semlecangheorghe scrie:
Urmarim link-ul dat si vedem un nene care se chinuie sa rupa o bucata de policarbonat pe care a turnat in prealabil acetona.Cica acetona afecteaza grav policarbonatul..Ca sa vezi,daca le stergi,usir cu cirpa,nu patesc nimic.Si asta pentru ca ele sint deja vopsite de fabrica,si acetona aia se evapora pina sa intre in contact cu policarbonatul.Se evapora si vopseau ramasa ramine perfect curatata de toate impuritatile numai bine sa adere pe ea stratul alb de vopsea..
Astfel daca acetona afecteaza asa de grav woblerele din plastic,cum se face ca detaliile(ochi ,striatii, solzi),ramin intacte??
Cam asa nu afecteaza acetona vopseaua unui Rapala CDJ lacuit - ochii nu sunt lacuiti, deci dai jos lacul, vopseaua va fi afectata grav. Acetona din filmulet nu e pura, e acetona cu miros de capsuni, de unghii. Filmuletul e HD
http://www.youtube.com/watch?v=i0KpQFn_ ... e=youtu.be
Se vede mai greu ca lacul a fost afectat - nu mai este lucios, s-a matuit
Cam asa nu afecteaza acetona barbeta unui Cozma
http://www.youtube.com/watch?v=2wl71grV ... e=youtu.be
Acetona este un solvent f puternic, eu nu m-as apropia cu el de voblere.
O sa-ti scriu un raspun pe WSB. O sa-ti mai arat cum afecteaza acetona diverse componente ale voblerelor. Poate iti voi explica care-i diferenta intre primer si grund. Mi s-a recomandat sa nu mai dau sfaturi gratuite in ceea ce priveste vopsitul. Poate iti voi arata cat de usor este afectata evolutia voblerelor ratlling de calitate. Poate iti voi exemplifica cum se fac voblerele profi(n-are nicio legatura cu cioplitul in lemn). Voblerele profi trebuie sa fie identice unul cu altul, iar procedeul de constructie trebuie sa permita productia in masa. Iti voi da un raspuns mai detaliat zilele astea. Acum imi lipseste timpul.
Aici esti pe lista mea de ignore demult. Deoarece aici moderarea este minima, nu ma cobor la nivelul tau. Nu ne tragem de sireturi. Bascalie eu fac cu prietenii, nu fac misto de persoane limitate. De asemenea, aici ai un limbaj prea agresiv, te dedici la atacuri de persoana si nu ramai la subiect.
Daca nu imi vor fi aprobate comentariile pe WSB, iti voi raspunde aici.