apsalba scrie: Aici se pune problema altfel. Eu am demarat un proiect de organizare al pescuitului sportiv și cred că merită orice sacrificiu pentru a fi finalizat.
Ordinea în pescuitul sportiv nu se face cu duhul blândeții,
Ce mi se poate mie reproșa?
Faptul că insist să finalizez un proiect, mai necesar ca oricând pescuitului sportiv din România? Cei care mă cunosc știu foarte bine că dacă mi-am propus ceva nu renunț, indiferent cât timp va dura. .
Da cum de ti-a venit tocmai tie , apsalba , aceasta ....sa zicem , menire halieutico - mesianica ?
S-au crapat norii , a venit o lumina difuza si o voce groasa a zis : ....Popescule ....da , da , tu Popescule....de maine te vei ocupa sa pui ordine in pescuit ....si nu cu duhul blandetii ....ci cu biciul legii drepte.......de maine vei propovadui federatia si permisele ....
Tot ceea ce va naste din pescar , tot ce va purta undita....recreativ sportiva sau sportiv -asociativ - recreativa ... ti se va inchina tie si te va onora cu dijma de permis ....anual , semianual dupa crezul si simtirea fiecaruia.....
Dar ai grija Popescule , drumul nu va fi unul usor si lipsit de greutati ....paganii si necredinciioosii de la LRS sunt puternici si nu se dau in laturi de la nimic....
Toiagul tau intru credinta iti va fi clubul cetate alba.....cu el vei pocni in crestetul capului , lrs , anpa , craparii, stationarii muscarii ........
pe bune apsalba ....cat de disperat trebuie sa fii , SA SCRII ASEMENEA MONOLOGURI JUSTIFICATIV-COMICE ???
cel mai bine e ca cetate alba sa iti intentenze actiunea judecatoreasca de dizolvare ....ca functionezi demult sub regim de avarie ...
mai lasa-ne dracu in pace ca juma de forum sunt pline cu tampeniile pe teme de federatie ....
vezi-ti de sapat balastiere si fraierit autoritati locale , mai trage niste fonduri europene pt bascute , pixuri si stegulete ....si lasa pescarii in pace
Intr-o zi se va gasi cineva sa faca ordine si aici , sa de Bunutu de sus , sa nu fie doar un HOTZ