Hadareni.melculbeat scrie:subscriu la reteta prescrisa de indianul cu pielea rosie:D
si ca sa ramin la subiectul topicului: evreii sint invatati de acum citeva mii de ani sa mearga si sa injenuncheze lumea prin orice mijloc. noi de ce nu ne-am schimba mentalitatea si sa ne aparam prin orice mijloace? imi aduc aminte o faza de la inceputul anilor 90, cind in nu stiu care sat, dupa ce numarate nenorociri indurate, inclusiv niste omoruri...au izbucnit romanii si le-au dat foc la case si erau gata sa-i linseze pe magraoni. chiar trebuie sa reactionam asa tirziu? chiar trebuie sa ne trezim dupa ce ne mor semeni?
Xenofobie/ Antisemitism/ Intoleranta/ Rasism
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- modigliani
- veteran
Iti reamintesc eu EXACT despre ce a fost vorba . In noaptea de Pasti un fraier de tigan a injunghiat un Roman ( in timp ce erau la biserica , vezi Doamne sa aduca Lumina ) la Bolintin Vale . Dupa multe alte angarale suportate de Romani ..... in sfarsit ,, au luat foc " si le-au dat foc caselor tiganilor .melculbeat scrie: imi aduc aminte o faza de la inceputul anilor 90, cind in nu stiu care sat, dupa ce numarate nenorociri indurate, inclusiv niste omoruri...au izbucnit romanii si le-au dat foc la case
Romanii din Bolintin se saturasera de infectia tiganeasca !!! Gata !!! Dadeau p-afara , le ajunsese cutitu' la os !
Tiganii se cacasera pe ei de frica , fugisera-n paduri abandonandu-si casele , animalele , masinile si alte alea .
( povestesc de pe pozitia de subofiter de Pompieri la acea vreme )
La ajungerea echipajelor de Pompieri in Bolintin ( ardeau nu mai putin de ...... 28 ( !!! ) de case tiganesti simultan ) romanii din sat ne-au interzis cu desavarsire sa le stingem , ne-au permis insa sas asistam la prevenirea aprinderii caselor lor expuse fiind la flacarile celor ce ardeau . Ne loveam de o situatie nemaiantalnita : ARDEA SI N-AVEAM VOIE SA DAM CU APA !!!!!!!! Culmea , repet , asta se intampla in noaptea de Inviere !
Ca s-o scurtez , PAREREA MEA , ...... daca Romanii ar avea suficienta ,, coloana vertebrala " , dac-ar face in fiecare situatie ce trebuie facut cu privire la minoritatea Roma ( inclusiv in fata Europei de pe pozitie oficiala dar categoric/vehementa ) , ..... n-am avea probleme cu ei . Ar sta cuminti in coltul lor sugandu-si-o cuminti , asa cum fac boxerii mei . Problema nu-i la ei , e la noi ! CA TOLERAM IMPASIBILI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ei doar profita de lipsa noastra de reactie si exploateaza asta la maxim !
-
- veteran
din pacate, ai dreptate. si tocmai asta am incercat sa zic...ca daca ne-am schimba mentalitatea i-am pune la colt inainte de a se ajunge la situatii ireparabile. doar ca noi reactionam cind deja e prea tirziu. dar e bine si asa, decit deloc.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
Acum e prea tarziu . Am intrat in UE , ai uitat ? Ai auzit ce-a zis Madona cand a intrat pe scena la noi ? ............................melculbeat scrie:ca daca ne-am schimba mentalitatea i-am pune la colt inainte de a se ajunge la situatii ireparabile.
Sunt prea rasfatati de toti . Practic este imposibil sa mai facem ceva in privinta lor . Sa-i educi cu forta nu ai cum .
Intr-o zi va exista vreunul cu mintea mai ascutita sa formeze vreo grupare impotriva marilor capi.

-
- veteran
stii care e culmea? ca nu trebuie mai mult de 30 de oameni dedicatii...in sensu' ala
si sa vezi cum nu mai exista clanuri de sute de persoane. o alta varianta ar fi varianta alimanescu...cea mai eleganta dupa parerea mea 

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
ciorile sunt ca hienele.....au acelasi comportament, ataca in haita intodeauna unde gasesc punctul slab, dupa ce mi-am deschis service gsm in alexandria...acum vre-o 8 ani au incercat si la mine cateva manareli da nu prea le-au iesit cum vroiau...si au inceput sa faca presiuni....asta pana in momentul in care la un moment dat le-am zis ca daca mai pun piciorul la mine in pravalie ne impuscam pe strada ca in vestul salbatic.....am avut grija sa le arat si cateva din armele mele si de atunci minune....foarte rar mai intra (niciodata sau aproape niciodata ciorile interlope) si atunci cand intra vorbesc frumos, se comporta aproape omenesc, cum greseste unu cum zboara din magazin.
Citesc de ciorile alea muncitoare....presupunand ca este real...alea nu sunt decat exceptia care confirma regula, ar trebui protejati ca pe speciile pe cale de disparitie. Oricum este foarte greu spre imposibil sa scapam de ei, mai ales ca legea nu ne ajuta in nici un fel.
Citesc de ciorile alea muncitoare....presupunand ca este real...alea nu sunt decat exceptia care confirma regula, ar trebui protejati ca pe speciile pe cale de disparitie. Oricum este foarte greu spre imposibil sa scapam de ei, mai ales ca legea nu ne ajuta in nici un fel.
Stiti ce e interesant la tiganii care-i cunosc si care lucreaza? nu le e rusina sa recunoasca ca-s tigani (nu rromi) si nu prea au contacte cu tiganimea. In timp cred ca vor fi asimilati de romani. Practic vecinii si cunoscutii nu-i privesc ca pe tigani ci ca pe niste oameni normali, in care poti avea incredere Si unii au nurori/gineri de alte nationaliati, dar nu tigani.... asa ca vor fi asimilati de noi ceilalti.
culmea e ca stiu cazuri de tigani care la ultimul recensamant s-au declarat romani
culmea e ca stiu cazuri de tigani care la ultimul recensamant s-au declarat romani

-
- veteran
@crysst
noi vb despre ceva si tu iar ne spui cit esti de tare. chiar nu e locul aici
@luci
eu am observat exact invers, cel putin in bucuresti...ca daca ii faci tigani pe aia aproape asimilati, iese megascandal. cred ca e cea mai mare ofensa pe care le-o poti aduce.
noi vb despre ceva si tu iar ne spui cit esti de tare. chiar nu e locul aici
@luci
eu am observat exact invers, cel putin in bucuresti...ca daca ii faci tigani pe aia aproape asimilati, iese megascandal. cred ca e cea mai mare ofensa pe care le-o poti aduce.