B?i atot?tiutorule,Mister Fisherman scrie:Ai gasit repede scuza cu Vladeanu ca ti-a pus bete in calea federatiei , dar nu zici ca CIPS FIPS nu vor sa te recunosca pentru ca nu reprezinti pe nimeni si esti un nimeni![]()
![]()
![]()
La AG federatiei , poti sa-ti ceri singur dizolvarea , sa nu mai fie nevoie de alt proces![]()
![]()
Pentru chestia cu Vl?deanu am documente, nu pove?ti. CIPS-ul nu o s? recunoasc? niciodat? o federa?ie na?ional?, eventual s? o accepte sau nu printre membri afilia?i. Nu am solicitat înc? afilierea la CIPS, întrucât eu respect legea, nu ca al?ii. Tocmai acest motiv va duce la dizolvarea AGVPSr, care ?i-a închipuit c? este stat în stat.
ghio, zis ?i adelin,
Ce te doare de federa?ie, atâta timp cât nu ai onoarea s? te numeri printre membri ei? Ai uitat c? federa?iile sunt persoane juridice de drept privat? Atâta timp cât cluburile de pescuit sportiv stau cu coada ridicat?, e treaba lor. Oricum, competi?iile oficiale vor fi organizate de federa?ie. Sportivii au de ales: r?mân în actualele cluburi sau se legitimeaz? la un club afiliat federa?iei. Nu-mi pun speran?e prea mari în actualii practican?i ai acestei ramuri sportive. Eu am alte percep?ii asupra a ce înseamn? performan?a sportiv?. Ce se face acum în pescuitul sportiv numai performan?? nu se nume?te.