Xenofobie/ Antisemitism/ Intoleranta/ Rasism

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 16 Noi 2010, 08:01

extirpind clanurile tiganesti...elimini si puterea exemplului pt romani si e posibil ca astfel de clanuri de romani sa dispara de la sine. in ce s-a scris mai sus...ca sint hiene, ca sint insistenti, ca au rapit femei de pe strada, ca au distrus localuri, ca au perceput taxa de protectie...pot spune ca situatia a fost prezentata cu blindete. eu am crescut intre ei si am fost martor la f multe situatii in care am constatat ca atunci cind sint multi sint capabili de o cruzime fara margini...chiar nu e de povestit aici. alt lucru pe care l-am observat: cei mai multi din romanii care erau in anturaj au copiat rapid modul lor de viata,dar nici unul dintre tigani nu a fost capabil sa incerce modelul meu (a nu se intelege ca ma consider vreun exemplu) si sa faca macar o clasa de scoala.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 16 Noi 2010, 08:11

Acum e prea tarziu . Am intrat in UE , ai uitat ? Ai auzit ce-a zis Madona cand a intrat pe scena la noi ? ............................
[/quote]
Madona se adresa francezilor. :lol: :lol: acum plang dupa ce ne-au spart capul cu drepturile minoritatilor, ani la rand.sunt in stare sa ne indeplineasca orice dorinta numai sa-i tinem aici,doar ca nu pot s-o recunoasca oficial.si cu spatiul ala .....o sa umble garoii ca pe camp :lol: :lol: tara care-i surioara mai mare, ar fi trebuit sa asculte si surioara mai mica :lol: :lol: :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 16 Noi 2010, 08:14

Iti dai seama ca Vasile Balint & prietenii o sa se apuce de crosetat sau o sa vanda inghetata daca toata "crima organizata" tiganeasca o sa dispara :lol: Ce spun crima organizata, oamenii astia sunt cei mai dezorganizati pe care i-am vazut vreodata. E un fel de adunatura de betivi si drogati care fac proxenetism si trafic divers. Si din cand in cand se bat pe strada.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 16 Noi 2010, 08:33

la prima vedere asa pare, ca-s cei mai dezorganizati...dar nu e chiar asa. poti spune doar ca lucreaza cel mai la vedere...ca vorba aia, daca tiganu' nu e fudul si nu-l vede lumea cit e de tare...moare, inseamna ca nu exista. dar ca si organizare sint f bine pusi la punct, crede-ma pe cuvint. si aici nu ma refer la aia care umbla cu cerseala sau alte gainarii...ma refer la aia care nu se vad. circul pe care-l vedem noi e doar virful icebergului.
ete si dovada de reactie, chiar daca motivatiile sint altele si sint oarecum de inteles: ce plm ma freaca pe mine grija ca la piatra-neamt s-au casapit aia intre ei? de trei zile numa' asta vad pe la televizor si bineinteles cit de vinovat este basescu, guvernu' si orice alta autoritate a statului ca niste cetateni respectabili care traiau cu frica autoritatilor si a lui dumnezeu au ajuns sa se impuste pe strada. oare ce au de invatat aia care nu prea pot discerne? in loc sa existe un singur mesaj clar: vreti sa muriti impuscati, apucati-va de smardoiala...toata media ce kkt face?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 16 Noi 2010, 10:42

Media baga din burta la greu. O stire cu 5 grasi betivi care isi sparg sticle in cap si trag cu pistoale cu cauciuc la o terasa din Mamaia apare la tv ca "Reglare de conturi intre interlopi" :lol: Asta e lumea interlopa, indivizi care in alte ipostaze ajung de rasu curcilor, ca asta:
Imagine

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 16 Noi 2010, 10:53

Altfel, intr-o ipostaza de criminal organizat l-am fi vazut si pe colegu pistolar daca i-ar fi venit in magazin tiganii la scandal si ar fi impuscat vreo 2 cu armele detinute ilegal.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 16 Noi 2010, 11:32

rine scrie:Madona se adresa francezilor. :lol: :lol: acum plang dupa ce ne-au spart capul cu drepturile minoritatilor, ani la rand

Nu mai rine , se adresa noua , romanilor , prin 2009 in parcul Izvor. :wink:

Cand tiganii au invadat Europa , au inceput sa ceara azil , ca la ei in tara sunt persecutati si statul face discriminare , ca ei sunt de alta etnie . :lol: :lol: Aia au inceput sa se framante si au dat alarma . De acolo am ajuns sa stam in genunchi in fata lor si sa ascultam predici . Acum ca s-au lamurit si strainii ca nu ii pot civiliza , ne indeamna pe noi la toleranta , adica intr-un cuvant , tineti-va cioroii in tara voastra , dati-le de munca , numai sa nu iasa afara . :lol: :lol: :lol:
Nu-i vezi cum ii baga aia la pachet si le dau si bani de buzunar ? Sa fiu sincer , e mult mai liniste acum decat prin '96 - 2000. Sa le tina d-zeu obiceiul si acolo sa ramana cu totii , ca intr-un final le fac aia felul(vezi cazul Italia). Asa sa-i ajute dumnezeu ! :twisted:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Noi 2010, 21:00

melculbeat scrie:...toata media ce kkt face?
media?? :shock: :shock:
care media??
in romania??
inca nu am descoperit acel junarlist capabil sa faca si altceva in afara de pupincurism, santaj (politic sau economic) sau manevre de culise pt diverse interese de grup sau nu.
nu avem jurnalisti integri in romania

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Noi 2010, 21:34

Adi te rog sa retractezi imediat.Exista unul....terminator,.....neobosit,...impartial....obiectiv....incoruptibil.....vede adevarul acolo unde altii nu-l vad......atita ca face c...a in tufis.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 17 Noi 2010, 08:01

@adi
total de acord cu tine, ca media este corupta si aservita. dar tocmai asta e ideea: am ajuns sa nu mai am nimic impotrivacampaniilor de presa care denigreaza o tabara politica sau alta, in schimb aici e vorba despre altceva...au ajuns sa-l vaite pe saracu' garoi impuscat care abia reusise si el sa-si faca o relatie la seful politiei, sa ameninte procurori si judecatori etc etc. asta deja mi se pare incompetenta daunatoate din partea media. deja sint gramezi care viseaza sa ajunga si ei atit de tari precum ciuruitul...
@gigi
pe celelalte topicuri dedicate personajului, erai chiar simpatic, dar aici nu vad rostul postarilor tale. usor usor incepi sa devii obsedat de personaj...si nu uita ca si la el tot asa a inceput si acum uita sa-si ia doctoriile :wink:

Scrie răspuns