A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Re: A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS

Mesaj de Vali Vesa » 30 Mar 2012, 11:43

apsalba scrie: Nu am cerut dizolvarea niciunei structuri sportive înregistrate în Registrul sportiv și autorizate ca atare, ci a celor care se substituie în atribuții federației...
Te mai intreb o data: CARE FEDERATIE ??????? Aia care nu este inscrisa in registrul sportiv??? Pai daca nu este inscrisa, cine ii da dreptul sa ceara dizolvarea altor structuri? Esti tu inscris in RS? Daca nu, mai asteapta.
Am mai spus, tu nu esti in stare sa construiesti ceva nou, trebuie sa construiesti pe ruine, calcand pe cadavre. AGVPS, APCR si LRS iti stau in cale, d'aia vrei sa le dizolvi. Dar n-o sa-ti iasa, stai linistit. Tine minte proverbul ala cu groapa...
Incearca asta :wallbash: poate te trezesti la realitate.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Mar 2012, 11:58

Care din structurile enumerate sunt înscrise în Registrul sportiv? Vezi numai paiul din ochiul altuia, dar nu vezi bârna din propriul ochi? După tine, dacă ești în stare să dai un răspuns sincer, e în regulă starea actuală a pescuitului sportiv? Toți susțineți că federația este necesară, dar nu este bună că a făcut-o Popescu. Voi de ce nu ați fost în stare să o faceți? Nu crezi că ești fățarnic?

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 30 Mar 2012, 12:02

apsalba scrie:Care din structurile enumerate sunt înscrise în Registrul sportiv?
Pai a ta este? Raspunde cu DA sau NU.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Mar 2012, 12:06

Mister Fisherman scrie:Sa nu uitam niciodata ca :
Pentru ca pescuitul nu a fost, nu este si nu va fi considerat sport sau ramura sportiva dpdv legal
Pescuitul nu este recunoscut ca sport de ANST , si ca atare , nici acest simulacru de federatie care nu reprezinta pe nimeni si nimic in pescuitul recreativ

Bai bolnavule psihic , ale sunt sporturi care nu implica capturarea , ranirea sau uciderea unui animal .
Vanatoare si pescuitul nu pot fi recunoscute ca spor de performata , ti-am mai spus ca esti prost cu diploma !
Pui niste intrebari idioate, ca tine , ca sa te scoti in fata celor pe care i-ai prostit si acum iti cer socoteala
:lol: :lol: :lol:
Stai linistit waserman că pe tine nu vrea nimeni să te rănească. Nici să te captureze. Te simți „pește”? Ăia de dincolo, cum dracu au făcut o structură sportivă din așa ceva? Poate după creierul tău atrofiat și călăria ar trebui interzisă? Sau ar trebui să se desființeze și federația de sporturi columbofile? Ce dracu chinuie ăștia animalele?
Culmea că echitația este și sport olimpic. Ai văzut ce pinteni și cravașe au ăia cu caii? Nu ți-ar strica nici ție una peste buci. Poate așa ți-ar veni mintea la cap, deși mă îndoiesc de faptul că dovleacul tău poate fi mobilat cu așa ceva.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Mar 2012, 12:07

Vali Vesa scrie:
apsalba scrie:Care din structurile enumerate sunt înscrise în Registrul sportiv?
Pai a ta este? Raspunde cu DA sau NU.
Încă nu, dar urmează. După părerea ta, cele enumerate pot măcar aspira să fie înscrise în registrul sportiv? Da sau nu?

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 30 Mar 2012, 12:08

apsalba scrie: Încă nu, dar urmează.
Da, urmeaza asta il tot aud.

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 30 Mar 2012, 12:10

apsalba scrie: După părerea ta, cele enumerate pot măcar aspira să fie înscrise în registrul sportiv? Da sau nu?
O sa-ti raspund cand o sa fi abilitat sa intrebi, adica atunci cand o sa fi inscris in RS. Pana atunci, "la revedere"

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 30 Mar 2012, 12:11

:lol: :lol: :lol: Perversul escrocilor are tupeu sa-i faca fatarnici pe toti cei care-i spun adevarul in fata .
Dupa ce ca esti bolnav psihic si vorbele tale n-au nici un fel valoare , mai esti si prost cu diploma care vrea sa para un escroc emancipat :lol: :lol: :lol:

Ce treaba ai tu cu echitatia , bolnavule ? Si aia cu sporturi columbofile nu sunt recunoscuti de nimeni international si nici nu captureaza , ranesc sau ucid animalele, nu mai veni cu harfele astea expirate ca o sa creda lumea mai prost decat esti acum ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mitomane , cine a mai recunoscut ca sport pescuitul , unde dincolo ???
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Mar 2012, 12:15

Vali Vesa scrie:
apsalba scrie: Încă nu, dar urmează.
Da, urmeaza asta il tot aud.
Nu pot eu să urgentez justiția. Și o știi foarte bine. Numai că faci pe neștiutorul. Ești conștient că prin înființarea federației, am lovit într-un sistem, care nu se vrea restructurat și care este și incapabil să intre în legalitate. Oricum, te-ai convins că eu rezist la tăvăleală. Și când îmi propun să ating un obiectiv, fac totul pentru al atinge, indiferent de piedicile care încearcă a mi se pune. Apropo, cum te-ai simțit când Vlădeanu a renunțat la înființarea federației? Ia-i făcut măcar atâta morală cât încerci să-mi faci mie? :D :D :D :D

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Mar 2012, 12:18

Mister Fisherman scrie::lol: :lol: :lol: Perversul escrocilor are tupeu sa-i faca fatarnici pe toti cei care-i spun adevarul in fata .
Dupa ce ca esti bolnav psihic si vorbele tale n-au nici un fel valoare , mai esti si prost cu diploma care vrea sa para un escroc emancipat :lol: :lol: :lol:

Ce treaba ai tu cu echitatia , bolnavule ? Si aia cu sporturi columbofile nu sunt recunoscuti de nimeni international si nici nu captureaza , ranesc sau ucid animalele, nu mai veni cu harfele astea expirate ca o sa creda lumea mai prost decat esti acum ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mitomane , cine a mai recunoscut ca sport pescuitul , unde dincolo ???
Băi piticanie, unde scrie că la pescuitul sportiv se capturează peștii? Capturarea se face de voi, fomiștii, care îi băgați în plase și îi haliți. În regulamentele de pescuit sportiv uciderea unui pește se penalizează. Pe tine cine te penalizează când halești peștii? Hahaleră!

Scrie răspuns