A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS

Mesaj de apsalba » 04 Apr 2012, 11:23

Cristi Y scrie:ce vrei sa arati cu asta ?? sau pare impresionant ca postezi o pagina a unui site de informare juridica ? mai mult decat ca esti un procesoman frustrat nu dovedeste nimic !!! pana una alta este doar o acceptiune de principiu deci pana aici ai facut ca..tul praf :lol1: :lol1:
Tataie, mai esti membru prin APCR? Vezi ca acolo se judeca pe 11 aprilie desfiintarea. Daca solutiile vor fi pentru desfiintare, cine crezi tu ca este vinovat?
PS Praf au facut cei care s-au bagat in ciorba fara sa stie cu ce se mananca. Vad ca nu faci proces de intentie lui Vladeanu, care a avut constituirea federatiei in mana si a aruncat sperantele pescarilor sportivi la cos. Mai mediteaza la acest adevar care nu poate fi contestat. Vladeanu a spus-o in public. Lasand la o parte mictionarea pe pescarii sportivi pe care a afirmat-o intr-o sedinta restransa a APCR. Stii foarte bine la ce eveniment ma refer.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 04 Apr 2012, 11:26

apsalba scrie:
Zamfi scrie:
O să fie cam greu pentru tine, întrucât am aflat că ești șomer și stai rău cu banii
Fane asta este o marlanie grosolana! :evil:
Se poate compara cu vreuna din mârlăniile cu care am fost gratulat eu până acum? :roll:
Popescu , daca-l fac pe unu hot , si nu ii , platesc pentru calumnie . Daca ii insa , nu se intampla exact nimic , el plateste cheltuielile de judecata .
Alea de le zici tu marlanii marea majoritate nu-s gratis , si is efectu comportamentului tau .

Orice om cu un minim de bun simt ar intelege ca tre sa caute simpatia si prietenia pescarilor , increderea lor , in cazu tau , insa tu faci exact invers , mai esti si arogant ,laudaros , ameninti si distrugi !
Pur si simplu inafara de cativa care s-au dat cu tine din interese , restu nimeni nu te vrea , se vede pe aici , dealtfel ii singuru loc unde inca esti lasat , ca prin alte parti ti-au taiat aripile .

De ani de zile tot dai ultimatumuri , si de fiecare data te ineci ca tziganu la mal , te agheti de tot felu de ramurele si ramai cu frunzele in mana de fiecare data , chiar nu reusesti sa vezi imaginea pe care o proiectezi :?:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 04 Apr 2012, 11:57

Nu înțelegi un lucru elementar. Nu mă interesează imaginea mea și nici nu vreau să o lustruiesc, ca să par mai frumos decât par. De altfel, 99.99% din cei de pe forum nici nu mă cunosc și nici nu cred că sunt interesați, la fel cum nici eu nu țin să stabilesc vreo relație personală cu careva din ei. Aici se pune problema altfel. Eu am demarat un proiect de organizare al pescuitului sportiv și cred că merită orice sacrificiu pentru a fi finalizat. Faptul că sunt contestat de anumiți indivizi care se simt loviți în anumite interese mărunte și folosesc, în loc de argumente logice și argumentate legale, aruncatul cu zoaie, ar trebui să-ți dea de gândit cel puțin asupra motivului pentru care o fac.
Ordinea în pescuitul sportiv nu se face cu duhul blândeții, întrucât m-am convins că orgoliile și interesele nu pot fi calmate prin discuții amicale. S-a încercat acest lucru de nenumărate ori și nu s-a reușit. Am ca dovezi facturile de telefon mobil în care zeci de ore am încercat să conving cluburile existente de iminența constituirii federației, invitându-i să participe la constituire. Din păcate nu s-a achesat la această inițiativă, deși discuțiile s-au purtat repetat luni de zile. Acum acest proiect nu mai poate fi oprit, ci doar întârziat, tocmai de aceeia care clamau necesitatea înființării federației sportive.
Ce mi se poate mie reproșa? Faptul că insist să finalizez un proiect, mai necesar ca oricând pescuitului sportiv din România? Cei care mă cunosc știu foarte bine că dacă mi-am propus ceva nu renunț, indiferent cât timp va dura. Iar faptul că prin acțiunile mele de a pune ordine în pescuit prin eliminarea persoanelor juridice care se ocupă acum de organizarea competițiilor sportive fără a fi autorizați în acest sens, nu este nimic altceva decât să de a apăra scopul și obiectivele pentru care am inițiat constituirea federației. Ori, singura cale legală de a lămuri aceste lucruri este cea în justiție.
PS De unde ai tras concluzia că cei care sunt alături de mine au făcut-o din interes? Dacă ai avea măsura cheltuielilor făcute până acum, ai renunța urgent la asemenea supoziții. Acestea nu se pot face decât de cei care dispun de bani și care sunt și dispuși ai cheltui pentru un obiectiv care , prin lege, este non profit.
Să spună o singură persoană dintre contestatarii mei câți bani am cheltuit din buzunarele lor. De aceea exclud din start utilitatea ca pescarii sportivi să se numere printre membri fondatori ai cluburilor. Pescarul să-și vadă de pescuit și să demonstreze, într-o competiție corectă, măsura talentului și a pregătirii sale, întrucât proba de organizator al pescuitului sportiv din România a tot dat-o timp de 22 de ani și a rămas corijent. Atât, deocamdată.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 04 Apr 2012, 12:23

Iti reprosez modul in care abordezi problemele : amenintari,amenintari ...procese ...Vrei sa distrugi ceea ce exista penru a-ti satisface foamea nebuna si orgoliile ! Distrugi ca sa pui in loc ce??Mai nimic!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 04 Apr 2012, 14:13

apsalba scrie: Aici se pune problema altfel. Eu am demarat un proiect de organizare al pescuitului sportiv și cred că merită orice sacrificiu pentru a fi finalizat.
Ordinea în pescuitul sportiv nu se face cu duhul blândeții,
Ce mi se poate mie reproșa?
Faptul că insist să finalizez un proiect, mai necesar ca oricând pescuitului sportiv din România? Cei care mă cunosc știu foarte bine că dacă mi-am propus ceva nu renunț, indiferent cât timp va dura. .
Da cum de ti-a venit tocmai tie , apsalba , aceasta ....sa zicem , menire halieutico - mesianica ?
S-au crapat norii , a venit o lumina difuza si o voce groasa a zis : ....Popescule ....da , da , tu Popescule....de maine te vei ocupa sa pui ordine in pescuit ....si nu cu duhul blandetii ....ci cu biciul legii drepte.......de maine vei propovadui federatia si permisele ....
Tot ceea ce va naste din pescar , tot ce va purta undita....recreativ sportiva sau sportiv -asociativ - recreativa ... ti se va inchina tie si te va onora cu dijma de permis ....anual , semianual dupa crezul si simtirea fiecaruia.....
Dar ai grija Popescule , drumul nu va fi unul usor si lipsit de greutati ....paganii si necredinciioosii de la LRS sunt puternici si nu se dau in laturi de la nimic....
Toiagul tau intru credinta iti va fi clubul cetate alba.....cu el vei pocni in crestetul capului , lrs , anpa , craparii, stationarii muscarii ........

pe bune apsalba ....cat de disperat trebuie sa fii , SA SCRII ASEMENEA MONOLOGURI JUSTIFICATIV-COMICE ???
cel mai bine e ca cetate alba sa iti intentenze actiunea judecatoreasca de dizolvare ....ca functionezi demult sub regim de avarie ...

mai lasa-ne dracu in pace ca juma de forum sunt pline cu tampeniile pe teme de federatie ....

vezi-ti de sapat balastiere si fraierit autoritati locale , mai trage niste fonduri europene pt bascute , pixuri si stegulete ....si lasa pescarii in pace
Intr-o zi se va gasi cineva sa faca ordine si aici , sa de Bunutu de sus , sa nu fie doar un HOTZ
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 04 Apr 2012, 14:19

nucus scrie:Iti reprosez modul in care abordezi problemele : amenintari,amenintari ...procese ...Vrei sa distrugi ceea ce exista penru a-ti satisface foamea nebuna si orgoliile ! Distrugi ca sa pui in loc ce??Mai nimic!
Ca sa puna in loc o forma fara fond, caci ce altceva este federatia care exista deja de un an, dar care n-a fost in stare sa organizeze inca nici macar un concurs de pescuit.
Bre Fane, nu vezi ca n-ai cu ce ?! Degeaba vrei daca nu poti ! :lol: Asta e masura ta ! :lol: :lol: :lol:

PS Si stii ce e cel mai hazliu ? Desi nu iti iese nimic din ceea ce intreprinzi, tu te vezi mare ctitor si bifezi succese dupa succese ! :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

sorin15
junior
junior

Mesaj de sorin15 » 04 Apr 2012, 15:53

Fane, mare victorie :lol: :lol: :lol:

Chiar ai motive de bucurie, ca a fost admisa interventia maretei federatii...
Dar eu nu am inteles ce ai rezolvat cu asta.
Si nu am inteles de ce nu a intentat federatia procesul, de la inceput.

DAr probabil nu e nimic de inteles. Ai declarat ca tu reprezinti federatia in toate procesele, asa ca mai bine te-ai apuca de studii de specialitate :lol: . Oricum cred ca stii f bine cum arata salile de judecata.

Din fericire, trecutul arata ca doar cu asta ai ramas.
Spor :headbash:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 04 Apr 2012, 18:01

apsalba scrie: exclud din start utilitatea ca pescarii sportivi să se numere printre membri fondatori ai cluburilor. Pescarul să-și vadă de pescuit și să demonstreze, într-o competiție corectă, măsura talentului și a pregătirii sale, întrucât proba de organizator al pescuitului sportiv din România a tot dat-o timp de 22 de ani și a rămas corijent. Atât, deocamdată.
Ca nu esti pescar, nici sportiv, nici recreativ imi e clar. De cand cu scobarii aia paraziti, mancatori de icre si emigranti din Dunare io unu nu mai am nici un dubiu. Deci pare-se ca te califici sa fi fondator si organizator.
Acuma, cu proba de organizare... nu reusesc sa imi dau seama ce anume ai organizat tu in pescuit? Si la ce anume ai trecut doar tu proba iar ceilalti au ramas corijenti? :D
Deci te intreb si io ca un simplu pescar cu undita in mana, care vrea sa prinda un peste weekendul asta sau, de ce nu, sa se duca anul asta la un concurs/campionat.
Sambata vreau sa merg la pescuit de rapitori, nu ma trimite la ceva balastiera cu carasei ca de alea nu duc lipsa, eventual iti recomand eu una chiar misto organizata langa... Cristian.
Unde ma duc?
Anul asta vreau sa particip la un concurs. Unde ma inscriu?
Recomanda-mi o apa (cu pesti) si un concurs de "organizate" de tine.
Deci nu voi face, voi organiza, vom introduce C&R, vom drege...nu. De 5 ani te tot bati cu caramida in piept si tot organizezi cluburi, federatii, proiecte, legi, procese, notifici, dizolvi, sentinte... etc, Io nu mai am rabdare...eu vreau la pescuit. ACUM.
Deci unde ma duc?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

sorin15
junior
junior

Mesaj de sorin15 » 04 Apr 2012, 19:32

Simplu, la federatie :lol: :lol: :lol:

La concursul de procese :mrgreen:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 05 Apr 2012, 07:05

nucus scrie:Iti reprosez modul in care abordezi problemele : amenintari,amenintari ...procese ...Vrei sa distrugi ceea ce exista penru a-ti satisface foamea nebuna si orgoliile ! Distrugi ca sa pui in loc ce??Mai nimic!
Ar fi corect din partea ta să confirmi dacă am avut sau nu discuții personale privind constituirea federației și dacă în urma lor ai rămas cu impresia că acest proces este doar o intenție. Ți-am iterat de câte ori am discutat, faptul că federația se va constitui și că nu va mai permite alte forme de organizare dacă sunt constituite cu încălcarea legii. Atunci ce vrei să-mi reproșezi?
razvan m. scrie:
Ca sa puna in loc o forma fara fond, caci ce altceva este federatia care exista deja de un an, dar care n-a fost in stare sa organizeze inca nici macar un concurs de pescuit.
Bre Fane, nu vezi ca n-ai cu ce ?! Degeaba vrei daca nu poti ! :lol: Asta e masura ta ! :lol: :lol: :lol:

PS Si stii ce e cel mai hazliu ? Desi nu iti iese nimic din ceea ce intreprinzi, tu te vezi mare ctitor si bifezi succese dupa succese ! :lol: :lol: :lol:
Mihuță, lasă vrăjala. Până și un avocat slab ca tine își dă seama că inițierea de activități fără a fi autorizat este caz de dizolvare și nu sunt așa de naiv să mă apuc de organizat competiții în lipsa acestor autorizații de funcționare. Dacă federația asta va respecta ceva, în primul rând va respecta legea. Prioritățile federației sunt altele până a organiza competiții, cum ar fi de exemplu organizarea în teritoriu, prin sprijinirea înființării asociațiilor județene pe ramura de sport pescuit sportiv, pentru a crea cadrul legal de desfășurare al competițiilor județene, intrarea în legalitate a pescarilor sportivi din competiție prin legitimarea lor la cluburile sportive, asigurarea condițiilor de pregătire și creerea cadrului legal de instruire al antrenorilor, etc.
Sunt conștient că greutățile generate de schimbarea unor mentalități și a unor metehne nu este un lucru ușor, dar mi-am asumat un asemenea efort de bună voie și nesilit de nimeni.

sorin,

Dacă nu mă înșel, în anul 2006 la sediul AVP, am avut ocazia să ne cunoaștem cu prilejul unei prime întâlniri privind constituirea unei federații naționale de pescuit sportiv. Dacă bine îmi aduc aminte discuția a fost destul de tensionată, iar când am plecat din sală am spus că federația se va constitui și va avea sediul la Alba Iulia. Acum cred că îți aduci aminte de unde și când mi-a venit această idee. După părerea ta, pentru acest lucru trebuie să ai un semn divin? Cum de în 22 de ani nu s-a milostivit cel de sus să dea gândul cel bun unui pescar de competiție și să îl și ajute să ducă la bun sfârșit această lucrare?

Scrie răspuns