Credeam c? te-ai prins pân? acum. Nu ?tiam c? pescuitul sportiv este recunoscut ca sport. Simplu. Dup? vizita la ANST, am v?zut documentele de recunoa?tere ?i am clarificat procedura de constituire a federa?iei sportive. Am abandonat transformarea FNPSR în federa?ie sportiv? ?i am început procedurile înfiin??rii celei de fa??.Tavi scrie:Nea Fane, eu cred ca intrebarea mea e decenta si la obiect.
O repet:
de ce faceai in 2007 documentatii de recunoastere a pescuitului ca ramura sportiva?
Vali Vesa,Vali Vesa scrie:Iar mintiapsalba scrie: ...cei care se simt lovi?i în interese au atacat în instan?? constituirea federa?iei ?i a trebuit s? ne ap?r?m...![]()
Iti aduc aminte ca tu ai deschis actiune impotriva APCR si LRS, cerand dizolvarea lor. Ca-ti stateau in gat, la fel ca AGVPS. Normal, APCR a reactionat. Deci reformuleaza propozitia de mai sus si nu te mai da victima, ca nu esti.
Nu uita c? înainte de a solicita dizolvarea APCR ?i ALRS, le-am notificat-o asupra faptului c? func?ioneaz? f?r? autoriza?ie ?i se substituie federa?iei sportive de specialitate. Ac?iunea a fost declan?at? dup? termenul legal de 90 de zile, dat? pân? la care erau obligate de lege s? opereze modific?rile corespunz?toare ale actelor constitutive. De ce nu a f?cut-o din moment ce adunarea constitutiv? a federa?iei avusese loc în data de 10 ianuarie 2011? Te asigur c? toate surogatele care se vor substitui federa?iei sportive vor avea aceea?i soart?.
OG 26/2000
Art. 55. - (1) Asociatia se dizolva de drept prin:
a) implinirea duratei pentru care a fost constituita;
b) realizarea sau, dupa caz, imposibilitatea realizarii scopului pentru care a fost constituita, daca in termen de 3 luni de la constatarea unui astfel de fapt nu se produce schimbarea acestui scop;