Vopsirea woblerelor..

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Tavi
veteran
veteran

Re: Vopsirea woblerelor..

Mesaj de Tavi » 29 Iun 2013, 08:06

semlecangheorghe scrie:
Este parerea unui sibiian de-al tau,vis-vis de atitudinea ta in cadrul asociatiei voastre..doar ideile care vind de la tine,sint bune..si aia cu transformarea pescarilor sportivi,in gunoieri..??
Care e problema daca pescarii sportivi strang gunoaie sau sunt gunoieri?
Gigi, vezi tu, eu consider ca stransul gunoaielor, inclusiv a celor lasate de altii tine tot de civilizatie. Eu si altii am strans gunoaie fara sa ne cada galoanele. Am dorit sa-i incurajam si pe altii sa o faca, alaturi de alte actiuni pe care le consideram civilizate.
Iar gunoierii sunt niste oameni care muncesc cinstit ca sa-si castiga painea, ca si tamplarii, profesorii si expertii.
Eu nu vad nicio rusine in a fi gunoier sau o chestie ce trebuie desconsiderata...dar si asta tine tot de civilizatie, banuiesc...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 29 Iun 2013, 08:08

In tarile civilizate asociatiile de pescari au printre altele si programe de ecologizare.La aceste activitati participa si membrii pescari. Asta nu inseamna ca se numesc gunoieri.Doar un individ cu un IQ redus si care foloseste inca pantalonii pe post de batista poate sa gandeasca asa.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 29 Iun 2013, 08:25

In tarile civilizate, bine spus.
Noi suntem supra-civilizati, stransul gunoaielor e o chestie pe care o fac paria aia de prin Germania, Suedia si alte tari inferioare. De-aia daca indraznesti aici sa propui unui Pescar Sportiv din Romania sa stranga gunoiul esti un ciudat si te ia alde Gigi la intrebari, pentru ca aici pescarii sportivi sunt o elita, nu fac munca de jos, nu se compara cu gunoierii...nu-i asa mai Gigi?
Ai si tu dreptate, postarea ta a fost sub centura si in afara bunului simt dar din pacate ti-ai dat singur una sub centura...si inca cu sete. :?
Hai pa civilizatule, te las ca am de vopsit niste muste.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 29 Iun 2013, 09:08

Tavi scrie:In tarile civilizate, bine spus.
Noi suntem supra-civilizati, stransul gunoaielor e o chestie pe care o fac paria aia de prin Germania, Suedia si alte tari inferioare. De-aia daca indraznesti aici sa propui unui Pescar Sportiv din Romania sa stranga gunoiul esti un ciudat si te ia alde Gigi la intrebari, pentru ca aici pescarii sportivi sunt o elita, nu fac munca de jos, nu se compara cu gunoierii...nu-i asa mai Gigi?
Ai si tu dreptate, postarea ta a fost sub centura si in afara bunului simt dar din pacate ti-ai dat singur una sub centura...si inca cu sete. :?
Hai pa civilizatule, te las ca am de vopsit niste muste.

Ghio asta are si el un ambitz in viata ,sa ajunga un fel de guru :lol: Si pentru ca nu i s-a parut suficient sa-si bea urina cum fac altii :lol: ,ce-a zis el,ia sa mananc eu mai bine rahat :lol: Si are dreptate,altfel il vede lumea acum :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 29 Iun 2013, 14:13

:lol:

gigel pe bune ca imi pare rau acu ca mi.a sters mihaiv psihanaliza aia de ti.am facut.o acu ceva timp. ar fi fost bun un reminder.....

Ai cumva ceva prinscreenuri de atunci? :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 29 Iun 2013, 16:06

Tavi scrie:Care e problema daca pescarii sportivi strang gunoaie sau sunt gunoieri?
pai cum care-i problema??? problema ieste ca nu se cuvine dom'le... deci nu-i frumos, ce naiba! te murdaresti pe maini, faci genunchiere la pantaloni, strici dunga la blugi nu alta... oricum aia care munceste ie niste fraieri ratati, nu ie gentelmani fini asa ca noi, PESCARII SPORTIVI! iei nu intelege unele lucruri....

:lol: :lol: :lol:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 29 Iun 2013, 17:10

Ceva de genul asta vorbiti voi :wink: ....
http://www.nationalspringclean.org/cms- ... %20435.jpg

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 29 Iun 2013, 20:52

Si referitor la salubrizarea malurilor, realitatea este ca de regula pescarii de stationar produc cele mai multe gunoaie, mai ales cand stau cu zilele si uita sa mai plece de pe garla. Pescarul de spining umbla cu rucsacul in carca, manca un sandwish din miscare si sticluta cu apa o duce dupa el ca nu stie cand i se mai face sete. Nu mai vorbim de cei care pescuiesc din barca, nu ai ce strange dupa ei. Bineinteles sant si exceptii, dar astea intaresc regula ! Deci concluzia e clara : craparii sa plateasca o suprataxa de salubrizarea baltii ! Am zis !.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Iun 2013, 07:13

Tavi scumpule,nu ma lua tu pe mine cu bulshit-uri de astea eco..
Tabloul e simplu..
1.Marea masa a pescarilor+aia de vin la picnic pe malul apei lasa in urma lor mormane de gunoi.

2.Asociatia care cica are zona respectiva,impune membrilor sa faca curatenie.

3.Membrii vin,fac curat.In urma lor, in 2-3 zile gunoiul e la loc.

Alta varianta??
1.Asociatia amenajeaza zonele cele mai frecventate(nimeni nu zice ca intreg cursul riului)cu un minim de dotare in acest sens..Adica,din loc in loc,suport metalic,cu saci de plastic.Contract cu firma de salubrizare..

Daca asta este prea civilizat pentru noi se mai poate si asa......

2.Prevede in regulamentul intern-nu cred ca ar fi o problema in acest sens-cafiecare pescar care ocupa un loc de pescuit,sa aiba asupra lui un sac de plastic,iar la plecare sa lase locul curat.

Impreuna cu personalul de la Mediu platit pentru asta,sa vegeheze prin aplicarea amenzilor,o minima respectare a acestor conditii.Nu-mi spune ca nu se poate.Cind Ghiorocul era inca sub aripa ajvps,si astia nu erau inca asa flaminzi ,cu echipa care venea in control era si functionar de la Mediu(sau care era instituitia similara pe atunci),care te purica din p.d.v.al sacilor de gunoi.

Personal,foloseam asa ceva ,pe vremea cind ieseam cu cortul pe mai multe zile..

Dar in noua viziune eco(moaama ce eco sintem noi),cerem cea mai mare taxa de acces din tara,si punem cotizantul sa adune gunoaiele pescarilor necivilizati precum si a altora(nepescarilor)

Asa ca ,draga Tavi,nu incerca sa te ''ambalezi'',in aere de ''civilizatie'',ca la mine nu tine..

Intre masurile prezentate de mine mai sus,si a arunca obligatia curateniei pe cotizantul de rind,ati ales calea cea mai usoara,asta este adevarul..Ca ati ales asta nu-i bai,da' ii mai si blamati pe aia care nu au iesit la asa ceva..

Din curiozitate,cerinta a fost ..pe baza de voluntariat,sau impusa in regulamentul intern al asociatiei..??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 30 Iun 2013, 07:34

:lol: ati ajuns la ecologizari? De la acetona vi se trage :twisted:

gigel nu vrei sa te ajut sa scrii un articol despre fly, ca la ala cu vopsitul am inteles ca te.a flituit lumea si la locatia originala :laugh: .....poate la fly te scoti .....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Închis