A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS

Mesaj de apsalba » 30 Mar 2012, 08:43

Mister Fisherman scrie:Ai gasit repede scuza cu Vladeanu ca ti-a pus bete in calea federatiei , dar nu zici ca CIPS FIPS nu vor sa te recunosca pentru ca nu reprezinti pe nimeni si esti un nimeni :lol: :lol: :lol:

La AG federatiei , poti sa-ti ceri singur dizolvarea , sa nu mai fie nevoie de alt proces :lol: :lol: :lol:
Băi atotștiutorule,
Pentru chestia cu Vlădeanu am documente, nu povești. CIPS-ul nu o să recunoască niciodată o federație națională, eventual să o accepte sau nu printre membri afiliați. Nu am solicitat încă afilierea la CIPS, întrucât eu respect legea, nu ca alții. Tocmai acest motiv va duce la dizolvarea AGVPSr, care și-a închipuit că este stat în stat.

ghio, zis și adelin,
Ce te doare de federație, atâta timp cât nu ai onoarea să te numeri printre membri ei? Ai uitat că federațiile sunt persoane juridice de drept privat? Atâta timp cât cluburile de pescuit sportiv stau cu coada ridicată, e treaba lor. Oricum, competițiile oficiale vor fi organizate de federație. Sportivii au de ales: rămân în actualele cluburi sau se legitimează la un club afiliat federației. Nu-mi pun speranțe prea mari în actualii practicanți ai acestei ramuri sportive. Eu am alte percepții asupra a ce înseamnă performanța sportivă. Ce se face acum în pescuitul sportiv numai performanță nu se numește.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 30 Mar 2012, 09:12

Bai mincinosule , si acum cateva luni ai spus ca ai trimis actelele pentru dezafilierea AGVPS si ca pui federatia in locul ei conform 69/2000, acum spui ca nici n-ai solicitat afilierea pe motiv ca CIPS nu o sa recunosca niciodata o federatie sportiva .
Nici tu nu stii ce sa mai minti !
Atunci la ce rahat ti-ai mai facut federatie ? Doar asa , sa-ti poti manifesta groteasca si penibila atitudine de presedinte-dictator intr-o federatie care nu area nimic de-a face cu pescuitul recreativ/sportiv ?! Crezi ca nu este satula lumea de asa ceva , trebuia sa mai apari si tu in peisaj cu aberatiile tale ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Mar 2012, 09:30

Am făcut federația ca să faci tu spume! Tu și alții ca tine. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Mar 2012, 10:20

Popescu Stefan a scris
ghio, zis și adelin,
Ce te doare de federație, atâta timp cât nu ai onoarea să te numeri printre membri ei? Ai uitat că federațiile sunt persoane juridice de drept privat? Atâta timp cât cluburile de pescuit sportiv stau cu coada ridicată, e treaba lor. Oricum, competițiile oficiale vor fi organizate de federație. Sportivii au de ales: rămân în actualele cluburi sau se legitimează la un club afiliat federației. Nu-mi pun speranțe prea mari în actualii practicanți ai acestei ramuri sportive. Eu am alte percepții asupra a ce înseamnă performanța sportivă. Ce se face acum în pescuitul sportiv numai performanță nu se numește.

Brae,atita timp cit Federatia ,da in judecata L.R.S.,si odata cu ea W.S.B.,al carui sustinator sint,ma intereseaza..
Si 'onoarea' de a face parte din Federatia ,ta nu-mi lipseste...multumesc frumos...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 30 Mar 2012, 10:24

De onoarea asta beneficiaza tare putina lume .Si nu pentru ca ar fi un club elitist .Din alte motive ...

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 30 Mar 2012, 10:25

apsalba scrie: ...Oricum, competițiile oficiale vor fi organizate de federație...
Care federatie??? :shock: Aia care nu este recunoscuta de ANST? :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Mar 2012, 10:30

Popescu Stefan a scris
Băi atotștiutorule,
Pentru chestia cu Vlădeanu am documente, nu povești. CIPS-ul nu o să recunoască niciodată o federație națională, eventual să o accepte sau nu printre membri afiliați. Nu am solicitat încă afilierea la CIPS, întrucât eu respect legea, nu ca alții. Tocmai acest motiv va duce la dizolvarea AGVPSr, care și-a închipuit că este stat în stat.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Esti de risul tuturor timplarilor plini de praf,si cu aschii prin degete....Tu si cu gazetrasul piftie..Asa un "bocanc in gura'va da C.I.P.S.,acuma de vorbiti singuri..

Si cite de sigur erai tu ca intri...doar o formalitate...si fraierii care au pus botul la minciunile tale si te-au primt cu 'salutul 'lor.

Esti terminat,fara reprezentare internationala nimeni nu o sa iti vina la competitii... :D Ba nu ,gresesc,or sa vina "pescarii sportivi",caci ei nu mai trebuie sa plateasca aia 30 de ron... :D :D :D :D

Deci Adunarea Generala,s-a aminat,probabil o sa fie cam greu sa explici celor din staff.-ul tau ,cum de nu ai primit afilierea la C.I.P.S.,SI PROBABIL,sentinta nefavorabila,in procesul contra A.G.V.P.S.Care in treacat fie spus nici aia nu-s mai buni ca tine..Pacat ca nu va distrugeti reciproc,lumea ar fi mult mai fericita fara voi...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Mar 2012, 10:31

nucus scrie:De onoarea asta beneficiaza tare putina lume .Si nu pentru ca ar fi un club elitist .Din alte motive ...
În primul este constituită legal, înainte de a fi o elită. Și va fi și o elită, mai devreme decât își închipuie unii. Cum de altfel va fi și singura constituită pe această ramură sportivă. Fie că vă place, fie că nu. Sunt convins că nu vă place, dar înainte de a arunca cu venin, aduceți-vă aminte că ați fost invitați să participați la constituirea ei. Mai ales tu, nucus. Poți să zici că nu te-am invitat?

Vali Vesa,
Știi foarte bine că federația a primit avizul de constituire de la ANST. De altfel și instanța când a motivat decizia prin care obligă ANTS să ne elibereze CIS-ul a remarcat acest lucru. Știi de asemenea, la fel de bine ca mine, cine se pune contra autorizării ei. Cui folosește?

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 30 Mar 2012, 10:34

Spume si boala copiilor o sa faci tu si toata federatia ta , pentru ca nu ti-a iesit manevra sa pui labele tale jegoase pe banii pescarilor recreativi.
Nu va recunoaste nici ANST ,nici CIPS FISP , tu si federatia ta faceti umbra pamantului degeaba , dizolvarea federatiei si internarea ta intr-un centru pentru cei probleme psihice ,este unica solutie :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 30 Mar 2012, 10:46

apsalba scrie: ...Știi de asemenea, la fel de bine ca mine, cine se pune contra autorizării ei. Cui folosește?
Se pun contra cei carora le-ai cerut dizolvarea in instanta. Nu sunt un mare fan a lui Stalone, dar ai vazut filmul ala, "First blood"? Tu ai cerut sange... Cui foloseste?

Scrie răspuns