Vopsirea woblerelor..

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
SVF
veteran
veteran

Re: Vopsirea woblerelor..

Mesaj de SVF » 30 Iun 2013, 12:47

Ghio,cand esti prost esti prost,ce mai,la tine gura bate curu' :lol: Ignore,ignore,dar esti cu ochii pe mine.Te arde pe matze,asa-i?Ce sa-i faci Ghio,macar eu am fost sincer si-mi asum perioada aia asa cum ma mandresc cu perioada in care am ales sa dau o sansa pestelui.Si daca tot suntem la "sa radem de Ghita":
Imagine

apropo,stiuculitza asta era cumva de pus pe televizor?Sau iti pregatea profilul? :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Iun 2013, 12:52

Iliutza pofta buna la masa.Ce felul2??Mreana?// :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Iun 2013, 13:03

Bahhh tu vezi :lol: ,asa-i ca ti-s drag si nu-mi poti da ignore? La felul doi am salau Ghio,de ala prins recent,ce naiba,te lasa si memoria acum? :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 30 Iun 2013, 13:19

semlecangheorghe scrie: Esti cam prost...informat. :wink:
ce subtil esti tu , dragutule....
Stii ce e admirabil? Nah, tu esti cum esti, nici nu e vina ta si ne.am obisnuit cu tine :lol: . Ce e grozav e, ca in conditiile astea , ai fani care vin sa te apere si sa iti aduca elogii. Sau nah, macar niste useri de internet cu adrese de mail valide. Sau nah, macar un (l)user :lol:

Stiu stiu, e inevitabil... Esti vinovat doar de fumusete si talent :lol:

ps vezi ca slapii, sapatul dupa poze pe net, pozitia de razboinicul luminii, pana si termenul de tavita erau apanajul unui alt mare personaj....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Iun 2013, 13:37

Ghio,nu stiu daca vei mai recunoaste,dar m-ai intrebat de vreo cateva ori cum naiba dau eu tzapa la avat si cum fac de nu-i scap.Se pare ca intr-un final ti-a prins bine sfatul...ma bucur pentru tine si pentru avatii prinsi.Insa niciodata nu m-ai intrebat cum se elibereaza astia.Presupun ca stiai,si tu si aplaudacul tau.Deci filmul de mai jos nu e pentru voi ci asa doar ca sa ma dau mare ca pot :lol: Si daca e nevoie o sa ma dau mare de cate ori vei incerca sa-ti mai cracanezi falcutzele sa vorbesti prostii sau sa incerci sa denigrezi.Ce a fost de recunoscut am recunoscut si singur.Asta-i ales la intamplare,ca am de unde :!:
http://www.youtube.com/watch?v=niHHZjufij0

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 30 Iun 2013, 13:58

semlecangheorghe scrie:

La fel ridiculizezi si oamenii din jurul asociatiei voastre.Doar ideile tale sint bune.

De aia au venit atita pescari la ultima sedinta,desi la inceput ati avut o majoritate ,peste vinatori..
Exact de-aia, exact la fel, uimitoare perspicacitate, incredibil cum ai suprins tu ce s-a intamplat si de ce. Cu atat mai uimitor cum ai realizat asta de la distanta... Vezi, ti-am zis eu, te pricepi si la asociatii, pe cand articolul?
La urmatoarea sedinta eu stau acasa ca sa nu mai alung pescarii cu ideile mele si te invitam pe tine. Si ideile tale. Sunt sigur ca vor veni pescari fara numar.
p.s. Poate vinzi si ceva boblere ca vad ca pe siteul WSB s-a cam stricat treaba, deh, si aia-s carcotasi... :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Iun 2013, 14:14

tavitza te cam bilbii,si cam rizi tu da' nu-i risul tau,e mai mult a rinjet..

S-ar putea sa iau de buna invitatia ta la urmatoarea sedinta ,la care daca-mi permiti ,voi supune la vot,urmatoarea idee..

Votati dragi sibieni,daca sinteti de acord ca,in calitate membrii ai acestei asociatii, sa platiti cea mai mare cotizatie din tara,si in plus sa aveti obligatia de a participa la actiuni de ridicare a gunoiului,in timp ce nemembrii,pe linga ca platesc mai putin(acestia pot plati taxa pe doua zile si va spun ,pa si la revedere),nu au aceasta obligatie..

No ce zici,ma primesti??Pe cind propunerea de a ''dona'' 10 la suta din venit??

.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Iun 2013, 14:19

Tavi scrie:
p.s. Poate vinzi si ceva boblere ca vad ca pe siteul WSB s-a cam stricat treaba, deh, si aia-s carcotasi... :lol:
Interesant dar adevarat ce se zice pe site-ul WSB.:
"Gigi, problema este ca tu, folosindute de numele WSB-ului, incerci sa te asociezi cu noi si sa-ti faci reclama ca si fabricant de lansete si woblere. Nu esti nici una nici alta, din punctul meu de vedere, nivelul tau de profesonalism lasa mult de dorit inca! "

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Iun 2013, 14:20

Ce e grozav e, ca in conditiile astea , ai fani care vin sa te apere si sa iti aduca elogii. Sau nah, macar niste useri de internet cu adrese de mail valide. Sau nah, macar un (l)user

:lol: :lol: Hai zi direct,m-am clonat......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Io zic sa te iei de minutza cu Gerula..inginerasule draga..

Sapaturi dupa poze??? :lol: :lol: :lol:
Am primit poza respectiva de la alt user,la fel de 'incintat 'de minciunele si aroganta SVF-ista..Apropo,stii ce inseamna,SVF??Unii au zis ca este maximum de dispret la adresa oricaruia ii citeste nick-ul,insemnind..''Sa va f...''
Doamne fereste ,nu stiu daca e asa,eu doar am auzit ce zic altii,pe privat..Se pare ca marele inchizitor c@R,tincutza iliuta...cum care,ala care baga mrene la traistuta.. :lol: sa luat si de alti useri cu c@R..tocmai el..,. :lol:

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 30 Iun 2013, 14:25

Gigi, vii sau te dai rotund pe forum? Hai!
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Închis