A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS
probabil ca individul o sa intre in Cartea Recordurilor cu numarul/timpul petrecute in procese ridicole. 

N-a solicitat ,dar e de multa vreme recordman ! Cartea recordurilor e prea mica pentru asa o personulitate ! Urmeaza sa-l paraseasca /sa se lamureasca si ultimii .... De fapt s-au lamurit, dar sint oameni de caracter !
A pierdut pana si procesul cu Cartea Recordurilor 

Inca nu a pierdut ultima sansa sa intre in TOP JUSTICE
!Astept cu nerabdare momentul cind va da in judecata si ultima lui emanatie :celebra federatie ! Dupa ce va fi debarcat si de acolo, deoarece e un proces firesc ca revolutiile sa-si inghita parintii, pe linga procesul intentat federatiei va urma sa se autodenunte la ANAF .Chiar daca sint pe lista lui de asteptare ONU,NATO,viitoarele federatii intergalactice

Da. Cauza s-a judecat astazi. AGVPSR la motivele de recurs depuse de FNPSR, a venit cu atestatul de la CIPS. In mod normal, instanta a intrebat-o pe avocata daca este autorizata si de statul roman, conf. art. 19,20 si 21 din Regulamentul de aplicare al L.69/2000. A zis ca nu are nevoie, ca AGVPSR are activitate traditionala. Eu am invocat art. 94 din L.69/2000. Am depus si adresa de la ANTS prin care se certifica faptul ca AGVPSR nu este autorizata sa reprezinte Romania si nici sa organizeze CM de crap. Ce zici? Se aplica art.14 din OG 26/2000 pe care eu l-am invocat? S-ar putea sa se admita si o exceptie de neconstitutionalitate cu privire la art. 85 din OG 26/2000 pe care noi am invoca-o si s-ar putea sa se mai lungeasca daravela.razvan m. scrie:Actiunile judiciare ale lui Fane Popescu pentru distrugere a oricarei alte organizatii pescaresti continua, bineinteles.
Una din bataliile sale epopeice este incercarea sa de a dizolva a AGVPS (da, ati ghicit, la fel cum incearca sa dizolve si LRS, APCR...), ghimpele care ii sta in coasta la FIPS/CIPS, din cauza caruia va primi cu ocazia congresului din data de 31 martie 2012 un nou sut in fund.
Actiunea de dizolvare, introdusa de federatia popesciana FNPSR impotriva AGVPS, a facut obiectul dosarului nr.3096/300/2008 a Judecatoriei Sectorului 2. In prima instanta actiunea a fost respinsa.
Impotriva sentintei Judecatoriei Sectorului 2, FNPSR a declarat apel. Si apelul a fost respins de Tribunalul Bucuresti.
http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... DAwNjU5ODA*
Impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti, FNPSR a declarat recurs, ultima cale de atac, la Curtea de Apel Bucuresti. Urmatorul termenul de judecata va fi in 22 martie 2012.
Cat priveste celelalte asociatii cu care ne intersectam sa stii ca in procesul cu LRS am depus si o cerere in interventie din partea federatiei. Ca sa nu aveti surprize si sa stiti din timp.
Sa vedeti ce mi s-a intamplat.
Azi era vreme frumoasa, cald, soare... o minune! Primavara ma imbia la plimbare. Asa ca i-am lasat masina soferului meu sa mearga acasa si eu am plecat cu bicicleta lui. In oras era plin de politie, toti pregatiti cu procesele verbale. Se vede treaba ca vremea frumoasa i-a scos si pe ei din casa. Foarte bine, sa puna in aplicare legea! De ar fi asa si pe ape, ma gandeam cu jind, cand... un purtator de chipiu ma trage pe dreapta si imi aplica un proces verbal de nu m-am vazut pe motiv ca practic ciclismul fara a fi legitimat intr-un club afiliat la federatia de profil, cu CIS cu tot. Nu mi-a venit sa cred. Era ca un vis urat! Adica, o astfel de nebunie sa fie chiar posibila???
Nu plec eu bine de langa el dupa ce, uimit pana in maduva oaselor am semnat PV-ul fara comentarii, ca ma suna soferul: l-au amendat si pe al, ca practica sporturile auto fara a fi membru intr-un club sportiv afiliat la federatia de profil, bineinteles, cu CIS in regula. Inca pe el l-au ars si mai rau, ca cica e angajat sofer, deci e sportiv profesionist, nu amator ca mine...
Dupa ce m-am trezit din somnul de dupa-masa, am zis sa va scriu si voua, ca prea nu stiu exact: a fost vis sau cosmar? Oare se desfiinteaza doar LRS sau va trebui sa merg pe jos la servici, sa nu ma mai amendeze nimeni pe motiv ca fac sport? Sau ... mersul pe jos o fi sport? Daca maine se apuca vreun nebun sa ii organizeze pe sportivii care practica mersul pe jos, sa le ofere, vorba ceea, un cadru legal, sa intre si ei in randul lumii!

Azi era vreme frumoasa, cald, soare... o minune! Primavara ma imbia la plimbare. Asa ca i-am lasat masina soferului meu sa mearga acasa si eu am plecat cu bicicleta lui. In oras era plin de politie, toti pregatiti cu procesele verbale. Se vede treaba ca vremea frumoasa i-a scos si pe ei din casa. Foarte bine, sa puna in aplicare legea! De ar fi asa si pe ape, ma gandeam cu jind, cand... un purtator de chipiu ma trage pe dreapta si imi aplica un proces verbal de nu m-am vazut pe motiv ca practic ciclismul fara a fi legitimat intr-un club afiliat la federatia de profil, cu CIS cu tot. Nu mi-a venit sa cred. Era ca un vis urat! Adica, o astfel de nebunie sa fie chiar posibila???
Nu plec eu bine de langa el dupa ce, uimit pana in maduva oaselor am semnat PV-ul fara comentarii, ca ma suna soferul: l-au amendat si pe al, ca practica sporturile auto fara a fi membru intr-un club sportiv afiliat la federatia de profil, bineinteles, cu CIS in regula. Inca pe el l-au ars si mai rau, ca cica e angajat sofer, deci e sportiv profesionist, nu amator ca mine...
Dupa ce m-am trezit din somnul de dupa-masa, am zis sa va scriu si voua, ca prea nu stiu exact: a fost vis sau cosmar? Oare se desfiinteaza doar LRS sau va trebui sa merg pe jos la servici, sa nu ma mai amendeze nimeni pe motiv ca fac sport? Sau ... mersul pe jos o fi sport? Daca maine se apuca vreun nebun sa ii organizeze pe sportivii care practica mersul pe jos, sa le ofere, vorba ceea, un cadru legal, sa intre si ei in randul lumii!

Doar popescu poate reprezenta
.

Zic ca e tipic. "Miticisme", daca nu poti sa construiesti, macar sa darami...apsalba scrie: ... AGVPSR nu este autorizata sa reprezinte Romania si nici sa organizeze CM de crap. Ce zici? ...

Vali Vesa scrie:Zic ca e tipic. "Miticisme", daca nu poti sa construiesti, macar sa darami...apsalba scrie: ... AGVPSR nu este autorizata sa reprezinte Romania si nici sa organizeze CM de crap. Ce zici? ...Ce mult am avea de castigat ca tara, la imagine, daca s-ar cancela CM-ul din cauza ta!
Eu zic ca echipa alcatuita de AGVPS este pregatita sa concureze pentru ROMANIA la CM. Hai ROMANIA!!!
Pai, mai scuipilici(FFFF), tu pe cine vrei sa trimiti la concurs, ca tu nu te pricepi, Danilau nu inchide depozitul ca moare de foame, ceilalti sunt pescari de obleti. Deci si sa fi tu desemnat, nu ai cu ce si cu cine si nici cum.
Hai spala botu si stai la coada, ca ne faci de rusine, ca tu esti de rusinea lumi!!!!

Gresit :nu e de rusinea lumii ci chiar este RUSINEA LUMII ! Ca gotcanul ala impotent sau/si infertil da' tare in ghiare si-n clontz :nu poate procrea dar poate opri pe cei care chiar o fac! In cinegetica ,unde nea nimeni a incerca sa se bage ,gotcanii astia sint imediat eliminati sau cu precadere vinati ,dar sint extrem de rari ! Natura e mult mai dura dar si mai echilibrata ! Societetea si democratie ii permite unui asemena neoplasm sa se dezvolte !