A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: A fost respinsa actiunea de dizolvare a LRS
Întreabă la ANTS. Pe mine oricum nu mă crezi, chiar dacă ți-am explicat ca la oligofreni.
Sorin,
Îmi cer scuze că te-am confundat, dar dacă tot ai contribuit la punerea la rând al unui turneu de pescuit sportiv, de ce nu ați terminat treaba prin constituirea federației sportive? Și ce s-a întâmplat cu respectivul turneu? Din câte știu, niște profitori și l-au însușit, iar cei care au contribuit la realizarea lui au fost aruncați ca niște ciorapi folosiți. Greșesc?
Îți dau un sfat; dacă nu ești în stare să faci un lucru și să-l duci până la capăt, mai bine renunți.
Sorin,
Îmi cer scuze că te-am confundat, dar dacă tot ai contribuit la punerea la rând al unui turneu de pescuit sportiv, de ce nu ați terminat treaba prin constituirea federației sportive? Și ce s-a întâmplat cu respectivul turneu? Din câte știu, niște profitori și l-au însușit, iar cei care au contribuit la realizarea lui au fost aruncați ca niște ciorapi folosiți. Greșesc?
Îți dau un sfat; dacă nu ești în stare să faci un lucru și să-l duci până la capăt, mai bine renunți.
- semlecangheorghe
- veteran
Popescu Stefan a scris
Buna de pus in rama linga teoria clonelor
Iti recomand sa iei niste pastilute din cutia lui Gerula..Urmeaza-i exemplul si apoi o sate linstesti si tu,la fel ca el..
Asta-i teoria gerulianaDin câte știu, niște profitori și l-au însușit, iar cei care au contribuit la realizarea lui au fost aruncați ca niște ciorapi folosiți. Greșesc?

Iti recomand sa iei niste pastilute din cutia lui Gerula..Urmeaza-i exemplul si apoi o sate linstesti si tu,la fel ca el..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
SENZATIONAL !!!
Asasinat cu femeie kamikaze în Somalia » Preşedintele Federaţiei şi cel al Comitetului Olimpic au fost ucişi
http://www.gsp.ro/international/campion ... 21643.html
Ia-ti masuri de siguranta, coane Fanele, sa nu se razbune si pe tine vreo pescarita kamikaze fiindca nu mai poate practica pescuitul sportiv decat daca se inscrie in Federatia de Carton !

Asasinat cu femeie kamikaze în Somalia » Preşedintele Federaţiei şi cel al Comitetului Olimpic au fost ucişi
Ia-ti masuri de siguranta, coane Fanele, sa nu se razbune si pe tine vreo pescarita kamikaze fiindca nu mai poate practica pescuitul sportiv decat daca se inscrie in Federatia de Carton !

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Nu ti-am cerut explicatii. Trebuie sa-ti probezi afirmatia, adica sa-mi indici textul legii.apsalba scrie:Întreabă la ANTS. Pe mine oricum nu mă crezi, chiar dacă ți-am explicat ca la oligofreni.
Daca e nevoie sa-mi explici ce scrie acolo, te anunt eu.

Asadar:
1. Care sunt acele acte normative si care sunt articolele prin care e recunoscut oficial pescuitul ca sport ?Există acte normative anterioare legii și care recunosc pescuitul sportiv ca sport.
2. Acele acte normative sunt in vigoare?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
razvan m. scrie:SENZATIONAL !!!
Ia-ti masuri de siguranta, coane Fanele, sa nu se razbune si pe tine vreo pescarita kamikaze fiindca nu mai poate practica pescuitul sportiv decat daca se inscrie in Federatia de Carton !![]()
![]()

Acolo au treabă cu fotbalul, nu cu pescuitul sportiv.
PS La câte pescărițe sunt acum în România, riscul este infim. Poate peste 20 de ani, după ce loturile feminine ale României o să aibă ceva de spus.
Tavi,
Nu înțelegi că mă plictisești?

Îți dau câteva așa, ca să nu mori prost.
1. Primul act de atestare este Decretul Regal nr.3137, publicat în Monitorul oficial nr.218 din 1938
2. al doilea act aparține comuniștilor și este HCM 3126/1953
3. Legea nr. 10 din 1974
Mai vrei?
PS România are o lege a sportului numai din anul 2000. Înseamnă că toate sporturile practicate de zeci de ani nu există pentru că tu nu știi să citești o lege?
1. Primul act de atestare este Decretul Regal nr.3137, publicat în Monitorul oficial nr.218 din 1938
3. Legea nr. 10 din 1974
Mai vrei?
PS România are o lege a sportului numai din anul 2000. Înseamnă că toate sporturile practicate de zeci de ani nu există pentru că tu nu știi să citești o lege?
-
- veteran
Omul care "vede voci' iar a avut o viziune venita din latrina gandirii in care ii stagneaza creierul si a mai venit cu niste legi in care a fost recunoscut pescuitu ca sport
http://www.legestart.ro/Legi-din-anul-1 ... 796%29.htm
Cautati Legea 10/1974 sa vedeti la ce face referire , asta ca sa vedeti cata perversitate zace in acest bolnav

http://www.legestart.ro/Legi-din-anul-1 ... 796%29.htm
Cautati Legea 10/1974 sa vedeti la ce face referire , asta ca sa vedeti cata perversitate zace in acest bolnav

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Mai tu ai o obsesie cu Gerula....si el la randui are cu minesemlecangheorghe scrie: Asta-i teoria geruliana![]()
![]()
Buna de pus in rama linga teoria clonelor
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran
Da cine te-o bagat la mijloc??Ca io nu..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
1. Decretul regal era de fapt legea pescuitului in apele de munte. Ce zici, mai e in vigoare?apsalba scrie:Îți dau câteva așa, ca să nu mori prost.
3. Legea nr. 10 din 1974
Mai vrei?
2. Nici vorba de recunoasterea pescuitului ca sport in acea HCM, era vorba despre dizolvarea asociatiilor si includerea lor in AGVPS. Tu sustineai ca acea HCM e ilegala. Acum e numa buna ? si de fapt prin acea lege se recunoaste pescuitul ca sport?

3. Legea nr. 10 din 1974 privind RECHIZITIILE

Deci astea nu-s bune, mai vreau.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13