va afecteaza criza financiara mondiala?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dan_acs
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dan_acs » 08 Dec 2008, 11:17

Legat de criza....Mi se pare ca e un Pretext foarte bun pentru patroni pentru a motiva reducerea unor prime, bonusuri.
Am avut un mos Nicolae de pomina....pt ca am fost anuntzat ca se desfinteaza departamentul unde lucrez eu si ni s-a sugerat la toti sa ne cautam de munca. Sunt angajat intr-o firma de IT care functioneaza foarte bine si are un profit foarte mare. Dar se pare ca efectul crizei de abia incepe sa isi faca efectul.
dar sa speram ca vom trece de momentul asta
Fir Intins Tuturor!!!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 08 Dec 2008, 11:25

atat de mare e criza ca aseara la mall si prin magazine era lume de se calcau in picioare....chiar cumparau, erau cozi la casierii.
mari consumatori suntem, chiar daca ni se recita in permanenta ca e criza. :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 08 Dec 2008, 11:31

Michael scrie:atat de mare e criza ca aseara la mall si prin magazine era lume de se calcau in picioare....chiar cumparau, erau cozi la casierii.
mari consumatori suntem, chiar daca ni se recita in permanenta ca e criza. :lol:
In Bucuresti s-au calcat in picioare la deschiderea "kika" erau parcati pe banda de urgenta... ca la nebuni; eu nu am fost si nici nu voi merge dar mi-a povestit cineva care a fost. Ce criza? Hai dom'le noi sa fim sanatosi.. asa merg romanii inainte.

Pentru mine supermarketurile astea unde devenim oi consumeriste, sunt niste locuri de pierzanie.
Evit cat pot, sotia stie ca urasc cu pasiune orice nou supermarket deschis si unde romanii se inghesuie ca africanii la coletele cu ajutoare.

asa ca fuck criza! :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 08 Dec 2008, 11:36

criza? care criza? noi, romanii suntem in criza de 18 ani incoace. :D
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

Bodnar
junior
junior

Asa-i

Mesaj de Bodnar » 08 Dec 2008, 11:36

Te cred Ovidiu ca urasti super merketurile alea. Decat sa mai ingurgitezi niste E-uri si conservanti...mai bine un salau proaspat si ECO de Dunare.
As vrea sa fie o prohibitie la BRACONIERI....sa-nceapa ASTAZI.....si sa tina pana IERI...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 08 Dec 2008, 14:17

ma-ntreb...daca exista in continuare consumatori, de ce nu mai sunt comenzi?
de ce falimenteaza companii? probabil adevarata criza si cumpatare in a cumpara produse este afara, noi suntem prea mici pentru a afecta pozitiv sau negativ piata...
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 08 Dec 2008, 14:54

Nu enici o criza.
Stati linistiti pe locurile voastre tovarasi...
Cumpareati voblere si snururi de musca de okazie.. :lol:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 08 Dec 2008, 15:00

Michael scrie:ma-ntreb...daca exista in continuare consumatori, de ce nu mai sunt comenzi?
de ce falimenteaza companii? probabil adevarata criza si cumpatare in a cumpara produse este afara, noi suntem prea mici pentru a afecta pozitiv sau negativ piata...
ehe, la treburile serioase, case, masini au lasat-o si romanii mai moale, dar restul dracii de care ne-a fost foame pe vremea lui ceasca: electronica hi-tech, potol, alcoale... iuuu-huuuuuuuu!!!! :lol:

Fugi dom'le cu criza d'acilea! :lol: :lol: :lol:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 08 Dec 2008, 15:16

La scule de pescuit scumpe inca nu e criza! Recui ieri la Gippo de langa gara si am vorbit cu baietii din magazin! Cica se cumpara sculele, inclusiv alea scumpe, ca intotdeauna! Spera si si sa ia lumea cadouri de sarbatori de le ei - voblere, linguri, muste, astea da cadouri! Dar eu le-am zis ca din primavara lui 2009 probabil vor fi aproape de faliment! Nu m-au crezut saracii oameni! Ii deplang.... :lol: 8)

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 08 Dec 2008, 15:16

Nu dati banii pe prostii,
Luati voblere la copii ,
:lol:

PS: in cafenea mai sunt cateva... nu ratati okazia..:-)
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Scrie răspuns