A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS

Mesaj de apsalba » 02 Apr 2012, 11:35

Tavi scrie:Nea Fane, eu cred ca intrebarea mea e decenta si la obiect.
O repet:
de ce faceai in 2007 documentatii de recunoastere a pescuitului ca ramura sportiva?
Credeam că te-ai prins până acum. Nu știam că pescuitul sportiv este recunoscut ca sport. Simplu. După vizita la ANST, am văzut documentele de recunoaștere și am clarificat procedura de constituire a federației sportive. Am abandonat transformarea FNPSR în federație sportivă și am început procedurile înființării celei de față.
Vali Vesa scrie:
apsalba scrie: ...cei care se simt loviți în interese au atacat în instanță constituirea federației și a trebuit să ne apărăm...
Iar minti :evil:
Iti aduc aminte ca tu ai deschis actiune impotriva APCR si LRS, cerand dizolvarea lor. Ca-ti stateau in gat, la fel ca AGVPS. Normal, APCR a reactionat. Deci reformuleaza propozitia de mai sus si nu te mai da victima, ca nu esti.
Vali Vesa,
Nu uita că înainte de a solicita dizolvarea APCR și ALRS, le-am notificat-o asupra faptului că funcționează fără autorizație și se substituie federației sportive de specialitate. Acțiunea a fost declanșată după termenul legal de 90 de zile, dată până la care erau obligate de lege să opereze modificările corespunzătoare ale actelor constitutive. De ce nu a făcut-o din moment ce adunarea constitutivă a federației avusese loc în data de 10 ianuarie 2011? Te asigur că toate surogatele care se vor substitui federației sportive vor avea aceeași soartă.
OG 26/2000
Art. 55. - (1) Asociatia se dizolva de drept prin:
a) implinirea duratei pentru care a fost constituita;
b) realizarea sau, dupa caz, imposibilitatea realizarii scopului pentru care a fost constituita, daca in termen de 3 luni de la constatarea unui astfel de fapt nu se produce schimbarea acestui scop;

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 02 Apr 2012, 11:48

apsalba scrie: ...Nu uita că înainte de a solicita dizolvarea APCR și ALRS, le-am notificat-o asupra faptului că funcționează fără autorizație și se substituie federației sportive de specialitate...
CARE FEDERATIE DE SPECIALITATEEEEEEE??? :wallbash:

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 02 Apr 2012, 11:50

apsalba scrie: ...Nu uita că înainte de a solicita dizolvarea APCR și ALRS...
Deci recunosti, ai MINTIT! Nu te-ai aparat, ai atacat.

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 02 Apr 2012, 11:52

Vali Vesa scrie:
apsalba scrie: ...Nu uita că înainte de a solicita dizolvarea APCR și ALRS, le-am notificat-o asupra faptului că funcționează fără autorizație și se substituie federației sportive de specialitate...
CARE FEDERATIE DE SPECIALITATEEEEEEE??? :wallbash:
http://www.anst.gov.ro/federatii

Ia zi, la ce pozitie e "federatia de specialitate"???

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Apr 2012, 11:56

Asta.
http://frpsc.ro/avizarea-frps/
http://www.just.ro/LinkClick.aspx?filet ... d&tabid=91
poz. 320 Vezi ce companie selectă? :lol: :lol:
O să o vezi și acolo unde vrei tu.
Apropo, ai găsit cumva AGVPSR înregistrată pe respectiva listă? sau APCR?
PS Niciodată nu mi-au plăcut slugile și oamenii fără caracter.

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 02 Apr 2012, 12:42

Limbajul fromos, ca de obicei, demn de un presedinte de CAP. Merci, o sa tin minte.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Apr 2012, 13:04

apsalba scrie:Asta.
http://frpsc.ro/avizarea-frps/
http://www.just.ro/LinkClick.aspx?filet ... d&tabid=91
O să o vezi și acolo unde vrei tu.
poz. 320 Vezi ce companie selectă? :lol: :lol: Apropo, ai găsit cumva AGVPSR înregistrată pe respectiva listă? sau APCR?
PS Niciodată nu mi-au plăcut slugile și oamenii fără caracter.

Pai daca avizul acesta de constituire are o asa de mare greutate,incit ai cerut L.R.S.si A.P.C.R.,sa se transforme in functie de el,de ce n-ai pus avizu-n protap si sa dai fuga cu el ,in Spania ,pentru afiliere?

Iti spun io,de printre particule de praf si talas,si daca aveai C.I.S.-ul,tot asa te primeau aia..

Cheltui timpul si banii oamenilor de pomana..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Apr 2012, 15:33

apsalba scrie:
Tavi scrie:Nea Fane, eu cred ca intrebarea mea e decenta si la obiect.
O repet:
de ce faceai in 2007 documentatii de recunoastere a pescuitului ca ramura sportiva?
Credeam că te-ai prins până acum. Nu știam că pescuitul sportiv este recunoscut ca sport. Simplu. După vizita la ANST, am văzut documentele de recunoaștere și am clarificat procedura de constituire a federației sportive. Am abandonat transformarea FNPSR în federație sportivă și am început procedurile înființării celei de față.
Aha. Mersi.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 02 Apr 2012, 16:39

Cu numa 3 zile in urma (30 martie):
apsalba scrie:Câinele moare de drumul lung și prostul de grija altuia, costică alexandru.
PS Ai pauză la cărat bagajele? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

waserman, prostia doare? Ia zi tu deșteptule, prin ce ordin este recunoscut fotbalul? Sau handbalul, sau atletismul pe care l-a practicat președinta ANST. Mare dobitoc poți să fi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Si tot acum 3 zile:

quote="apsalba"] Îți mai spun odată, wasermann. Poți să recunoști un sport care nu există, nu unul care se practică cu mult înaintea apariției legii. Ai priceput monument de prostie? [/quote]

Pentru ca astazi, 2 aprilie:
apsalba scrie:
Tavi scrie: Nea Fane, eu cred ca intrebarea mea e decenta si la obiect.
O repet:
Deci acum trei zile pescuitul nu avea nevoie de recunoastere, pentru ca el se practica cu mult inainte de aparitia actualei legi a sportului (nr.69/2000). Iar astazi vii si ne aburesti ca de fapt ai vazut actele de recunoastere si ca pescuitul sportiv e de fapt recunoscut oficial.

Cand naiba le-ai vazut, de vineri pana astazi ? Cand minteai de fapt, vineri sau astazi ?

Halal presedinte are federatia popesciana. Scuza-ma ca iti spun, dar cu asemenea lipsa de talent in a minti credibil nu ma mir ca nu ai reusit o cariera in politica. Stomac ai fi avut, dar degeaba daca nu stii mintii fara sa fii prins...
Iar daca n-ai avut noroc in politica, ai venit peste pescari. Pai bre Popica, nu stii ca pescarii sunt cei mai mari mincinos. Tu vrei sa vinzi castraveti gradinarilor ? :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 02 Apr 2012, 17:07

razvane, stii vorba lu' paco:"te cred ca si eu is pescar"
aici nu ai cum sa o aplici :twisted:

Scrie răspuns