Băi atotștiutorule,Mister Fisherman scrie:Ai gasit repede scuza cu Vladeanu ca ti-a pus bete in calea federatiei , dar nu zici ca CIPS FIPS nu vor sa te recunosca pentru ca nu reprezinti pe nimeni si esti un nimeni![]()
![]()
![]()
La AG federatiei , poti sa-ti ceri singur dizolvarea , sa nu mai fie nevoie de alt proces![]()
![]()
Pentru chestia cu Vlădeanu am documente, nu povești. CIPS-ul nu o să recunoască niciodată o federație națională, eventual să o accepte sau nu printre membri afiliați. Nu am solicitat încă afilierea la CIPS, întrucât eu respect legea, nu ca alții. Tocmai acest motiv va duce la dizolvarea AGVPSr, care și-a închipuit că este stat în stat.
ghio, zis și adelin,
Ce te doare de federație, atâta timp cât nu ai onoarea să te numeri printre membri ei? Ai uitat că federațiile sunt persoane juridice de drept privat? Atâta timp cât cluburile de pescuit sportiv stau cu coada ridicată, e treaba lor. Oricum, competițiile oficiale vor fi organizate de federație. Sportivii au de ales: rămân în actualele cluburi sau se legitimează la un club afiliat federației. Nu-mi pun speranțe prea mari în actualii practicanți ai acestei ramuri sportive. Eu am alte percepții asupra a ce înseamnă performanța sportivă. Ce se face acum în pescuitul sportiv numai performanță nu se numește.