discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Mister Fisherman
- veteran

În scopul asigur?rii protec?iei ?i conserv?rii resurselor acvatice vii ?i al evit?rii conflictelor de interese între activitatea de pescuit comercial ?i cea de pescuit sportiv, se stabilesc condi?iile pentru practicarea pescuitului recreativ/sportiv în apele maritime ?i continentale astfel:
a) în apele curg?toare ?i st?t?toare din zona montan?, numai cu o singur? undi?? cu maximum dou? cârlige sau cu o lanset?, cu posibilitatea de a retine o cantitate de peste prevazuta in anexa nr.1 la prezentul regulament de practicare a pescuitului recreativ.
b) în apele din zona colinar? ?i de ?es, pe tot cursul Dun?rii ?i pe bra?ele sale, în Delta Dun?rii, cu maximum 4 undi?e sau 4 lansete cu câte dou? cârlige fiecare cu posibilitatea de a retine o cantitate de peste de maxim 5 kg de peste / zi , sau al unui singur peste, daca greutatea sa depaseste 5 kg, din speciile prezentate in anexa 1, cu respectarea dimensiunilor specifice in aceasta.
c) în apele teritoriale ale M?rii Negre, cu maximum dou? undi?e, dou? lansete sau o ?aparin?, cu câte 10 cârlige fiecare;
d) pescuitul salmonidelor în apele de munte este permis numai cu momeli artificiale;
e) în apele de munte cu salmonide se pot re?ine de c?tre un pescar maximum 10 buc??i, în total, din speciile: p?str?v indigen, p?str?v curcubeu, fântânel, lipan ?i coregon.
Ce mai spui mitomane bolnav psihic de regulamentul asta al ANPA ? Hai perversule micinos , improvizeaza ceva
Ca sa stiti si voi cu ce mincinos pervers vrea sa conduca pescuitul recreativ/sportiv

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
-
apsalba
- veteran

-
Mister Fisherman
- veteran

Bai putregaiule bolnav psihic , poti sa o sugi mai departe cu" regulamentul" tau cu tot . acolo scrie :se stabilesc condi?iile pentru practicarea pescuitului recreativ/sportiv în apele maritime ?i continentale astfel
Asa ca nu mai incerca manipularea cu pescuitul comercial ca esti prost de puti !

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
-
Cucu Ionel
- senior

"B?i piticanie, unde scrie c? la pescuitul sportiv se captureaz? pe?tii? Capturarea se face de voi, fomi?tii, care îi b?ga?i în plase ?i îi hali?i. În regulamentele de pescuit sportiv uciderea unui pe?te se penalizeaz?. Pe tine cine te penalizeaz? când hale?ti pe?tii? Hahaler?!"
Cred ca este o confuzie aici: pescuitul, indiferent ca este sportiv sau de agrement, consta in capturarea pestilor, altfel n-ai putea puncta la intocmirea clasamentelor. A, ca nu se RETIN si se elibereaza dupa cantarire, este cu totul si cu totul altceva!

Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!
-
Vali Vesa
- utilizator constant

apsalba scrie: ...Oricum, te-ai convins c? eu rezist la t?v?leal?. ?i când îmi propun s? ating un obiectiv, fac totul pentru al atinge, indiferent de piedicile care încearc? a mi se pune...
Ai ratat preselectiile de la "Romanii au talent". Sigur reuseai. Nu-i nimic, poate incerci la anu'

-
apsalba
- veteran

Întradev?r, nu este o solu?ie u?or de luat. Mai ales c? probele pentru dizolvarea AGVPSR sunt evidente. Problema este c? AGVPSR nu ?tie ce este ?i aici vor trebui s? decid? judec?torii. S-ar putea s? fie nevoie de consultarea ***?ii Constitu?ionale. Mihu?? ?tie foarte bine c? o persoan? juridic? înfiin?at? prin lege este de drept public, nu de drept privat ?i nu se putea înscrie în Registrul persoanelor juridice non profit. Aici a fost înscris? ?i nu cred c? este exclus? ?i implicarea Parchetului, având în vedere c? un patrimoniu public, a trecut peste noapte în privat, f?r? a fi cump?rat.
Cât prive?te cauza cu cr?parii, nici aici nu este u?or de luat o decizie, având în vedere c? am solicitat constatarea nelegalit??ii art. 24 din Regulamentul de aplicare al L.69/2000 aprobat prin HG 884/2001.
Dar mihu?? ?tie la fel de bine c? respectivul aviz a fost odat? cenzurat de o instan??, a?a c? rezultatul privind respingerea ac?iunii este previzibil.
-
apsalba
- veteran

Mihu??, controleaz?-?i vorbele. Aici nu este vorba de federa?ia popescian?, ci de Federa?ia Român? de Pescuit Sportiv. Pu?in? deontologie profesional? ar trebui s? ai, indiferent ce sentimente nutre?ti fa?? de persoana mea. Ni?te dobitoci ar putea s? te ia în serios.

Sau poate c? asta urm?re?ti?
-
apsalba
- veteran

Vali Vesa scrie:apsalba scrie: ...Oricum, te-ai convins c? eu rezist la t?v?leal?. ?i când îmi propun s? ating un obiectiv, fac totul pentru al atinge, indiferent de piedicile care încearc? a mi se pune...
Ai ratat preselectiile de la "Romanii au talent". Sigur reuseai. Nu-i nimic, poate incerci la anu'

Adev?rul este c? trebuie s? ai ceva talent ca s? reu?e?ti de unul singur s? faci ce nu au fost în stare s? fac? crema pescarilor sportivi din România în ultimii 22 de ani. Cum a fost la Adunarea constitutiv? din 2008? De ce a?i l?sat steagul jos? Acum discu?iile astea erau inutile.
PS Nu vrei s?-l convingi pe b?iatul ?sta fisherman s? nu mai spumege atât ?i s?-i demonstrezi tu c? pescuitul sportiv este un sport adev?rat, de?i el nu crede? M?car a?a, pentru faptul c? a?i câ?tigat un Campionat Na?ional ?i a?i participat la un Campionat Mondial, de?i ?ia care v-au trimis v-au p?c?lit?