Vopsirea woblerelor..

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
MuskMd
veteran
veteran

Re: Vopsirea woblerelor..

Mesaj de MuskMd » 02 Iul 2013, 15:03

:lol: :lol: gigel vorbesti aiurea. nu stii cum e cu banda aia de protectie. nici nu o sa afli de la mine. poti sa incepi sa cauti pe aci dar probabil o sa ai nevoie de logare....si pe tamplari nu ii lasa :lol:

La fel e si aci, mai bine ca astia putini se pricep la ce inseamna pregatire suprafete si vopsire. oups, iar discutam de acces la informatie, logare etc... iar ej in plus :lol: .... ai putea incerca sa cumperi ceva info cu aia 50 eur castigati cu atata sudoare ....dar ma tem ca te-ai destabiliza grav :lol: :lol:

In rest bine ca nu ai tu complexe si avem noi :lol: . Tu oricum o sa fii mai mare ca noi , indiferent de circumstante :twisted:

Ca sa inchei on topic iti propun urmatoare invarteala : iti dau un streamer verificat pe un bobler din ala vopsit la spray :) . schimb pe schimb, transportu moca :lol: . ce zici ?

PS nu ai cumva niste printscreenuri cu etapele alea de mai demult ? stii tu care ... :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Iul 2013, 16:42

semlecangheorghe scrie: Noi ne-am obisnuit cu tine..e in natura ta..
Care voi?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Iul 2013, 17:07

Speciile astea pe cale de ...aparitie.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brae,daca voi ati drila un peste de 5kg,cred ca ar trebui sa vina smurd-ul cu elicopterul.. :lol: :lol:
Tavi ,daca te-ai vedea in drilul ala cu cleanul,ce va face knock-out, :lol: :lol: bine dragilor ca n-ati suferit vreo comotie..Ca cine se mai dadea pierpatrat,cu vastele cunostinte ale altora.. :lol: :lol: :lol: :lol:

ASTA-I MAXIMUM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Sa te dai rotund cu cunostintele si profesionalismul unor firme renumite ,ca si cum ar fi ale tale..

Tipic si la papagalul 82...

Brae,pune-ti poze cu ceva facut de minutzele voastre,nu rulati informati pescuite de pe net,ca si cum voi ati fi autorii..

La fel ca si frustratii aia cu nationalismul va dati rotunzi cu realizarile altora,tocmai ca sa va ascundeti lipsa voastra in acel domeniu..Voi sinteti profesori cu mouseul in brate.. :lol: :lol:

Si da,''noi'',....o sa afli la momentul potrivit..

Cit despre schimbul acela,ramine cum am vorbit....asteapta,te sun io... :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 02 Iul 2013, 20:05

la cate stie gigi despre rasini si vopsele (nu mai zic; despre orice :) ) ar putea foarte usor sa scape de rautatile "rumanilor" si de " invidia" colegilor pescari.
ba chiar s-ar putea promova si pe alte site-uri .. ca de exemplu:
http://www.trilulilu.ro/.../cum-se-apli ... se-cu-tips.

:lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 02 Iul 2013, 20:19

ala, cica nu merge dar mai sunt o gramada de sugestii

http://www.youtube.com/watch?v=prCCcSKRwKE
:lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Iul 2013, 21:03

Brae Rine,am si io o curiozitate..Cum se face ca tocmai unul patriot ca tine,dupa cum reiese de mai jos..
vai de noi
tu ,esti in stare sa-ti scuipi profesorii. aia ratati, care-i ridiau in slavi. ale dracu' de cadre didactice nationaliste si rasiste.
Tocmai tu ,ai drept nick...'Rine'' :?

De ce nu ...Eminescu...sau ..Vuia,sau ...Ger....hait,nu, ca asta e rezervat pe viata,sau Deceneu..Nu ce bine ar suna..''Burebista''a fost tractat de o o stiuca gigant cu tot cu barca printre trestii?? :lol: :lol: :lol:

Sa-mi scuip profesorii?Brae,mai lasa beutura,de unde ai scos asta??

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 02 Iul 2013, 21:08

ba gigel...sa stii ca ai dreptate !
toti astia care te contram la diverse momente suntem si prosti , habar nu avem de pescuit, plapanzi nu mai zic. urati , bineinteles . rautaciosi cat cuprinde, invidiosi oho. nu mai spun ca daca am incerca sa facem ceva cu mainile noastre ne-am accidenta. este inutil sa mentionez ca doar pe net suntem tari in gura, fata in fata suntem niste mielusei toti in afara de tine :lol: , pe plan personal suntem ratati , iar profesional nu facem doi bani , suntem degeaba, ce mai , someri fara sanse de reabilitare :lol: ....
pe bune tu ar trebui sa porti chilotii peste colanti gigelule . o sa imi fac tricou cu tine :lol:

Normal ca nu pune-m poze cu ce stim noi sa facem pt ca nu stim sa facem nimic :lol: .....
plus ca noi astia 3- 4 suntem putini iar tu esti multi deja :lol:

da-mi voie sa te propun moderator si sa trec formularul cu 2% din impozit pe numele tau . macar atat pot face pt @fenomen@ :lol:...

PS rine tu cine ej? ej multi sau putini ? :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Iul 2013, 22:11

Biz,biiiiiz,biiiz,biiiiz,bizzzzzzz,biz bizzz,,no ce vrei nimeni nu-i perfect..luati-va de minutza si cintati ''Hora Unirii'' :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Iul 2013, 06:15

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Musk, drace, ce ti- am aratat la Siret... a da, un Leatherman, no, era decat un super tool 300
Hesplica pentru economisti q.e.d
Clubul''size does not matter'',si agapele in aer liber.. :lol:

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 03 Iul 2013, 08:22

Banuiesc ca mie imi e adresata doar partea cu cleanul...?! Ca nu prea vad ce legatura am cu celelalte subiecte.
Sau suntem "la fel" toti?
In rest am inteles, "ne" sunati "voi". De-abia astept, sunt tot cu mana pe telefon, plin de andrenalina :P
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Închis