A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS
Da, dar care îl va obține, indiferent cât se vor pune unii contra.

- semlecangheorghe
- veteran

Stiu,stiu,este doar...o" formalitate"....
Si pe cind ziceai ca este A.G.,F.I.P.S.,aia la care ai facut cerere de aderare??
Si pe cind ziceai ca este A.G.,F.I.P.S.,aia la care ai facut cerere de aderare??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Congresul CIPS are loc sambata, in 31 martie la Melilla, Spania.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- semlecangheorghe
- veteran

Sa vedem,intra sau nu ,Federatia pe usa din dos...ca prin fata ,nu are cum.
.
.
Popescu presedinte, Popescu presedinte , se va auzi din sala congresului intr-un ropot de aplauze.
....apoi deodata suna ceasul si domn Popescu se trezi din visare...
....apoi deodata suna ceasul si domn Popescu se trezi din visare...
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Pe 29 martie Curtea de Apel București se va pronunța dacă AGVPSR se va dizolva. Ciudată coincidență.razvan m. scrie:Congresul CIPS are loc sambata, in 31 martie la Melilla, Spania.
- semlecangheorghe
- veteran

Ciudata ,intr-adevar....
Si in calendarul mayas,i s-o terminat pasta de pix la ala de era scribul sef a imperiului.Si ajunsese saracu taman prin anul 2012....
Ei bine,unii au tras concluzia ca vine sfirsitul lumii....Cind colo ,aluia i se terminase pixul

Si in calendarul mayas,i s-o terminat pasta de pix la ala de era scribul sef a imperiului.Si ajunsese saracu taman prin anul 2012....
Ei bine,unii au tras concluzia ca vine sfirsitul lumii....Cind colo ,aluia i se terminase pixul
.
.
Informatii de ultima ora:
la congresul FIPS se va decide afilierea FIPS la FRPSAlba
La o lectura atenta a statutului BASS Federation Nation s-a descoperit ca aceasta nu este structura sportiva, incalca L69 si nu este autorizata.
BASS fost notificata sub sanctiunea dizolvarii si a fost sesizat IRS-ul pentru evaziune fiscala.
S-a terminat cu chermezele duminicale!
La o lectura atenta a statutului BASS Federation Nation s-a descoperit ca aceasta nu este structura sportiva, incalca L69 si nu este autorizata.
BASS fost notificata sub sanctiunea dizolvarii si a fost sesizat IRS-ul pentru evaziune fiscala.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
-
kleniacul
- veteran

Am trecut si eu pe linga sediul federatiei de curind si am vazut o coada lunga,erau reprezentanti ai pescarilor profesionisti de Bass,din BassMaster,nu oricare,care au venit sa se inscrie in federatie,atrasi de premiile tentante si de conditiile de antrenamentTavi scrie:Informatii de ultima ora:
nemaivazute .Din mers l-am recunoscut pe Skeet Reese care se ruga din pragul usii de cineva din interior,zicea cam asa: Please,give me the fishing license,pleaaase,Mr Popesco.
Si tot in 31 martie AG a Federatiei...apsalba scrie:Pe 29 martie Curtea de Apel București se va pronunța dacă AGVPSR se va dizolva. Ciudată coincidență.razvan m. scrie: Congresul CIPS are loc sambata, in 31 martie la Melilla, Spania.
Nu, nu e coincidenta. Asa a vrut Dumnezeu sa le puna pe toate saptamana asta, ca pana la Paste lucrurile sa fie clare, astfe incat sa poti sarbatori cum se cuvine, crestineste, cu inima usurata.
Numai sa nu trebuiasca cumva sa te apuci de luni de organizarea altui sport...
Sud-Est, Romania undeva in Balcani