Vopsirea woblerelor..

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
MuskMd
veteran
veteran

Re: Vopsirea woblerelor..

Mesaj de MuskMd » 02 Iul 2013, 06:08

:lol: noaptea e sfetnic bun ? :lol:

gigel tu nu ai cum sa uiti, ca n-ai stiut niciodata :D

si in final , ce ai cu placerea omului ? unora le plac anumiti pesti , altora sa si-o fure la nesfarsit, si sa mai ceara :lol:

gigel , de unde ar trebui sa imi cumpar si eu un bobler din ala al tau ? ca articolul ala mi-a facut pofta si cine stie , poate asa , si doar asa, o sa prind si eu un peste mai acatari :lol: :twisted: .

ai taraba in piata ? :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Iul 2013, 07:39

Eu recunosc, un pastrav de 300 de grame imi da ceva trairi.
Musk, nu e numai boblerul, sunt mai multe aspecte care conteaza: alegera blancului, inelele, montajul, mulineta, mana pescarului, localizarea, temperatura etc, Pune mana si citeste ca despre toate acestea sunt scrise deja articole. :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 02 Iul 2013, 10:16

OMG,

Ca sa fim on topik:), vis a vis de fucking primer (ce elevat suna), grund etc pe piesele de vobler, din punctul unora de vedere este important, si eu spun ca este important in general pe voblere fluo, dar nu cred ca este important sa luam grund scump sau ``de firma`` deoarece voblerele nu cred ca trebuie sa fie opere de arta, ele sunt facute sa prinda pesti, bibelourile japoneze si in generale detaliile inutile de pe ele sunt facute doar pentru pescar, in aceasta ordine de idei din punctul meu de vedere un vobler trebuie sa fie durabil si sa coste timp si bani cat mai putini, deoarece in caz contrar acel vobler nu l-as baga pe structuri submerse, pomi etc, si eu am mai vopsit voblere din comertz, dar nu am sters nimik cu diluantzi, plasticul devine mai casant, il ataca molecular, eu unul sterg cu un diluant mai slab doar voblerele imbracate in folie de aluminiu fara a avea brbeta pusa pe ele!!,

Firatzi iubitzi,

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Iul 2013, 10:27

On topic...
Woblerele din articolul meu..sint deja vopsite de producator..

O scurta stergere dupa ce le-ai matuit,nu le afecteaza,deoarece cantitatea de diluant sau acetona continuta pe cirpa sau servetel,nu ajunge la corpul propriuzis al woblerului,din cauza stratului de vopsea dat initial de fabricant..Cantitatea continuta pe sevetel este mult prea mica pentru a reactiona cu toata vopseau initiala..Ca se duc unele detalii date de fabricant(ochii,pata tinta),si neprotejate,foarte bine..acolo va prinde mai bine vopseaua,..Tot din acest motiv(e vopsit deja)nu necesita primere speciale.

Solventul nu ajunge pe barbeta.Aceasta e protejata de scotch de hirtie ,invelit in vreo 2-3 straturi...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Iul 2013, 10:29

gigel , de unde ar trebui sa imi cumpar si eu un bobler din ala al tau ? ca articolul ala mi-a facut pofta si cine stie , poate asa , si doar asa, o sa prind si eu un peste mai acatari .

Asteapta, ca te sun eu.. :wink:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Iul 2013, 10:33

Imagine
............ :!: :!: :!: Oare eu cu ce am patimit sa sufar de gianism,si nu am putut sa fiu la dimensiuni normale ,ca si capturile luiTavi,Musk.md,iliutza..??Oare cu....ce...ceeeee...

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 02 Iul 2013, 10:41

deja ai pus mana sa mai citesti una alta. e bine , uite asta e latura pozitiva a topicurilor astea :lol: ce dracu , scrie omu cat scrie, da mai si citeste :lol:

Ce e ala"gianism" gigelule? la cine te referi ? :twisted: ai ramas traumatizat ? :lol:

PS subtil domne, subtil rau . si ca sa fiu ontopic, "scoci" din ala de hartie de care ? ca si alea ie de mai multe feluri :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 02 Iul 2013, 10:47

semlecangheorghe scrie:hmmmm.doua postari una dupa alta..e clar,esti Gerula undercover..
InglORIUS,klone.. :lol: :lol:

aaa...bad post ..... :twisted: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Iul 2013, 13:18

MuskMd scrie:deja ai pus mana sa mai citesti una alta. e bine , uite asta e latura pozitiva a topicurilor astea :lol: ce dracu , scrie omu cat scrie, da mai si citeste :lol:

Ce e ala"gianism" gigelule? la cine te referi ? :twisted: ai ramas traumatizat ? :lol:

PS subtil domne, subtil rau . si ca sa fiu ontopic, "scoci" din ala de hartie de care ? ca si alea ie de mai multe feluri :lol:

Ah scuze,n-am vorbit ca astia profi..se spune,..''banda de celuloza preadezivata''..eventual ii footi si o formula chimica si un cod de bare ,sa fii mega profii..

'gianism''??he,he..ai fi tu doct,da' nu le stii pi tati.. :wink:

Hai zi,cum e sa suferi de complexul..''oricum ,nu marimea conteaza''...
Va adunati joi seara,on line,dati cu banu'si Tavi,ori altul ,incepe..

''Salut,sint Voinea.. :lol: :lol: :lol: si am 3ani si 2luni de cind,pentru mine, marimea nu mai conteaza..'' :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Iul 2013, 14:21

MuskMd scrie:
semlecangheorghe scrie:hmmmm.doua postari una dupa alta..e clar,esti Gerula undercover..
InglORIUS,klone.. :lol: :lol:

aaa...bad post ..... :twisted: :lol: :lol: :lol:
Nu te necaji..
Noi ne-am obisnuit cu tine..e in natura ta.. :lol: :lol: :lol:

O nou specie pe cale de....aparitie..specia..''marimea nu conteaza'' :lol: :lol:

.

Închis