A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 24 Iun 2011, 16:55

Leba scrie:Neste, eu n-am facut decat sa citesc aici: http://www.abrevis.ro/club/, uite cum incepe:
ABREVIS INCEPE SA SE INVETE CU PODIUMUL

AUTOR: Sorin - Wednesday, 8 June 2011
:D

Cu crapistii nu vad de ce ne-am compara, oricum am senzatia ca acolo merg numai oligarhii, la cat mi s-a spus ca ajunge un concurs...de 4-5 ori mai mult decat o etapa la spinning, cel putin. :?
Shimbarile astea care afecteaza in mod direct bujetele pescaricilor trebe sa se produca mai incet...inceeet! :D
M-am chestionat cu diversi colegi, legat de problema trecerii la barci si motoare mari, peridoace, arbitru in barca etc... Deci toti agreaza ideea in sensul de corectitudine si spirit competitional, nush de ce, cand e vorba de votat, nu par deloc incantati, da deloc...
p.s. chestionarul a fost realizat pe un esantion de cca 10-20 membri de liga.. :D

Tavi, tu ej clona?
superificial ca un muscar , scria mai jos cine il scrisese :D

nu e asa ca-s numa oligarhi , au rezultate si sunt priceputi ....acolo se pot compara la nivel mondial fara probleme ....

ma , asa e si in politica , toti vor binele da nush cum dreacu la vot iese altceva ....
:D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 26 Iun 2011, 17:04

Aşa s-a stins focul de parca au tăiat ruşi gazul....pai se poate mai bajeti, sa declaraţi conflictul inchis?!...sau te pomeneşti ca sunteţi la pescuit?! :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 26 Iun 2011, 17:13

Adelin scrie:Aşa s-a stins focul de parca au tăiat ruşi gazul....pai se poate mai bajeti, sa declaraţi conflictul inchis?!...sau te pomeneşti ca sunteţi la pescuit?! :lol:
yoy Adeline ce iti mai place sa zgandareshti tzumburucul !!! :lol: :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 26 Iun 2011, 17:52

ba ce-mi place ca vorbesc unii aci de termice, torquizi, 1 arbitru pe barca , crapistii e oligarhi, alea alea
poi bre pezevenchilor , ia sa ne uitam cati pesti si la ce KILO-gramaj prind acei crapisti si cat ie la ei premiile? :lol:
aceleasi discutii interminabile despre motoare si regulamente, numar de ore la manse etc etc. iar nu vedem ca nu ie piste, iar ne luam motor de 5 cai numa sa prindem in loc de 1 peste, 2 :lol:
mai bine dam 700E/etapa si tinem concursurile in....Congo , macar prindem pesti

auzi la ei, balta libera, cei mai mari 5 pesti :lol: poi la unele etape de anu asta daca aveai 5pesti bine distribuiti prindeai podiumu :lol: :lol: :lol:

ce zici adeline, i-am zgandarit nitel? :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Iun 2011, 21:48

http://optimvs.wordpress.com/2011/06/26 ... -in-cipru/

Unii s-au pus serios pe pescuit...Nu tot pe forumuri...la peste cu voi.. :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Iun 2011, 01:37

pikeman scrie: mai bine dam 700E/etapa si tinem concursurile in....Congo , macar prindem pesti
Din pacate Congo nu mai o tara sigura de ceva vreme ,pacat , probabil cea mai buna zona din rau pentru tigerfish trece pe la ei :cry: :twisted:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 27 Iun 2011, 07:15

SF scrie:
pikeman scrie: mai bine dam 700E/etapa si tinem concursurile in....Congo , macar prindem pesti
Din pacate Congo nu mai o tara sigura de ceva vreme ,pacat , probabil cea mai buna zona din rau pentru tigerfish trece pe la ei :cry: :twisted:
Lasa bre, la banii astia nu strica si niste adrenalina. Altii platesc bunghi jumping sa le curga sangele mai repede prin vene.
:lol: :lol: :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 27 Iun 2011, 08:22

Ai starnit pe dreacu. Cum ziceam, discutiile astea or mai fo si or sa mai fie, numai din discutii si negocieri apar solutiile bune.
Si la aia 700 de eurozauri mai pune o mie drumu si inca trei mii asigurarea de viata... :lol:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Iun 2011, 10:23

semlecangheorghe scrie:http://optimvs.wordpress.com/2011/06/26 ... -in-cipru/

Unii s-au pus serios pe pescuit...Nu tot pe forumuri...la peste cu voi.. :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

...sigur, pescuiesc direct de la monitor, numa in clik-uri o tin... :lol: :lol: :lol: si se scufunda tinandu-se de nas sub birou...fac scuba-duba cu furculitza de intors gratar. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 27 Iul 2011, 09:40

Popescu nu se lasa si face recurs: http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... MDA1MjkyOA**

Semn ca desi nu mai scrie pe forumuri, el continua sa faca ce vrea, fara a tine seama de parerile "colegilor" din jur. El continua pe calea lui, visand ca doar distrugand ce exista in prezent va reusi in ce si-a propus.

Intre timp din partea Federatiei, inca nerecunoscute de Minister, nu s-a organizat niciun concurs la vreuna din cele 6 discipline pe care si-a propus sa le pastoreasca. Inca va tine ain loc acel aviz banal, CIS-ul ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns