va afecteaza criza financiara mondiala?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 05 Dec 2008, 11:13

mi se rupe de cat de prezente vor deveni chinezariile pe piata!

Partea si mai naspa e ca o mare parte din someri se vor intoarce la obiceiuri ancestrale gen furat din masini, dat in cap si, de ce nu, pt cei mai blanzi, braconaj serios!
Iar cel mai naspa va fi cu cei ce vin din Spania sau Italia, si care vor gasi de neconceput sa munceasca pe 10 milioane, in conditiile in care vin de la +1000 EUR.
Cred ca imi mai pun o yala!
near the beer

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Dec 2008, 12:21

Asta cu yala e tare :lol: :lol: asa e ,sa vezi cand incepe sa se reverse toata spuma apusului spre casa,brr.Unde esti tu Tepes -Doamne?

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 05 Dec 2008, 12:24

pai unul din efectele crizei pt pescarii sportivi e si scaderea timpului dedicat pescuitului (cel putin in cazul meu) In ultimele luni mi-am diversificat activitatea tocmai pt a incerca sa contracarez efectele crizei. Daca nu curge macar picura; si daca picura din mai multe parti tot se face de un parau cu clenusei :wink:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 05 Dec 2008, 12:39

apropos de criza: i-am spus Andreei (soatei) ca vom merge la cumparaturi cu metroul , nu cu masina; sa caram cu punga...ca mereu cand mergem cu masina spargem milioane bune pe toate prostiile care nu sunt indispensabile vietii. :!:
Asa daca va fi de carat..vom cumpara mai putine!
Are interzis la podoabe de pom, "zero podoabe" avem saci de dracii de pus in pom; daca vrea sa orneze cu ceva sa bage vreo 10 plicuri de supershaduri, alea este voie... :D eventual si carlige, noroc ca mosul vine cu gripul (boga) :wink: in rest austeritate... sau cel putin incercam...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 05 Dec 2008, 13:39

bre ovidiule , da dc nu vinzi mah barca, daca e asa austeritate ? :P :P :P :P

auzi la el , pune femeia sa mearga pe jos, ca sa nu cumpere multe, ca nu poa' sa care :D :D :D

cand te vazui ultima oara erai cu plice de shaduri, cu jiguri si alte goange de abia cumparate ... fata n-ai lasa-o sa-i ia si ea un ceva cu sclipici :D :twisted: :D :P :P :twisted: :D

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 05 Dec 2008, 14:16

o sa fie interzis sclipiciul. In schimb o sa fie voie cu gliter!
near the beer

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 05 Dec 2008, 14:28

mah baieti, criza asta deocamdata este verbala, spre ex am fost intr-un loc culmea fitei: o ceainarie :!: unde am baut ceiut, papat bruschete cu somon..etc...muzica de suflet.. narghilea, ce mai am plecat drogat de acolo... iu-huuu :D noroc ca nu am condus eu la intoarcere.
Si am intrebat: "care criza? :))

tocmai am pregatit cadoul de mos nicolae! :wink:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 05 Dec 2008, 16:26

salut ovidiu
ce era in narghilea ,salvia divinorum?
walleye

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 05 Dec 2008, 16:38

adrian frunza scrie:salut ovidiu
ce era in narghilea ,salvia divinorum?
he-he.... ceva cu cires indian...cu nota suava! :D "nota suava" apartine gazdoaiei (avea ochelari cam naspa)... fitzisme nu alta...dar odata in viata merge :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Dec 2008, 19:07

Ochelarii sau duduia?Caci la narghilea vad ca te-ai dat.Acuma sincer,dupa fumurile alea,se vedeau salai si avati dansand roata?Daca da,merita :lol: :lol:

Scrie răspuns