A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de pikeman » 10 Ian 2013, 11:45

anem scrie:
fishi scrie:[.....]Degeaba avem viziuni (gen bass-master) daca nu avem concurenti.[.....]
as completa fishi la ceea ce ai spus mai sus si ... LIPSA PESTILOR :wink:
din pacate LRS a devenit o extravaganta, eu am semnalat acest lucru in urma cu 2 ani cand din punctul meu de vedere s-au introdus "abuziv" motoarele de 5 cp, spun abuziv deoarece s-a decis la inceputul anului competitional iar la sedinta am zis ca unii nu au astfel de motoare iar raspunsul a fost "problema lor" ... nu am avut nimic impotriva cu ideea evolutiei in sine , dar cand tratezi problema ca noi avem bani si ne permitem, ai 2 -3 luni sa faci si tu rost de un motor ... ma rog ... se putea anunta mai devreme
Alte calcule ar mai fi costurile de etape, bineinteles unii sau multi nu au sponsori (vro 30 de insi din Master o sa zica problema lor) deci consuma undeva la 1000 de ron / etapa fara antrenamente (performanta costa, fara antrenament esti cam mancat), vorbim de o persoana care vine sa zicem la un Open, nu trebuie sa aiba musai club. La 5 concursuri ajungi la 5000 de ron, bine nu mai luam in considerare "ultima naluca" , genul de naluca de nu o ai in trusa dar la aia merge :lol:

5 x 2 weekenduri = 10 zile / 5000 de ron, aprox 1100 E , cu vro 1200 faci o excursie de 10-12 zile pe dincolo (la mare arta), sau poti sparge in 2 excursii. Nu te bulucesti cu nimeni , ai sanse la mai multi pesti, chiar si la o captura. (ex. o Suedie de 10 zile numai pescuit ajunge la 600 E )
Ce lipseste de aici, e competitia, daca iti intra in sange e ca un drog.
Totusi problema se ridica unde suntem? in Romania :lol: merita atatia bani unele ape cu 3 pesti?
Mai e si intrebarea cat de real este campionatul in conditiile in care sunt pescari ce nu isi pot permite acest LUX

Cu parere de rau , urmarind trendul ultimilor ani in LRS, sunt o majoritate care isi permit dpdv financiar participarea la competitii iar sedintele AG au fost indreptate catre "sa fie bine in Master" (adica unde sunt majoritatea celor din AG) :roll: :lol:

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 10 Ian 2013, 11:53

pikeman scrie:
anem scrie:
fishi scrie:[.....]Degeaba avem viziuni (gen bass-master) daca nu avem concurenti.[.....]
as completa fishi la ceea ce ai spus mai sus si ... LIPSA PESTILOR :wink:
din pacate LRS a devenit o extravaganta, eu am semnalat acest lucru in urma cu 2 ani cand din punctul meu de vedere s-au introdus "abuziv" motoarele de 5 cp, spun abuziv deoarece s-a decis la inceputul anului competitional iar la sedinta am zis ca unii nu au astfel de motoare iar raspunsul a fost "problema lor" ... nu am avut nimic impotriva cu ideea evolutiei in sine , dar cand tratezi problema ca noi avem bani si ne permitem, ai 2 -3 luni sa faci si tu rost de un motor ... ma rog ... se putea anunta mai devreme
Alte calcule ar mai fi costurile de etape, bineinteles unii sau multi nu au sponsori (vro 30 de insi din Master o sa zica problema lor) deci consuma undeva la 1000 de ron / etapa fara antrenamente (performanta costa, fara antrenament esti cam mancat), vorbim de o persoana care vine sa zicem la un Open, nu trebuie sa aiba musai club. La 5 concursuri ajungi la 5000 de ron, bine nu mai luam in considerare "ultima naluca" , genul de naluca de nu o ai in trusa dar la aia merge :lol:

5 x 2 weekenduri = 10 zile / 5000 de ron, aprox 1100 E , cu vro 1200 faci o excursie de 10-12 zile pe dincolo (la mare arta), sau poti sparge in 2 excursii. Nu te bulucesti cu nimeni , ai sanse la mai multi pesti, chiar si la o captura. (ex. o Suedie de 10 zile numai pescuit ajunge la 600 E )
Ce lipseste de aici, e competitia, daca iti intra in sange e ca un drog.
Totusi problema se ridica unde suntem? in Romania :lol: merita atatia bani unele ape cu 3 pesti?
Mai e si intrebarea cat de real este campionatul in conditiile in care sunt pescari ce nu isi pot permite acest LUX

Cu parere de rau , urmarind trendul ultimilor ani in LRS, sunt o majoritate care isi permit dpdv financiar participarea la competitii iar sedintele AG au fost indreptate catre "sa fie bine in Master" (adica unde sunt majoritatea celor din AG) :roll: :lol:
Corect , sunt de acord cu tine ! :respekt: :respekt: :respekt:
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 10 Ian 2013, 12:29

cei care nu au putut urmari emisiunea de aseara o pot face AICI
de asemenea va rog sa va spuneti parerea (in pagina indicata) legat de continutul emisiunii in sine sau despre ce ati vrea sa vorbim in emisiunile viitoare. multumesc!

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 10 Ian 2013, 12:36

cristi.albu scrie:cei care nu au putut urmari emisiunea de aseara o pot face AICI
de asemenea va rog sa va spuneti parerea (in pagina indicata) legat de continutul emisiunii in sine sau despre ce ati vrea sa vorbim in emisiunile viitoare. multumesc!
Multumim Cristi ! :respekt:
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Ian 2013, 13:06

Nemernic scrie:@Adelin
@Razvan
@Semlecan

...la cat tamtam faceti pe forum legat de competitii, la cata contradictie exista-n voi, cred ca aveti si vanatai de la pumnii batuti in piept.....de ce nu ati intervenit aseara cu un sfat sau cu orice altceva ?! Asteptati "ascunsi" sa faca/ zica cineva vreo gafa, ca apoi sa-i dati la temelie.....

Parerea mea e ca mai bine va vedeti de pescuit, asta ptr ca sunteti DOAR niste pescari, niste pescari foarte buni....dar numai atat!

Auuu,ce mi-ai dat la temelie.... :D :D :D :D
Brae,o sa iti cer voie de acuma...parol.. :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 10 Ian 2013, 13:23

semlecangheorghe scrie:
Nemernic scrie:@Adelin
@Razvan
@Semlecan

...la cat tamtam faceti pe forum legat de competitii, la cata contradictie exista-n voi, cred ca aveti si vanatai de la pumnii batuti in piept.....de ce nu ati intervenit aseara cu un sfat sau cu orice altceva ?! Asteptati "ascunsi" sa faca/ zica cineva vreo gafa, ca apoi sa-i dati la temelie.....

Parerea mea e ca mai bine va vedeti de pescuit, asta ptr ca sunteti DOAR niste pescari, niste pescari foarte buni....dar numai atat!

Auuu,ce mi-ai dat la temelie.... :D :D :D :D
Brae,o sa iti cer voie de acuma...parol.. :lol: :lol: :lol:
Tocmai imi confirmi spusele....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Ian 2013, 13:58

Brae,nu mai fi asa serios,ce dreaq e o sueta,nu sedinta solemna..

Revenind la subiect si la parera ta despre Stefan Dinu,eu atita as vrea sa punctez...e foarte usor sa bagi de vina,ca a facut gresit aia sau ailalta....as vrea sa ii vad pe criticii lui,ca ii iau locul ,si vor face lucruri mai bune....
Atentie,nu sint fan Stefan Dinu,si nu ii iau apararea..
Totusi ,nu pot sa nu remarc(asa de margine,stiu ca-i 'crima', dar ce sa fac nimeni nu-i perfect,eu cu atit mai mult :wink: ),ca asa de multi s-au inghesuit in locul lui Stefan Dinu,de sint toti vineti pe coate de cit s-au inghesuit..

Acuma sarcina indeplinita (bine -rau,cum o fi)de Dinu ,are sa o faca o echipa..
No ,asta nu-i rau,si eu le doresc maximum de succes..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 10 Ian 2013, 21:03

Părere de novice !

Preambul : dl. Vlad Tocae seamănă foarte bine la chip cu premierul V.Ponta.

Conţinut : Mişcarea de spinning a început cu entuziasm, s-au realizat multe lucruri minunate, inclusiv pe planul reprezentării internaţionale, dar a obosit. De fapt, au obosit cei vechi, cei care au cucerit deja gloria şi şi-au pierdut motivaţia. Ce era de arătat, pe plan pur sportiv, au arătat deja.
Poate i-ar mai scoate din barlog premiile mari, dar astea nu se pot acorda, din cauza sărăciei. Pe premii simbolice nu mai vin şi se retrag.
Din urmă n-a venit mare lucru. Lumea lor a fost cam închisă, un site modest, cu un forum destul de neprietenos. Discuţii arţăgoase, între oameni care au multe experienţe comune, nu toate cu darul de a-i uni.
Competitori tineri au venit puţini, din divizia Master, a aşilor, au plecat destui, la divizia Open, de fapt pepiniera de talente, vin din ce în ce mai puţin. Cei din urmă nu au decat motivaţia promovării le Master, dar este o motivaţie insuficientă.
Fără competitori, nu se poate. Cluburile nu prea susţin aspiranţii la glorie şi la premii.
Vizibilitatea în mass media este redusă, iar asta îndepărtează şi sponsorii. Deci, criză !
Sistemul de pană acum pare obosit, se încearcă un proiect nou, dar este privit cu neîncredere.
Şi se fac şi greşeli grave.
1. Se închide orice comunicare publică, se elimină forumul. Deci, se elimină şi posibilitatea de a atrage noi competitori pe această cale.
2. Mulţi cartesc, nimeni nu vine cu un proiect clar. Singurul proiect (din care n-am înţeles prea mult, recunosc) este al dlor Tocae/Lazea, care nu doresc să-şi asume şi o funcţie, sperand că altcineva le va implementa proiectul.
Este fundamental greşit. Sunt categoric, la asta mă pricep chiar bine. Cel mai bine poate implemanta proiectul chiar autorul lui. Îşi asumă drepturile conferite de funcţia de comandă, primeşte votul de încredere al celorlalţi şi trece la treabă. La sfarşit, se face analiză de rezultat şi se dă socoteală. Altă variantă caştigătoare nu există.
Concluzie : fără un proiect clar, cu nu lider asumat măcar de majoritate, dacă nu de toţi, va fi greu !

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 10 Ian 2013, 21:18

zavera scrie:Părere de novice !
.........
Este fundamental greşit. Sunt categoric, la asta mă pricep chiar bine.
:lol: :lol: :lol:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 10 Ian 2013, 21:24

@zavera
ce spui nu este foarte adevarat... cu totii, si pot garanta asta, avem viziuni bune si foarte bune in ceea ce priveste dezvoltarea si sustinerea pe termen lung a fenomenului... DAR!

Chiar daca avem proiecte fantastice si vrem sa le punem in aplicare... avem nevoie de 2 tipuri de resurse: cele financiare si cele de timp... Sa nu uitam ca din cate stiu eu nici o functie din cadrul LRS-ului nu este remunerata, acolo sunt oameni care pe timpul si banii lor au sustinut fenomenul atatia ani... Si inca un lucru ar fi carcotelile si cotcodacelile de pe margine... cand tu vezi ca te implici, te agiti, vrei sa iasa cat mai bine si in unele cazuri chiar nu le poti face pe toate... vine unu si-ti scuipa in ciorba mi se pare normal sa-ti bagi picioarele si sa mergi in alta parte...

In opinia mea ceea ce ar trebui facut acum, pentru anul ce vine (intrucat mi se pare un timp destul de restrans pana la inceputul campionatului), ar fi gasirea unor solutii pentru sustinerea financiara - taxa mai mici, premii in bani (sponsori nu numai din cadrul comerciantilor de articole sportive, etc) si trecerea la concursurile zonale...

Scrie răspuns