A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Re: A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS

Mesaj de Adelin » 01 Apr 2012, 22:54

Cum, se pare ca am pierdut lotul?!.... :roll: ... nici anul asta nu o sa vedem concursuri organizate de musiu?! :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 02 Apr 2012, 06:57

Sa nu uitam niciodata ca :
Pentru ca pescuitul nu a fost, nu este si nu va fi considerat sport sau ramura sportiva dpdv legal
Pescuitul nu este recunoscut ca sport de ANST , si ca atare , nici acest simulacru de federatie care nu reprezinta pe nimeni si nimic in pescuitul recreativ

Bai bolnavule psihic incurabil , degeaba incerci sa prosteti lumea cu federatia ta inexistenta , deja nu mai da nimeni 2 bani pe vrajeala ta perimata.
Daca era sa fie recunoscut pescuitul ca sport , erau altii cu mult mai "bazati" care isi faceau federatie , nu un neica nimeni bolnav psihic .
:lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Apr 2012, 07:35

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Istericule, de ce ești disperat? Au încercat și alții, dar nu au reușit. Acum că am făcut-o eu, toți se dau deștepți. Sictir!

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 02 Apr 2012, 09:03

apsalba scrie: Au încercat și alții, dar nu au reușit. Acum că am făcut-o eu
ce ai facut ?????

nicuB
junior
junior

Mesaj de nicuB » 02 Apr 2012, 09:28

apsalba scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Istericule, de ce ești disperat? Au încercat și alții, dar nu au reușit. Acum că am făcut-o eu, toți se dau deștepți. Sictir!
decat sa va balacariti pe forumuri, mai bine veniti cu o explicatie. de ce nu s-a afiliat federatia, al carei presedinte sunteti, la CIPS?

chiar credeti ca aveti credibilitate atata vreme cat va injurati cu toti pe toate forumurile? faptele ar trebui sa vorbeasca in locul dumneavoastra.
va rog sa-mi dati un singur exemplu de presedinte (fie el si de bloc) care se preteaza la un asemenea limbaj (nici Mitica de la Liga nu foloseste un asemenea vocabular)
daca ati fi un presedinte coerent in fapte si limbaj, la toate acuzele care vi se aduc ar trebui sa veniti cu argumente care sa contracareze acuzele/mistocarelile. in loc de asta, va complaceti intr-o balacareala tipic romaneasca. asta, din punctul meu de vedere, demonstreaza ca sunteti limitat in fapte si gandire.

P.S. nu am de gand sa intru in polemica cu dvs, mi-am spus doar punctul de vedere

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Apr 2012, 09:51

Am tot explicat, dar probabil explicațiile mele s-au pierdut printre valurile de lături care se varsă pe acest proiect, mai necesar ca oricând pentru pescuitul sportiv din România.
Afilierea nu a fost posibilă, întrucât cei care se simt loviți în interese au atacat în instanță constituirea federației și a trebuit să ne apărăm dreptul și să obligăm ANTS să ne elibereze CIS-ul tot prin instanță. Culmea este că acest demers a venit tocmai din partea celor care nu au fost în stare să înființeze federația și care acum au descoperit ce fraieri au fost. Îi poți identifica foarte ușor, după disperarea cu care atacă federația, împroșcând cu mizerii pe forumuri.
Acestea sunt faptele. Dacă vă deranjază limbajul folosit, puteți să decelați răspunsurile date unor useri care pun întrebări decente și la obiect, de răspunsurile date unor imbecili care folosesc un limbaj de maidan la adresa mea. Unor asemenea specimene, este inutil să le răspunzi decent, ci trebuie puși la punct cu același limbaj pe care îl folosesc. Dacă doriți să ascultați un limbaj de președinte, o să aveți ocazia să-l audiați în una din Adunările generale ale federației, unde discuțiile se poartă între niște oameni responsabili și aplicate la temă.
Vă respect punctul de vedere și îl apreciez ca a fi corect. Sper că și explicațiile v-au convins. Oricum, influența forumurilor la nivelul de organizare al pescuitului sportiv este infim, majoritatea userilor nefiind interesați de subiect, iar contestatarii sunt mereu aceeași și de nebăgat în seamă. Mulți sunt genul cărora le place să se audă vorbind.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 02 Apr 2012, 10:14

Da ...dar mai este si genul de mincinos si escroc patologic :wink: Asta ai uitat sa spui :wink:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Apr 2012, 10:38

Nea Fane, eu cred ca intrebarea mea e decenta si la obiect.
O repet:
de ce faceai in 2007 documentatii de recunoastere a pescuitului ca ramura sportiva?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 02 Apr 2012, 10:58

apsalba scrie: ...cei care se simt loviți în interese au atacat în instanță constituirea federației și a trebuit să ne apărăm...
Iar minti :evil:
Iti aduc aminte ca tu ai deschis actiune impotriva APCR si LRS, cerand dizolvarea lor. Ca-ti stateau in gat, la fel ca AGVPS. Normal, APCR a reactionat. Deci reformuleaza propozitia de mai sus si nu te mai da victima, ca nu esti.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 02 Apr 2012, 11:19

Tavi scrie:Nea Fane, eu cred ca intrebarea mea e decenta si la obiect.
O repet:
de ce faceai in 2007 documentatii de recunoastere a pescuitului ca ramura sportiva?
Tavi, l-am intrebat si eu acelasi lucru acum 2-3 luni. A disparut o vreme in ceata, iar raspunsul n-a venit nici pana in ziua de astazi. Ma indoiesc ca vei primi vreun raspuns. :roll:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns