Vreau sa-mi fac balta... doresc sfaturi utile

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Liviu37
utilizator nou
utilizator nou

Apropos de STURIONI

Mesaj de Liviu37 » 03 Noi 2006, 20:20

De unde se pot cumpara pui de cega,morun,polydon,in general de stururion ?
Este un articol la adresa: http://www.libertatea.ro/index.php?sect ... sid=156793

Stie cineva despre ce firma este vorba in articol ?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 03 Noi 2006, 21:15

Mare minune daca n-o fi a lui Raduta :roll:.
Cu lacrimi Bastus!

Liviu37
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Liviu37 » 04 Noi 2006, 00:41

Am fost la o pensiune la Cheia,se numeste Lacurile Pastravilor - nu vreau sa-i fac reclama dimpotriva, au un personal de kko, la orice cere din partea noastra,raspunsul incepea cu nu... in fine sa revin;au o curte cam de un ha, multe bazine betonate in care cresc pastravi si un lac sapat in pamant pt crap,caras,etc.M-a impresionat faptul ca au captat un izvor dintr-un deal apropiat si l-au adus prin conducta pana la bazinele lor,astfel incat au apa proaspata la pastravi tot timpul.Scurgerea se face intr-un parau care "culmea" trece si el prin apropiere.Pastravii sunt separati in bazine diferite:cativa dintre cei mai mari pt reproducere,cei medii pt consum si parca aveau si mai mici separat in alt bazin.Mai aveau si un teren (balti,stuf) inconjurat cu gard electric (36 volti) unde tineau niste porci mistreti si unde bagau tot felul de caini ca sa ii dreseza pt vanatoare, dar asta e alt subiect.Pacat de investitie pt ca e pe mana unor angajati plictisiti.

caulea
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de caulea » 27 Dec 2007, 16:01

mihaimircea scrie:apropo, nu o dati pe privat ca e tare interesant
buna sunt caulea si as vrea as vrea sa mi dai sfaturi utile la cum as putea sa mi fac singur balta mea de pescuit la mine acasa daca ma poti ajuta te rog sa trimiti un mesaj te rog pa.....

marian27
utilizator nou
utilizator nou

pt caulea

Mesaj de marian27 » 12 Apr 2008, 23:51

buna sunt caulea si as vrea as vrea sa mi dai sfaturi utile la cum as putea sa mi fac singur balta mea de pescuit la mine acasa daca ma poti ajuta te rog sa trimiti un mesaj te rog pa.....

AI REUSIT SA ITI FACI BALTA?
SI EU SUNT IN STADIUL DE A "VREA" SA FAC O BALTA DE PESCUIT CU UN FEL DE BAZA DE AGREMENT UNDEVA IN OLTENIA SI TRE SA INCEP DE LA 0 (ZERO), CE ZICI SE MERITA?

Ciao!!!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 13 Apr 2008, 10:40

mesajele nu se scriu cu litere mari !!!!
Michael va recomanda Regulamentul forumului

habic
utilizator nou
utilizator nou

Sall

Mesaj de habic » 05 Mai 2008, 16:43

Sunt nou pe forum...am 17 ani si as vrea sa fac si eu o balta..nu in marimi profesionale si cu scule profesionale..nu prentru profit...doar pentru propriul agrement...imi dati si mie niste sfatur..In acel loc am sapat deja o groapa dar trebuie sa o continui...vreau sa o fac can 7x5x2 (2 metri adancime) ...vreau va rog niuste sfaturi :D...in acel loc am un izvor langa groapa...dar nu am din pacate electricitate...ce as putea sa fac ca sa-mi supravietuiasca pestii fara curent??

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 05 Mai 2008, 17:20

tu ai vrea ca pestii sa supravietuiasca cu curent??? :shock:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

habic
utilizator nou
utilizator nou

:D

Mesaj de habic » 05 Mai 2008, 17:29

:))...nu am vrut sa zic fara unelte ce necesita curent...dar totusi..ce peste as putea pune??..intro balta asa mica??

GigiBM
junior
junior

Mesaj de GigiBM » 05 Mai 2008, 17:43

Salut. Din putinele lucruri pe care le stiu eu in acest sens, as spune, orice peste pasnic care accepta mediul de balta mai ales caras. Dupa mine important este sa ai sursa de apa proaspata (am inteles ca exista izvor) si iesire din balta, (evacuare de "prea plin") nu-mi vine in minte termenul.
Nu face baltica patrata, da-i o forma oarecare (neregulata) si pune intr-un colt sau pe o anumita suprafata ceva vegetatie(trestie, stuf etc). Adancimea nu trebuie sa fie uniforma(de la 1m pana la 2,5m), adancimea maxima poate fi sub forma de canal sau gropan.
Cam astea mi-am adus aminte acum. Sa ai bafta cu balta!
PS. Te invidiez un pic. :D
P.S.2 Incearca cu un mini excavator, consuma motorina :wink:

Scrie răspuns