razvan m. scrie: [....]
Deci acum trei zile pescuitul nu avea nevoie de recunoastere, pentru ca el se practica cu mult inainte de aparitia actualei legi a sportului (nr.69/2000). Iar astazi vii si ne aburesti ca de fapt ai vazut actele de recunoastere si ca pescuitul sportiv e de fapt recunoscut oficial.
Cand naiba le-ai vazut, de vineri pana astazi ? Cand minteai de fapt, vineri sau astazi ?
[.....]
A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- semlecangheorghe
- veteran

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
Mister Fisherman
- veteran

De ce trebuie intrebat daca mai stie cand si ce a mintit ? Nu va este clar ca omul percepe realitatea in functie de starea psihica ...iar minciuna pentru el, face parte din "normalitate" !
Asa se intampla si cu pescuitul recreativ, azi este recunoscut ca sport de ANST , maine are nevoie de recunoastere ,si poimaine este incert , in functie de viziunile pe care le are noaptea
Plus ca el mai "vede voci" care ii materializeala actele prin care pescuitul este recunoscut ca sport iar el poate fii prezent instantaneu oriunde ... la tribunal , la ANPA si la congresul CIPS FIPS , si in functie de ceea ce ii arata "vocile"... se manifesta si el in realitate

Asa se intampla si cu pescuitul recreativ, azi este recunoscut ca sport de ANST , maine are nevoie de recunoastere ,si poimaine este incert , in functie de viziunile pe care le are noaptea
Plus ca el mai "vede voci" care ii materializeala actele prin care pescuitul este recunoscut ca sport iar el poate fii prezent instantaneu oriunde ... la tribunal , la ANPA si la congresul CIPS FIPS , si in functie de ceea ce ii arata "vocile"... se manifesta si el in realitate
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Cit e ora ? E seara ! Eu ii doresc moarte buna
.
Doar moartea il mai salveaza ! De el !
Toți suntem datori cu o moarte. Nimeni nu are scăpare. Important este ce rămâne după tine. Bilanțul s-ar putea să ți-l facă alții. Tragedia vieții constă în faptul că, după ce unii au făcut umbră pământului, își dau seama în ultima clipă de faptul că nu a rămas nimic după ei.nucus scrie:Doar moartea il mai salveaza ! De el !
- semlecangheorghe
- veteran

Io tare as vrea sa vad,cu poze ori filmat,ce a ramas dupa tine..Si ma gindesc la proiectul Orastie...tare as fi curios cit au avansat lucrarile fata de anul trecut,de la filmarea aia smechera cu chimesa galbena
Nu-i nimeni din Orastie pe aici??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Nu ai decât să tragi o raită pe la Orăștie sau dacă treci cu trenul prin zonă să te uiți pe geam. O să fie cam greu pentru tine, întrucât am aflat că ești șomer și stai rău cu banii. Lucrările progresează, în urmă cu 2 săptămâni începând lucrările la cel de-al doilea lac, destinat pescuitului în scop recreativ, unde accesul va fi liber. Pista de competiții pentru copii și juniori are deja 4 ha de luciu de apă gata. Lucrările sunt în grafic.semlecangheorghe scrie:Io tare as vrea sa vad,cu poze ori filmat,ce a ramas dupa tine..Si ma gindesc la proiectul Orastie...tare as fi curios cit au avansat lucrarile fata de anul trecut,de la filmarea aia smechera cu chimesa galbena![]()
PS De proiect s-a aflat în țară, fiind contactat de conducerea Consiliului județean Gorj pentru mai multe proiecte similare în județul respectiv. Bineînțeles că înainte s-au informat la Primăria Orăștie, care a dat toate lămuririle necesare. Apopo, suntem interesați să preluăm proiectul de la Cărămidăria veche din Arad. Poți să contribui cu ceva?
Fane asta este o marlanie grosolana!O să fie cam greu pentru tine, întrucât am aflat că ești șomer și stai rău cu banii
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Se poate compara cu vreuna din mârlăniile cu care am fost gratulat eu până acum?Zamfi scrie:Fane asta este o marlanie grosolana!O să fie cam greu pentru tine, întrucât am aflat că ești șomer și stai rău cu banii