enunțate dau proba de capacitate managerială a celor care le conduc.
l-am mai vazut odata pe undeva pe la TV (nu mai retin dar parca tot pe PVTV) si exact ceea ce zice pe forum zicea si atunci ... citate peste citate de aveai senzatia ca totul e inregistrare. degeaba ceilalti invitati prin emisiune incercau sa poarte o discutie cu el pentru ca aveai senzatia ca vorbesti cu un radio ... la fel va fi si deseara.zavera scrie:Aici este adevărat, nu pot fi toate federaţiile perfecte, precum cea păstorită de dvs. Şi mai ales, la adăpost de scandaluri !apsalba scrie:Mai bine tăceai. Scandalurile din anumite federații enunțate dau proba de capacitate managerială a celor care le conduc.![]()
![]()
![]()
Spor şi nervi de oţel diseară, la intervenţie. O să aveţi nevoie, dle preşedinte.
Iar noi ne vom distraaaaa !![]()
![]()
![]()
Cum le veţi da citate din legea sportului ? Le veţi citi în direct ? Atenţie la retorică, nu uitaţi că expiraţia înseamnă virgulă.
Altfel, schimbaţi sensul şi nu-i bine !
Fane pt. mine tot ceea ce ai sa spui acolo e deja un deja vu'...Apropo, ai ocazia să mă auzi în direct la emisiunea de diseară, pe la 8,30 unde am fost invitat de Mălin Mușetescu să am o intervenție în direct.
Domnule coleg , eu nu am sa intru in aceasta emisiune ca sa ma "balacaresc" cu cineva .....ca-i vorba de fane, dinu sau oricine altcineva.ps: vali, era mai bine daca nu ii spuneai ca vei fi si tu prezent in emisiune