mai am niste permagloss ... sa vaz daca o fi bun pt boblere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ghenadie tata tu iesti mai greu da cap dupa cum observ..Cam asa nu afecteaza acetona vopseaua unui Rapala CDJ lacuit - ochii nu sunt lacuiti, deci dai jos lacul, vopseaua va fi afectata grav. Acetona din filmulet nu e pura, e acetona cu miros de capsuni, de unghii. Filmuletul e HD
Finisarea suprafetei se face cu smirghel fin.Ai ghicit, vechiul paint se matuieste.Ocazie cu care vopseau alba care vine peste,face priza buna,daca este compatibila cu vechea vopsea.Dupa finisarea suprafetei, aceasta se sterge cu diluant sau acetona si se lasa citeva minute la uscat.
bogdan82 scrie:nu le mermelesc mah cu rasina ... spre deosebire de altii io stiu ca daca pui un strat de rasina pe voblerele de serie le cam ingreunezi si s-ar putea sa nu mai bata la fel cu originalul
mai am niste permagloss ... sa vaz daca o fi bun pt bobleresau poate cumpar un spray cu lac impermeabil
Buna astaTavi scrie:Io zic ca wsb ar putea flexibiliza o tzara regulamentul de premiere pentru cazuri de-astea cand un comentariu e mai bun ca articolul.
Ghenadie scrie:Cred ca incurci borcanele, papagale
si mai dute si munceste, nu umbla cu mana intinsa.
pentru un tamplar, postarea pozelor cu voblere brazdate de urme de glasspaper inseamna ati da cu tesla in oo.
Nu, io lucru inteligent.Nu imi permit sa fiu prost.Daca tu iti permiti ,e treaba ta...spor.Ghenadie scrie:ti-e ciuda? io imi permit