discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
anem
- veteran

razvan m. scrie:
[....]
Deci acum trei zile pescuitul nu avea nevoie de recunoastere, pentru ca el se practica cu mult inainte de aparitia actualei legi a sportului (nr.69/2000). Iar astazi vii si ne aburesti ca de fapt ai vazut actele de recunoastere si ca pescuitul sportiv e de fapt recunoscut oficial.
Cand naiba le-ai vazut, de vineri pana astazi ? Cand minteai de fapt, vineri sau astazi ?
[.....]

... Razvane, inca nu te-ai obisnuit cu minciunile lui Fane Minciunel. Bine zis, pana acum 3 zile pescuitul nu avea nevoie de acte de recunoastere ca e un "sport" ce se practica de cand a aflat omul ca pestele se mananca

dar brusc si-a adus aminte ca a vazut totusi actele alea .... Fane

... lasa-i pe alti sa minta, ca mint mai bine ... si parca si mai frumos

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
nucus
- veteran

Cit e ora ? E seara ! Eu ii doresc moarte buna

.
-
nucus
- veteran

Doar moartea il mai salveaza ! De el !
-
apsalba
- veteran

nucus scrie:Doar moartea il mai salveaza ! De el !
Toți suntem datori cu o moarte. Nimeni nu are scăpare. Important este ce rămâne după tine. Bilanțul s-ar putea să ți-l facă alții. Tragedia vieții constă în faptul că, după ce unii au făcut umbră pământului, își dau seama în ultima clipă de faptul că nu a rămas nimic după ei.
-
semlecangheorghe
- veteran

Io tare as vrea sa vad,cu poze ori filmat,ce a ramas dupa tine..Si ma gindesc la proiectul Orastie...tare as fi curios cit au avansat lucrarile fata de anul trecut,de la filmarea aia smechera cu chimesa galbena
Nu-i nimeni din Orastie pe aici??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
apsalba
- veteran

semlecangheorghe scrie:Io tare as vrea sa vad,cu poze ori filmat,ce a ramas dupa tine..Si ma gindesc la proiectul Orastie...tare as fi curios cit au avansat lucrarile fata de anul trecut,de la filmarea aia smechera cu chimesa galbena
Nu-i nimeni din Orastie pe aici??
Nu ai decât să tragi o raită pe la Orăștie sau dacă treci cu trenul prin zonă să te uiți pe geam. O să fie cam greu pentru tine, întrucât am aflat că ești șomer și stai rău cu banii. Lucrările progresează, în urmă cu 2 săptămâni începând lucrările la cel de-al doilea lac, destinat pescuitului în scop recreativ, unde accesul va fi liber. Pista de competiții pentru copii și juniori are deja 4 ha de luciu de apă gata. Lucrările sunt în grafic.
PS De proiect s-a aflat în țară, fiind contactat de conducerea Consiliului județean Gorj pentru mai multe proiecte similare în județul respectiv. Bineînțeles că înainte s-au informat la Primăria Orăștie, care a dat toate lămuririle necesare. Apopo, suntem interesați să preluăm proiectul de la Cărămidăria veche din Arad. Poți să contribui cu ceva?
-
Zamfi
- veteran

O să fie cam greu pentru tine, întrucât am aflat că ești șomer și stai rău cu banii
Fane asta este o marlanie grosolana!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
apsalba
- veteran

Zamfi scrie:O să fie cam greu pentru tine, întrucât am aflat că ești șomer și stai rău cu banii
Fane asta este o marlanie grosolana!

Se poate compara cu vreuna din mârlăniile cu care am fost gratulat eu până acum?