Fir Intins!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pentru peste am Jimny, care bate orice Touareg cand e vorba de coclauri. Pe sosele numai oamenii care nu-si pot permite doua masini sau taranii merg cu 4x4.leba scrie:
cu un tuareg mergi zilnic, te duce si la peste (chiar si-n Laponia), tragi si un peridoc cu o barca serioasa pe el...etc.
in fine, dupa ce ti-l iei sa ne spui si noua costurile finale, da?![]()
si uite-asa, incet-incet, se duce in masa proiectul igrec bis.
restul e can-can.
Gerula , inainte sa ma sparg de risGerula scrie:
P.S. Inainte sa aberati cu costurile interesati-va cat costa expedierea cu vaporul a unui container de 40 de picioare. In cel mai rau caz ii dau jos catargul si o astept cuminte la Constanta. Evident, in cazul asta as pierde voiajul tansatlantic, care era o componenta importanta a distractiei, dar ma voi multumi cu velierul
.
incontestabil, dar eu zic sa te dai mai intai cu un tuareg si apoi vorghim, transmisia aia de la audi chiar isi face treaba.Gerula scrie: Pentru peste am Jimny, care bate orice Touareg cand e vorba de coclauri. Pe sosele numai oamenii care nu-si pot permite doua masini sau taranii merg cu 4x4.
daca Rogojestiul e realizabil (dar neplauzibilGerula scrie: Daca esti dispus sa tii pariu pe o suma semnificativa ca-mi iau velier, discutam la Rogojesti.Gasim un middle man onest sa tina banii, nu aia e problema.
Gerula scrie: P.S. Inainte sa aberati cu costurile interesati-va cat costa expedierea cu vaporul a unui container de 40 de picioare. In cel mai rau caz ii dau jos catargul si o astept cuminte la Constanta. Evident, in cazul asta as pierde voiajul tansatlantic, care era o componenta importanta a distractiei, dar ma voi multumi cu velierul
.
Eu fac pariu cu voi ca nu ma duce peste 10.000$ traversarea Atlanticului plus drumul Gibraltar-Grecia.
Gerulachio , incerc sa fiu discret da nu ma lasi , musai sa fiu grosierGerula scrie:Didel, mersi pentru informatiile la prima mana. Altii bat din buze, ofticati la culme doar de idee
![]()
![]()
. Cel putin SF numai pe aia cu triunghiul Bermudelor care inghite X nave pe an n-a bagat-o
.