orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
semlecangheorghe
- veteran

de Ghenadie » Lun Iun 03, 2013 5:52 am
Devcon sau orice alta rasina transparenta fara ingalbenire in timp.
Brae ghenadita,numai ''romanii'se exprima asa .''neprofesionist'..auzi colo..''fara ingalbenire in timp''
Se zice,cu o componenta ce o face rezistenta la U.V...
Halal...'profesionist'...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
florin1948
- veteran

Mai cocoseii lu' tata, iar vi s-au infoiat penele si dati cu ciocul in dreapta si stanga ? Nu pot sa-mi esplic cum de va apuca furiile
si de la o simpla postare declansati ditamai razbelul tehnico - artistic ! Pentru ca ceea ce facem noi( scuze ca ma includ si pe mine ) este un pic de arta. Arta aplicata, cu tendinti, dar tot arta se cheama. Acu' fiecare o vede in felul lui, cu nivelul lui de cunostinte si capacitatea de intelegere - eu de ex. nu inteleg de ce Picasso e un mare hartist , prefer Tonitza, Manet, etc unde inteleg ceva cat de cat . Mai citesc diverse postari unde se vede de la o posta ca autorul e total pe dinafara, mai rau e ca da si sfaturi f. proaste, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i tai capu' si sa-l pun in tzeapa.
Nea Gigi nu mai da in clocot, face rau la sanatate si nu rezolvi nimic, mai bine pune mai mult rosu comunist pe voblerele alea capitaliste ca da bine. Si nu uita de evolutia aia "languroasa, lasciva, cu balbaieli pe laterale si picaje in freza" !
Iar domnilor profesori , atotstiutori lure bilderi si detinatori ai adevarului absolut in materie de confectionat lemne cioplite ( mai nou si rasini modelate cu "destele umede ") un pic mai multa modestie nu strica. Adevarul este ca toti avem de invatat ca sa ne perfectionam si de aia e bine sa profitam de experienta celor dispusi sa mai "vomite " cate ceva din ceea ce stiu. Dupa aia trecem prin prisma gandirii proprii si alegem ce-i cu adevarat bun, restul "la ei acolo ". Va pup dulce.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
-
MuskMd
- veteran

asa.i nea mircea, bine zici nea mircea.

Bine zice nea mircea, nu nea gigi ?

numa sa stii ca daca o arunci asa in curtea scolii fara directie s.ar putea sa se sparga mai ceva ca skirturile alea frumos infoiate si straturile de lac in dintii cumetrelor.
Nea gigi tu ce zici ?
pupati-va ca io plec pe siret

, promit sa va cetesc maine la cafe' poate gasesc o solutie si scap de cheltuiala ca tre sa imi vopsesc Pobeda proprietate

( fabricatie 1950, primu apropritar

)
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
florin1948
- veteran

Cum drac' poti sa ai probleme cu vopsitul asa frumusete de masina cand aici s-au dat sfaturi multiple de tehnici de vacsuire eleganta ? Bogdan o degreseaza cu acetona , nea Gigi o vopseste cu spray-ul, Ghenadie ii da un strat de Devcon de protectie UV si eu iti agat de retrovizoare un manunchi de skirturi frumos colorate. O sa ne angajeze aia de la Ferari sa le tunam masinile !!!
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
-
johnnybravo
- Moderator

-
discutati va rog civilizat!
-
semlecangheorghe
- veteran

MuskMd scrie:asa.i nea mircea, bine zici nea mircea.

Bine zice nea mircea, nu nea gigi ?

numa sa stii ca daca o arunci asa in curtea scolii fara directie s.ar putea sa se sparga mai ceva ca skirturile alea frumos infoiate si straturile de lac in dintii cumetrelor.
Nea gigi tu ce zici ?
pupati-va ca io plec pe siret

, promit sa va cetesc maine la cafe' poate gasesc o solutie si scap de cheltuiala ca tre sa imi vopsesc Pobeda proprietate

)
Ai grija cind mergi la mester cu pobeda..musai sa angazjezi detectiv particular,sa te asigure cu probe(poze,chitante,certificate iso),ca mesterul detine..atomizor..Si se pricepe la pete umede..Daca nu..las-o balta,mai bine o vopsesti cu bidineaua..si scrii pe ea...'romanian fury'..

.
-
Tavi
- veteran

MuskMd scrie: tre sa imi vopsesc Pobeda proprietate

)
Deci tu erai un spermatozoid posesor auto sau cu ceas la mana?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
semlecangheorghe
- veteran

Tavi,vorbeste civilizat...si esti of topic rau,pentru din astea ti-ai trimis moderatorul sa-mi stearga postarile prin topicurile voastre de muzcari..
Da vaz ca ai tupeu ,stiind ca tie nu o sa-ti stearga postarile nimeni..
Tocmai tu care pe topicul cu reorganizarea forumului ziceai de baut cimpii??Tocmai tu ii bati cu gratie??Hai,du-te si mai exerseaza in doi luarea cleanului in minciog..daca n-ai minciog ,poti folosi si o sapca..
Asa...si acuma un filmuletz cu un bobler vopsit fara atomizor,si care se afla cu totul intr-o ''pata umeda''.Trebuie sa ii dau un nume..Oare ''rumenien furi',o fi inregistrata la osim,stie careva??
http://youtu.be/01SiFgAHjLw
.
-
Tavi
- veteran

Gigel, cu off-topicul sunt de acord si imi insusesc critica.
Postarile mele sunt foarte bune si foarte civilizate, de-aia nu mi le sterge nimeni.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
semlecangheorghe
- veteran

Da' stiu,tot ce vine de la tine e bun si civilizat..
Insa numai de la tine..Tot ce vine de la altii,trebuie ridiculizat,si indepartat,deoarece esti unicul,inegalabilul..
Este parerea unui sibiian de-al tau,vis-vis de atitudinea ta in cadrul asociatiei voastre..doar ideile care vind de la tine,sint bune..si aia cu transformarea pescarilor sportivi,in gunoieri..??
Asta n-a fost de bun simt,si e sub centura,mi-o asum,hai pune repede sa o stearga,pina nu o citesc prea multi..

.