Vopsirea woblerelor..

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Vopsirea woblerelor..

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Iun 2013, 07:47

Noah ca sa vezi ce mesaj am primit,azi.. :lol1:
Imi zice ca Iliutza..se tine de minciunele..cica el zice ca n-are mania bucatariilor..
Nu m-am putut abtin sa nu citesc.. :lol:
No ce te-ai aprins asa mai Ghio,te arde la foale? Ahh,am uitat ca am ignore si nu vezi.
Cat despre mrene,papica de mreana si reviste,cred ca ma confunzi,nu am mania bucatariei si a articolelor ca tine I
Mah iliutza...oare chiar asa sa fie..??

Imagine

Primita de la citiori.... :lol1: Cica el nu papa mrene.. :lol: Da ce faceai cu ea in bucatarie??Era pentru acvariu??Drace,si ai mai pus-o si la revista.. :lol: :lol: Fain peste..

Tocmai tu ,imi cer ''dovezi'',ca am eliberat pestii??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Iun 2013, 08:16

Ilutza,sper ca esti placut impresionat ca tu esti in prim plan,si nu pestele.. :lol: :lol:

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 30 Iun 2013, 09:22

Ma simt nevoit sa fiu de acord cu musk si plusez:
Gigi, scrie un articol si despre ecologizari, e clar ca te pricepi. :D
.Asociatia care cica are zona respectiva,impune membrilor sa faca curatenie.
Din curiozitate,cerinta a fost ..pe baza de voluntariat,sau impusa in regulamentul intern al asociatiei..??
Si dupa perlele astea cred ca e cazul si pentru un articol despre ce e aia asociatie si ce vrea ea. :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 30 Iun 2013, 10:20

e doar o pura chestiune de timp pana ce ,,love gigi'' , va fi un maestru al fly -ului si se va ....cu bolta pe toti muscarii :D
dureaza cam 1-2 martide de pescuit
dupa va scrie vreo 4-5 articole in care va explica de la cum functioneaza un mosor de fly pana la cum se leaga o musca

love gigi acest etern wannabe expert ... e de neoprit :D

Nu stia Fuji cand a facut acetona aia , ce o sa iasa :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 30 Iun 2013, 10:48

semlecangheorghe scrie:Noah ca sa vezi ce mesaj am primit,azi.. :lol1:
Imi zice ca Iliutza..se tine de minciunele..cica el zice ca n-are mania bucatariilor..
Nu m-am putut abtin sa nu citesc.. :lol:
No ce te-ai aprins asa mai Ghio,te arde la foale? Ahh,am uitat ca am ignore si nu vezi.
Cat despre mrene,papica de mreana si reviste,cred ca ma confunzi,nu am mania bucatariei si a articolelor ca tine I
Mah iliutza...oare chiar asa sa fie..??

Imagine

Primita de la citiori.... :lol1: Cica el nu papa mrene.. :lol: Da ce faceai cu ea in bucatarie??Era pentru acvariu??Drace,si ai mai pus-o si la revista.. :lol: :lol: Fain peste..

Tocmai tu ,imi cer ''dovezi'',ca am eliberat pestii??

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Asta e tare!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

GIGI tu esti ceva detectiv cred!!!!!!
rapala the best vobler in the world

ganicus
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ganicus » 30 Iun 2013, 10:59

Ha,ha,ha...e plin internetul de profesori de c r...avem si noi prin zona..

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Iun 2013, 12:20

SVF scrie: Cat despre mrene,papica de mreana si reviste,cred ca ma confunzi,nu am mania bucatariei si a articolelor ca tine :lol: Iar daca e sa vorbim despre C&R,am spus-o si o voi repeta de cate ori e nevoie pentru ca nu mi-i rusine:a fost o perioada in care retineam cam tot ce prindeam.
:lol: Nu inteleg ce-am ascuns mai Ghio,am recunoscut ca nu m-am nascut cu c&r asta :lol: .Asta nu inseamna ca scriam cate un articol despre fiecare peste prins in parte sau despre cum il gatesc(nu ma pricep asa ca tine la orice) :lol: .Cred ca dupa cum aratam in poza sa fi trecut vreo zece ani sau mai bine,poate-mi zici si cand e facuta ca eu chiar nu mai stiu.Am uitat si ca eram in stare sa prind mreana :lol:Daca e sa fim totusi corecti,nu-mi aduc aminte ca in perioada aia sa fi facut vreo afirmatie ca practic c&r.Cati stiau de asta,bine unii nici acum nu striu ce inseamna,nu Ghio? :lol: Oricum,tie ca guru :lol: si acolitilor tai carora le-ai transmis gustul pentru rahat,pot sa le pun la dispozitie poze, filmulete cu dovezi clare despre eliberari de pesti adevarati,inclusiv somn.Ala pe care tu ziceai ca-l halesti cu mare pofta :lol: ...se vede dupa falcutze :lol: Oricum sunt sigur ca le-ai vazut la vremea respectiva,dar sunt sigur ca nu ai inteles nimic din ele,nu? :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Iun 2013, 12:38

Iliutza...sau ovidule,cu-mi tot spun ca sa pricepi..esti pe ignore,poti sa faci cite spume vrei...daca ma ascultai de anul trecut si imi dadeai pace ,cum ti-am dat eu tie,nu se ajungea aici..

Acuma te vezi in toata splendoarea ta;

mincatorul de mrene,sau lupul moralist... :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Iun 2013, 12:39

MuskMd scrie::lol: ati ajuns la ecologizari? De la acetona vi se trage :twisted:

gigel nu vrei sa te ajut sa scrii un articol despre fly, ca la ala cu vopsitul am inteles ca te.a flituit lumea si la locatia originala :laugh: .....poate la fly te scoti .....
Esti cam prost...informat. :wink:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Iun 2013, 12:41

Tavi scrie:Ma simt nevoit sa fiu de acord cu musk si plusez:
Gigi, scrie un articol si despre ecologizari, e clar ca te pricepi. :D
.Asociatia care cica are zona respectiva,impune membrilor sa faca curatenie.
Din curiozitate,cerinta a fost ..pe baza de voluntariat,sau impusa in regulamentul intern al asociatiei..??
Si dupa perlele astea cred ca e cazul si pentru un articol despre ce e aia asociatie si ce vrea ea. :lol:

Tavita esti cam martz..

La fel ridiculizezi si oamenii din jurul asociatiei voastre.Doar ideile tale sint bune.

De aia au venit atita pescari la ultima sedinta,desi la inceput ati avut o majoritate ,peste vinatori..

Da tu continua,cu ironiile..atita te duce capul..

.

Închis