nuonesti scrie:Bai Ionutz, eu cred ca tu ai dat-o la pace cu Gerula: tu ii cumperi velier si el te ajuta cu bacul? Asa-i?

la fel cum nu am pus botul in weekend la o gluma facuta de vali stratonov la care altii s'au suparat rau de tot

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
nuonesti scrie:Bai Ionutz, eu cred ca tu ai dat-o la pace cu Gerula: tu ii cumperi velier si el te ajuta cu bacul? Asa-i?
Mai Gerulo, io am un velier de 18.6 picioare, fara cabina si sunt tare multumit de el. Il trag pe trailer cu o masina mica. Daca insa tu vrei barca de 14 metri, adica 40 picioare sa nici nu visezi sa dai sub 100.000 pe ea.Gerula scrie:Mai, lasati bacul lui Ionut, pe mine chiar ma intereseaza date despre inmatricularea ambarcatiunilor provenite din SUA.
Imi pare rau, dar nu stiu despre inmatriculari. Stiu insa cativa indivizi aici la marina in Ottawa care ai-au adus Benetau Oceanis de 35 si Mirage-uri din Europa.Gerula scrie:Mersi frumos de sfaturi, sunt bune si bine intentionate, dar eu stiu ce vreau (ocean class, rapid, cu cabine, etc). Daca la noi la Mangalia e nasol stiu cel putin 4 porturi in Grecia unde il pot ierna la preturi rezonabile.
Stii ceva de inmatriculari, formalitati, vama, impozite, alea alea?