Vopsirea woblerelor..

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
SVF
veteran
veteran

Re: Vopsirea woblerelor..

Mesaj de SVF » 30 Iun 2013, 14:35

:lol: :lol: Penibil Ghio,penibil. :lol: Acum ai ajuns sa te legi de nickname-uri :lol: Sunt atatea chestii legate de SVF-ul asta :lol: Inclusiv Daiwa Steez SVF mai cap de guma :lol: Mai e un motor bestial Suzuki SVF,dar bineinteles ca tu prins din nou in colt,dai din picioruse ca disperatul de ti-i se scutura si falcutele :lol: Mai Ghio,degeaba,asta-i raspunsul care te doare cel mai tare,repet si-mi cer scuze autorului ca-mi permit sa-l citez :respekt: :
"Gigi, problema este ca tu, folosindute de numele WSB-ului, incerci sa te asociezi cu noi si sa-ti faci reclama ca si fabricant de lansete si woblere. Nu esti nici una nici alta, din punctul meu de vedere, nivelul tau de profesonalism lasa mult de dorit inca! "

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Iun 2013, 15:29

Si ca sa revenim la voblere...Ghio,ti-am mai zis ca in Arad,e un profesor in voblere pe nume Paul Bejan.Ei bine,omul asta nu se limiteaza doar la a vopsi voblere,le construieste de la A la Z dupa cum le vrea clientul.Mai jos e un asemenea vobler facut de el,criminal pe noapte la somn si salau.Ce e de apreciat la omul asta,e faptul ca nu se bate cu pumnul in piept cu ce realizeaza el,vezi doamne hai sa fac un articol sa vada lumea ce pot eu :lol: Recunoasterea nu ti-o dai singur ci vine de la cei carora le-ai facut un lucru de calitate.Respect Paul si scuze daca am pomenit numele tau aici :respekt:
Imagine

Uploaded with ImageShack.us

scuze dar nu am poze mai bune cu eliberarea,fiind noapte.
Imagine

Uploaded with ImageShack.us

ps:poate revin si cu salai. :lol:

ganicus
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ganicus » 30 Iun 2013, 16:14

Parca ar fi o scuza la biata mreana ,pozata in bucatarie... :( :(

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 30 Iun 2013, 16:17

semlecangheorghe scrie:
Ce e grozav e, ca in conditiile astea , ai fani care vin sa te apere si sa iti aduca elogii. Sau nah, macar niste useri de internet cu adrese de mail valide. Sau nah, macar un (l)user

:lol: :lol: Hai zi direct,m-am clonat......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Io zic sa te iei de minutza cu Gerula..inginerasule draga..
l
io nu fac afirmatii gigel, ca.s un ingineras prost, trei puncte, informat. Io doar constat diverse chestii interesante. Nah, tu iti permiti sa faci afirmatii din astea din postura ta de tamplar fara puncte :twisted:

eu zic ca recapitulam .....
Baitcast: 3 luni experienta, articol expert.
Boblere, bricolaj, sprayuri si acetona, articol expert
braconaj, anticoruptie, tot tu.
Investigatii halieutice......cine altul?
Posibil sa mai fi uitat diverse....nu.i bai.
Pe bune , esti o capacitate si un exemplu pt noi toti, ma mir ca te.ai multumit sa nu faci si un doctorat in domeniul tamplariei :lol:

nu.i baga in seama pe rautaciosii astia care te vaneaza si te urmaresc...ce mai conteaza, stradic prinde peste cu creatiile tale, si inca vro doi useri cu 2 posturi :lol:

you gotta love gigi......:lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Iun 2013, 16:24

ganicus scrie:Parca ar fi o scuza la biata mreana ,pozata in bucatarie... :( :(
:wallbash: :lol: :lol: Nu puiule,nu-i nici o scuza.Doar ca mreana e mai gustoasa si are mai putine oase decat somnul si salaul :lol: :lol:

ganicus
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ganicus » 30 Iun 2013, 16:31

Acuma nu o lua ca pe o ofensa...dar cind o vezi in bucatarie,la ce te poti gindi decit la aspectul culinar..

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Iun 2013, 16:41

Nu ma supar si crede-ma ca am poze dintr-o anumita perioada de care sincer nu sunt mandru,desi sunt pesti punctabili :lol: .Daca Ghio vrea ii trimit eu cateva,nu are rost sa caute atata :wink:Important e ca am reusit sa schimb ceva vis-a-vis de asta. ps:Daca fotografiam mreana in dormitor,la care aspect te gandeai? :lol: :lol: Glumesc.Fir intins :wink:

ganicus
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ganicus » 30 Iun 2013, 17:28

:lol: la ..mreano filie..(glumesc..)Mersi la fel..

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Iul 2013, 06:08

MuskMd scrie:
semlecangheorghe scrie:
Ce e grozav e, ca in conditiile astea , ai fani care vin sa te apere si sa iti aduca elogii. Sau nah, macar niste useri de internet cu adrese de mail valide. Sau nah, macar un (l)user

:lol: :lol: Hai zi direct,m-am clonat......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Io zic sa te iei de minutza cu Gerula..inginerasule draga..
l
io nu fac afirmatii gigel, ca.s un ingineras prost, trei puncte, informat. Io doar constat diverse chestii interesante. Nah, tu iti permiti sa faci afirmatii din astea din postura ta de tamplar fara puncte :twisted:

eu zic ca recapitulam .....
Baitcast: 3 luni experienta, articol expert.
Boblere, bricolaj, sprayuri si acetona, articol expert
braconaj, anticoruptie, tot tu.
Investigatii halieutice......cine altul?
Posibil sa mai fi uitat diverse....nu.i bai.
Pe bune , esti o capacitate si un exemplu pt noi toti, ma mir ca te.ai multumit sa nu faci si un doctorat in domeniul tamplariei :lol:

nu.i baga in seama pe rautaciosii astia care te vaneaza si te urmaresc...ce mai conteaza, stradic prinde peste cu creatiile tale, si inca vro doi useri cu 2 posturi :lol:

you gotta love gigi......:lol:

Cica merge in Iad,o comisie de control de la ''drepturil omului''..
Intr-un spatiu imens,aranjate in siruri perfecte,fara inceput si fara capat,in cazane fara numar,pacatosii plateau pentru greselile lor..Din cind in cind,cite unul mai sarea afara,insa un demon razboinic ,cu trident cu electrosocuri,il prindea pe individ si il azvirlea inauntru..Comisia se plimba agale,contemplind imaginile..Pe fiecare cazan scria ..''Germania''...'Portugalia''..etc...si linga fiecare cazan era cite un demon gardian.La un moment dat,comisia ajunge linga cazanul pe care scria ''Romania''...
Mirat,un membru al comisiei intreaba..
-Cum de nu este nici un gardian linga acest cazan??Sint atit de supusi acesti pacatosi??
La care,demonul purtator de cuvint ii raspunde usor amuzat..
-Oh,dar aici pur si simplu nu este nevoie..Cum incearca cite unul sa sara afara,ceilalti il trag inauntru...

:respekt: :respekt: ''romanilor''
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 01 Iul 2013, 07:21

:lol:
io ti-am zis ma ca tu ej bun da' te urmaresc astia si nu scapi .... the Miorita Complex :lol: :lol: :lol: :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Închis