Veliere

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 28 Aug 2008, 17:10

Gerulachio , ti minte ca mai sus mi se parea al naibii de ieftin barca . Pai , m-am interesat putin si ce sa vezi , FBI scoate la vinzare barci folosite in traficu de droguri , pe care le cumpara cumnatii ( oameni normali , cu familie si copii , respectati in societate ) celor care fac miscarea la pret de nimic dupa care acestia o vind la rindu lor la un pret tot mic , cu hirtiile aranjate . De aia toti capitanii care aduc barci se intereseaza al naibii de mult de istorialu barcii ,magaria se poate intimpla cind iese traficantu columbian din pirnaie si cauta barca lui de suflet( stiai ca-s obsesionati cu lucrurile lor si le rascumpara si dublu daca ii cazu ) :lol: :lol: :lol: da tu ii faci si pe aia :lol: :lol: :lol:

Fir Intins!!!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 28 Aug 2008, 20:44

Daca n-o bagi si pe aia cu Triunghiul Bermudelor tot degeaba :lol:

De pilda gasisem un Beneteau First 305 pe care primul proprietar (cu un pogon de acte doveditoare :lol: ) il dadea cu 25000. Doar ca era un pic prea mica. Precis erau traficantii de droguri columbieni la mijloc :lol:.
leba scrie:
cu un tuareg mergi zilnic, te duce si la peste (chiar si-n Laponia :) ), tragi si un peridoc cu o barca serioasa pe el...etc.
in fine, dupa ce ti-l iei sa ne spui si noua costurile finale, da? :twisted:

si uite-asa, incet-incet, se duce in masa proiectul igrec bis. :D

restul e can-can.
Pentru peste am Jimny, care bate orice Touareg cand e vorba de coclauri. Pe sosele numai oamenii care nu-si pot permite doua masini sau taranii merg cu 4x4.

Daca esti dispus sa tii pariu pe o suma semnificativa ca-mi iau velier, discutam la Rogojesti. :lol: Gasim un middle man onest sa tina banii, nu aia e problema.

P.S. Inainte sa aberati cu costurile interesati-va cat costa expedierea cu vaporul a unui container de 40 de picioare. In cel mai rau caz ii dau jos catargul si o astept cuminte la Constanta :roll:. Evident, in cazul asta as pierde voiajul tansatlantic, care era o componenta importanta a distractiei, dar ma voi multumi cu velierul :lol:.

Eu fac pariu cu voi ca nu ma duce peste 10.000$ traversarea Atlanticului plus drumul Gibraltar-Grecia.
Cu lacrimi Bastus!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 29 Aug 2008, 02:29

Gerula scrie:

P.S. Inainte sa aberati cu costurile interesati-va cat costa expedierea cu vaporul a unui container de 40 de picioare. In cel mai rau caz ii dau jos catargul si o astept cuminte la Constanta :roll:. Evident, in cazul asta as pierde voiajul tansatlantic, care era o componenta importanta a distractiei, dar ma voi multumi cu velierul :lol:.
Gerula , inainte sa ma sparg de ris :lol: :lol: , is barci care aduc barci , dar si cargouri .
Cum banuiesc ca te uiti la filme de corazon , no sa-ti fie prea greu sa intelegi , in mare iti spun eu , din Valencia in Mauricio , pentru modica suma de 200 000 , o ajuns in 7 luni de zile , plus ca o trebuit sa-i faca un suport special .
http://www.cansionpesca.com/foro/viewtopic.php?t=171

Evident ca tu o sa bati Atlanticu si Mediterrana cu 10 000 de dolari :lol: :lol: Adevaru ca mai ai doua posibilitati , una , angajezi negrii din Togo la visle si bati ritmu , ca-n filmele cu galere , sau doi , faci barca bucati mici si o trimiti la pachetel de kil , dupa aia reconstituiesti mozaicu :lol: :lol:

Ti-am mai zis ca trimisu consta si-n contracte , plus asigurari , plus mincare , multa mincare , pe mare stomacu se dilata si ciocolata ii scumpa , plus combustibil , plus plata celor trei marinari , dintre care un capitan , plus o expertiza pe care o sa o platesti , plus alte neveuri prin porturi :lol: :lol:
Io zic sa incerci sa asimilezi ideea :lol: :lol:

Deja ai motiv sa nu mergi la Rogojesti , sa nu rida aia de tine pe tema velierului , motiv pe care l-as intelege :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
( scuza ultima tentativa de-a impinge mopu mai aproape :lol: )
Fir Intins!!!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 29 Aug 2008, 08:26

Gerula scrie: Pentru peste am Jimny, care bate orice Touareg cand e vorba de coclauri. Pe sosele numai oamenii care nu-si pot permite doua masini sau taranii merg cu 4x4.
incontestabil, dar eu zic sa te dai mai intai cu un tuareg si apoi vorghim, transmisia aia de la audi chiar isi face treaba.
Gerula scrie: Daca esti dispus sa tii pariu pe o suma semnificativa ca-mi iau velier, discutam la Rogojesti. :lol: Gasim un middle man onest sa tina banii, nu aia e problema.
daca Rogojestiul e realizabil (dar neplauzibil :) ), ei bine velierul nu stiu zau...cred ca intra la sectiunea "luna de pe cer". pariez pe o lada de Stella ca va ramane la stadiul de discutii.
Gerula scrie: P.S. Inainte sa aberati cu costurile interesati-va cat costa expedierea cu vaporul a unui container de 40 de picioare. In cel mai rau caz ii dau jos catargul si o astept cuminte la Constanta :roll:. Evident, in cazul asta as pierde voiajul tansatlantic, care era o componenta importanta a distractiei, dar ma voi multumi cu velierul :lol:.

Eu fac pariu cu voi ca nu ma duce peste 10.000$ traversarea Atlanticului plus drumul Gibraltar-Grecia.

aici nu ma bag, dar e unul pe-aici care va tine pariul. :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 29 Aug 2008, 11:45

pariez pe o lada de Stella 8)
e vorba de shimano stella :?:

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 29 Aug 2008, 19:45

Domnilor ,de la sursa:
1 -scoala in US 2700 -para -2ani cu toate gradatiile necesare (nu ca la Pitesti) +in jur de 150 sedinte cu echipaj (timp=bani )
2- aducerea in UE -~5500 para (salariu+taxe,asigurari)
3-~1500 $ taxe portuare +avize
4 planul de navigatie la facut X pentru un mic comision ,nu stiu daca in$ s au natura
5 cind ti se pune pata, nimic nu este prea scump!!!.....fara sa pari, snob si chiar daca ai, 3 masini -de pescuit, de oras, si de piata!!!!
.......asa ca tot inainte..............
PS asa ca Gerula dute linistit la ROGOJESTI, ologestel, ca daca ti ai pus in minte nu scapi de velier !!!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 29 Aug 2008, 20:12

Didel, mersi pentru informatiile la prima mana :D . Altii bat din buze, ofticati la culme doar de idee :lol: :lol: :lol:. Cel putin SF numai pe aia cu triunghiul Bermudelor care inghite X nave pe an n-a bagat-o :lol:.

Leba, cred ca m-am dat si cu Touareg nitel mai mult ca tine, am avut masina in drive test vreo saptamana :lol:. Aia echipata full, cu diferential blocabil etc. Jimny ii da mucul in mod infiorator, in primul rand din cauza lungimii mult mai mici, in al doilea rand din cauza cutiei de viteze gandite strict pentru offroad etc.

La Rogojesti am dat de mult banii de inscriere, daca apari ne vedem sigur acolo. Nu pot rata ocazia de a-l face pe Alois Smeagol sa repete monologul lui Bastus :lol:
Cu lacrimi Bastus!

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 29 Aug 2008, 20:34

care Smeagol mah ? ala "frate " cu Gollum ??

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 29 Aug 2008, 20:48

Cum, nu-l cunosti pe Alois Smeagol? :lol:

Leba, lada aia de bere e cam putin pentru asa pariu cu velier. Hint: Moldova e renumita pentru vinuri, nu pentru bere, o lada de vin de 20+ ani ar fi interesanta ;)
Cu lacrimi Bastus!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 30 Aug 2008, 21:43

Gerula scrie:Didel, mersi pentru informatiile la prima mana :D . Altii bat din buze, ofticati la culme doar de idee :lol: :lol: :lol:. Cel putin SF numai pe aia cu triunghiul Bermudelor care inghite X nave pe an n-a bagat-o :lol:.
Gerulachio , incerc sa fiu discret da nu ma lasi , musai sa fiu grosier :cry: :lol: Ii vorba ca tu esti ziarist de investigatii , pricepi acuma :lol: :lol: Dar daca in foru tau interior ii bine sa-ti zici si crezi ca-s ofticat , tine-o tot asa , io nu ma supar si sti ca-mi face placere sa vorbesc cu tine :lol:
Sa-ti spun un secret , Didel aici de fata ne-o mai oferit informatii de prima mina , atita ca era vorba de de hula de fund pe Dunare , chestie clasificata de administratoru site-ului drept "geniala" , pricepi , nu ? :lol: :lol:

Didel , ii vorba de adus o barca de 14 m din State , si Gerulachio zice ca-i iese sub 10 000 dolari . Barca poti sa o cumperi stind pe scaun in fata ecranului , ii vorba de miscatu ei incoace . Stiu ca ai inteles , doar vreau sa ma asigur :lol:

Fir Intins!!!

Scrie răspuns