SVF scrie:
Cat despre mrene,papica de mreana si reviste,cred ca ma confunzi,nu am mania bucatariei si a articolelor ca tine

Iar daca e sa vorbim despre C&R,am spus-o si o voi repeta de cate ori e nevoie pentru ca nu mi-i rusine:a fost o perioada in care
retineam cam tot ce prindeam.

Nu inteleg ce-am ascuns mai Ghio,am recunoscut ca nu m-am nascut cu c&r asta

.Asta nu inseamna ca scriam cate un articol despre fiecare peste prins in parte sau despre cum il gatesc(nu ma pricep asa ca tine la orice)

.Cred ca dupa cum aratam in poza sa fi trecut vreo zece ani sau mai bine,poate-mi zici si cand e facuta ca eu chiar nu mai stiu.Am uitat si ca eram in stare sa prind mreana :lol:Daca e sa fim totusi corecti,nu-mi aduc aminte ca in perioada aia sa fi facut vreo afirmatie ca practic c&r.Cati stiau de asta,bine unii nici acum nu striu ce inseamna,nu Ghio?

Oricum,tie ca guru

si acolitilor tai carora le-ai transmis gustul pentru rahat,pot sa le pun la dispozitie poze, filmulete cu dovezi clare despre eliberari de pesti adevarati,inclusiv somn.Ala pe care tu ziceai ca-l halesti cu mare pofta

...se vede dupa falcutze

Oricum sunt sigur ca le-ai vazut la vremea respectiva,dar sunt sigur ca nu ai inteles nimic din ele,nu?