A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Re: A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS

Mesaj de SF » 31 Mar 2012, 11:59

apsalba scrie:
Vali Vesa scrie:
apsalba scrie: ...Oricum, te-ai convins că eu rezist la tăvăleală. Și când îmi propun să ating un obiectiv, fac totul pentru al atinge, indiferent de piedicile care încearcă a mi se pune...
PS Nu vrei să-l convingi pe băiatul ăsta fisherman să nu mai spumege atât și să-i demonstrezi tu că pescuitul sportiv este un sport adevărat, deși el nu crede? Măcar așa, pentru faptul că ați câștigat un Campionat Național și ați participat la un Campionat Mondial, deși ăia care v-au trimis v-au păcălit?
Nu stiu cum aberezi in halu asta , da parca te laudai ca esti membru in Consiliul ala pe pescuit , si care s-o constituit exact pentru pescuitu comercial , si urli pe aici de sport si release , esti cam penibil popica !
Cam greu de dat seama ce obiectiv ai , daca incerci sa stai cu fundu-n toate barcile .

Tine-o tot asa , o sa ajungi sa acaparezi "microfonu" vreunei federatii prin ceva puscarie , de o sa trebuiasca sa-ti deschidem sectiunea ball and chain :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Apr 2012, 05:14

............Federatia POPESCIANA... :D :D :D :D ..facuta dupa chipul si asemanarea presedintelui ei... :D :D :D :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Apr 2012, 07:46

semlecangheorghe scrie:............Federatia POPESCIANA... :D :D :D :D ..facuta dupa chipul si asemanarea presedintelui ei... :D :D :D :D
Asta-i oftică pe unii. Că-i făcută în respectul legii. De aia nu poate fi demolată, deși unii se dau de ceasul morții să o facă.
PS Să nu uiți ce ai promis să faci, după ce se va ridica CIS-ul. Eu am ținere de minte. Unii au scos chiar o vorbă: să te ferească dumnezeu să te țină Popescu minte! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Apr 2012, 09:20

Nu poate fi demolata pentru ca nu exista. :P
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Apr 2012, 09:47

Tavi scrie:Nu poate fi demolata pentru ca nu exista. :P
http://www.just.ro/LinkClick.aspx?filet ... d&tabid=91
Poz. 320
Dacă insiști pe această temă, chiar că încep să cred că ești un dobitoc, așa cum susține și altcineva la adresa ta. Pune o probă când faci o afirmație.
Vezi și ce scrie în registrul național la scop și obiective.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Apr 2012, 09:58

apsalba scrie:
semlecangheorghe scrie:............Federatia POPESCIANA... :D :D :D :D ..facuta dupa chipul si asemanarea presedintelui ei... :D :D :D :D
Asta-i oftică pe unii. Că-i făcută în respectul legii. De aia nu poate fi demolată, deși unii se dau de ceasul morții să o facă.
PS Să nu uiți ce ai promis să faci, după ce se va ridica CIS-ul. Eu am ținere de minte. Unii au scos chiar o vorbă: să te ferească dumnezeu să te țină Popescu minte! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Am uitat ce am spus,adu-mi tu aminte... :mrgreen:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 01 Apr 2012, 11:34

apsalba scrie:
Poz. 320
Dacă insiști pe această temă, chiar că încep să cred că ești un dobitoc, așa cum susține și altcineva la adresa ta. Pune o probă când faci o afirmație.

De ziua ta , 1 aprilie , ai voie sa zici ce vrei ........aprilici bolundici..... :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=Z4UhJpvi ... re=related

Cu o mica diferenta , tu nu ai atata armata de fani care sa strige pe acolo :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Apr 2012, 11:50

apsalba scrie:
Poz. 320
Federatia sportiva nu exista:
http://www.anst.gov.ro/federatii
:D
Musca 13

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 01 Apr 2012, 12:04

Ceva noutati de la congresul CIPS ?
Al doilea punct de pe ordinea de zi era cooptarea de noi membrii ( http://www.cips-fips.com/cips/congres/c ... s2012.html ).
Daca bine imi amintesc, prin noiembrie-decembrie anul trecut Popescu se lauda ca a notificat CIPS/FIPS despre constituirea federatiei lui peste-prajit, ca a depus documentatia necesara la secretariatul general de la Roma si ca cei de acolo l-au invitat sa se afilieze ....
S-a discutat despre federatia popesciana ceva sau problema afilierii se amana pana la congresul din 2013 ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Apr 2012, 14:32

Stai sa ne intelegem.
Prin 2007, nea Fane zicea asa:
apsalba scrie:Pe 15 decembrie Adunarea Generala a FNPSR va aproba textul scrisorii de afiliere la FIPS-CIPS, ca federatie reprezentativa la nivel national a pescarilor sportivi, si totodata va aviza documentatia de recunoastere a pescuitului ca sport natinal, in vederea inaintarii la ANS.
Tot in 2007
apsalba scrie:FNPSR va fi acreditata anul acesta la CIPS-FIPS, indiferent cine va fi sau nu va fi deacord. AGVPS nu apuca pastele, si nu vad cine in afara de o federatie existenta poate solicita sa fie admisa la CIPS-FIPS. Asa ca eu vorbesc despre lucruri serioase, nu despre povesti.
Iar in 2008:
apsalba scrie:Nu este cazul vostru; voi deabia va-ti constituit in cluburi. :lol: :lol: :lol: Apropo, ce face FRPS, se naste sau mai avem de asteptat? FNPSR a solicitat deja afilierea la CIPS si FIPS. :oops:
Asadar, ce organism va fi afiliat la CIPS?
FNPSR sau FRPSC?
Ar mai fi de pus o intrebare:
daca nea Fane sustine acum ca pescuitul e ramura sportiva de cand lumea si pamantul, de ce facea documentatii de recunoastere in 2007?
:D
Musca 13

Scrie răspuns