A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Ian 2013, 15:16

'''....... să am o intervenție în direct. ''''
Drace...citind in graba,am sarit peste prima silaba a ultimului cuvint :shock: :shock: :mrgreen:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 09 Ian 2013, 15:17

Daca e si Malin invitat sigur e cu topless la fel ca in revista pastorita de acesta!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Ian 2013, 15:25

Pai nu asa ii si zice..P.P.T....adicatelea Pl.....pardon,Pescuitul(?) Pentru Toti?? :D :D

.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 09 Ian 2013, 15:29

apsalba scrie:Mai bine tăceai. Scandalurile din anumite federații enunțate dau proba de capacitate managerială a celor care le conduc.
Aici este adevărat, nu pot fi toate federaţiile perfecte, precum cea păstorită de dvs. Şi mai ales, la adăpost de scandaluri ! :D :D :D
Spor şi nervi de oţel diseară, la intervenţie. O să aveţi nevoie, dle preşedinte.
Iar noi ne vom distraaaaa ! :D :D :D
Cum le veţi da citate din legea sportului ? Le veţi citi în direct ? Atenţie la retorică, nu uitaţi că expiraţia înseamnă virgulă.
Altfel, schimbaţi sensul şi nu-i bine !

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 09 Ian 2013, 15:41

zavera scrie:
apsalba scrie:Mai bine tăceai. Scandalurile din anumite federații enunțate dau proba de capacitate managerială a celor care le conduc.
Aici este adevărat, nu pot fi toate federaţiile perfecte, precum cea păstorită de dvs. Şi mai ales, la adăpost de scandaluri ! :D :D :D
Spor şi nervi de oţel diseară, la intervenţie. O să aveţi nevoie, dle preşedinte.
Iar noi ne vom distraaaaa ! :D :D :D
Cum le veţi da citate din legea sportului ? Le veţi citi în direct ? Atenţie la retorică, nu uitaţi că expiraţia înseamnă virgulă.
Altfel, schimbaţi sensul şi nu-i bine !
l-am mai vazut odata pe undeva pe la TV (nu mai retin dar parca tot pe PVTV) si exact ceea ce zice pe forum zicea si atunci ... citate peste citate de aveai senzatia ca totul e inregistrare. degeaba ceilalti invitati prin emisiune incercau sa poarte o discutie cu el pentru ca aveai senzatia ca vorbesti cu un radio ... la fel va fi si deseara.

cei de la PVTV imi pot spune si mie cand dau in reluare emisiunea ... eu inainte de ora 7 jumate (8:30 ora Romaniei) nu prea am sanse sa ajung acasa sa o vad ...

ps: vali, era mai bine daca nu ii spuneai ca vei fi si tu prezent in emisiune :wink:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Ian 2013, 15:43

Si neaparat cu camasa aia hoata.. :wink:
Hai domnu' presedinte,sa vedem la cite grade pe scara Richter,provocati cutremur..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 09 Ian 2013, 15:53

Apropo, ai ocazia să mă auzi în direct la emisiunea de diseară, pe la 8,30 unde am fost invitat de Mălin Mușetescu să am o intervenție în direct.
Fane pt. mine tot ceea ce ai sa spui acolo e deja un deja vu'... :lol: :lol: :lol:
Am sa-l rog pe Malin sa te introduca pe tine ultimul in emisie caci altfel o sa isi piarda urgent interesul pt. emisiune toti cei ce vor dori sa priceapa ceva ....iar noi ceilalti sa ne putem duce linistiti la culcare :wink: :wink:

Legea sportului, HG-urile, statutul AGVPS si nu in ultimul rind statutul FRPS il poate citi fiecare cind doreste daca e interesat nu trebuie neaparat "citit sau citat radiofonic" de tine intr-o emisiune si asa scurta fata de complexitatea fenomenului. :lol:

Macar de-ar iesi o emisiune in care lumea sa priceapa ceva ...altfel tot demersul lui Malin precum si a celor prezenti va fi inutil. :oops: :oops: :oops: :oops:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 09 Ian 2013, 16:10

Nu ti-e rusine ??? Pe Malin il cheama Musatescu si nu Musetescu ! Analfabetule plagiator :lol1: .

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 09 Ian 2013, 16:13

ps: vali, era mai bine daca nu ii spuneai ca vei fi si tu prezent in emisiune :wink:
Domnule coleg , eu nu am sa intru in aceasta emisiune ca sa ma "balacaresc" cu cineva .....ca-i vorba de fane, dinu sau oricine altcineva.
Am primit invitatia de-a participa la emisiune din partea lui Malin, telefonic , lucru care ma bucura dealtfel.
Asta inseamna ca implicarea mea de pina acum in fenomenul competitional nu a fost in zadar iar opinia mea conteaza, de aceea am acceptat fara a intreba macar cine vine , despre ce vorbim sau la ce intrebari trebuie sa raspund.

Voi participa cu drag in contextul in care vom putea fiecare dintre cei invitati in platou sau telefonic sa ne spunem civilizat un punct e vedere despre ceea ce se intimpla in fenomenul competitional din ultimii ani.

Cu siguranta se va atinge si subiectul federatiei ,subiect la care domnul presedinte poate sa raspunda fiind cel mai indreptatit sa o faca ...dar sper ca sa nu se transfome totul intr-un monolog bazat pe legi, regulemente , HG-uri...ar fi total neproductiv.

Vom vedea pe ce panta vor aluneca discutiile , personal sper intr-o discutie aplicata si bazata pe fapte nu pe vorbe.
Ce va fi vom vedea , iar pescarii de competitie in special vor trage singuri propriile concluzii...asta daca nu au facut-o pina acum. :wink: :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 09 Ian 2013, 17:08

Panarama aia care este tinuta de mila ,este invitat in calitate de mascarici sau de scuipatoare ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Scrie răspuns