va afecteaza criza financiara mondiala?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 10 Dec 2008, 09:48

aproppo de telefonia mobila... am avut abonament orange de cativa ani si fiind depasita oferta am vrut sa o modific fara a prelungi durata abonamentului. Si cum a zis fata de la relatii cu clientii ca nu se poate modifica fara prelungirea abonamentului i-am zis ca vreau sa ma treaca pe cartela reincarcabila. M-au frecat asa vre-o trei saptamani. Ba ca nu se mai poate luna asta si mi-a mai venit o factura, ba ca cine raspunde de intreruperea abonamentului nu e disponibil :roll: Am mers la orange in arad si aia de la ghiseu imi spune ca exista o cerere si sa astept sa o prelucreze, ea nu se poate baga peste cei de la bucuresti unde am sunat initial... abureli din astea. Dupa trei saptamani de amanari i-am sunat si i-am anuntat senin ca de nu-mi intrerup abonamentul o sa stea de vorba cu cei de la protectia consumatorului. In max 10 minute am primit un sms prin care ma anuntau ca din data de 11 (cand se facea factura) se reziliaza abonamentul la cerere. Si acum pe cartela orange am mai multe minute in retea decat cand aveam abonament si nici nu mai platesc asa de mult :lol:
E adevarat ca pt celelalte retele am un abonament vodafone de care momentan sunt destul de multumit :wink:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 10 Dec 2008, 21:18

jonin,

nu e adevarat ce spui,
defapt e adevarat,dar nu poti lasa astfel lucrurile si nu crede ca daca sunt mari si tari pot face ce vor ei.toti vor sa ne'o traga,problema este daca ii lasam noi sau nu.
apropo de telefonia mobila,eu am asteptat cu infrigurare momentul portarii,aflasem de ceva timp (cam 1.5ani) ca se va ajunge la asa ceva si asteptam cu nerabdare,deoarece timp de 12ani Vodafonul(conex) a facut cum a vrut muschiul lui si l-a durut in *** de mine (nu puteam renunta la nr. deoarece era un nr. pt bussines)
sa iti mai zic cu ce megaoferte au venit cand au vazut ca plec din reteau lor??
nici nu te gandesti ce oferte sunt,asa ceva nu exista pe piata pt tot muritorul de rand si totusi am renuntat la ei definitiv
sunt niste bulangii si probabil ca asta se intampla in orice retea asa ca merita sa ii capsam cu orice ocazie fiindca si ei ne fac acelasi lucru :wink:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 10 Dec 2008, 21:33

Lasa Adi ca la vara o sa cer sa fi deportat :lol: :lol: la Avrig ,Porumbac si Scorei.Sa vezi ce comunicam noi cu aia de sub apa :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 10 Dec 2008, 23:43

:lol: :lol: :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 11 Dec 2008, 00:40

Eu am gasit solutia de lupta contra stresului provocat de criza. Ma bat cu omul verde care poate fi agentul bancar, portarelul nesuferit sau scarba de padurar al RNP. Ii dau pana urla de durere!
http://www.antistresu.ro/home.html
:lol: :lol:

Scrie răspuns