Credeam că te-ai prins până acum. Nu știam că pescuitul sportiv este recunoscut ca sport. Simplu. După vizita la ANST, am văzut documentele de recunoaștere și am clarificat procedura de constituire a federației sportive. Am abandonat transformarea FNPSR în federație sportivă și am început procedurile înființării celei de față.Tavi scrie:Nea Fane, eu cred ca intrebarea mea e decenta si la obiect.
O repet:
de ce faceai in 2007 documentatii de recunoastere a pescuitului ca ramura sportiva?
Vali Vesa,Vali Vesa scrie:Iar mintiapsalba scrie: ...cei care se simt loviți în interese au atacat în instanță constituirea federației și a trebuit să ne apărăm...![]()
Iti aduc aminte ca tu ai deschis actiune impotriva APCR si LRS, cerand dizolvarea lor. Ca-ti stateau in gat, la fel ca AGVPS. Normal, APCR a reactionat. Deci reformuleaza propozitia de mai sus si nu te mai da victima, ca nu esti.
Nu uita că înainte de a solicita dizolvarea APCR și ALRS, le-am notificat-o asupra faptului că funcționează fără autorizație și se substituie federației sportive de specialitate. Acțiunea a fost declanșată după termenul legal de 90 de zile, dată până la care erau obligate de lege să opereze modificările corespunzătoare ale actelor constitutive. De ce nu a făcut-o din moment ce adunarea constitutivă a federației avusese loc în data de 10 ianuarie 2011? Te asigur că toate surogatele care se vor substitui federației sportive vor avea aceeași soartă.
OG 26/2000
Art. 55. - (1) Asociatia se dizolva de drept prin:
a) implinirea duratei pentru care a fost constituita;
b) realizarea sau, dupa caz, imposibilitatea realizarii scopului pentru care a fost constituita, daca in termen de 3 luni de la constatarea unui astfel de fapt nu se produce schimbarea acestui scop;