orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
shootgun
- veteran

-
ovidiu scrie:Michael scrie:atat de mare e criza ca aseara la mall si prin magazine era lume de se calcau in picioare....chiar cumparau, erau cozi la casierii.
mari consumatori suntem, chiar daca ni se recita in permanenta ca e criza.

In Bucuresti s-au calcat in picioare la deschiderea "kika" erau parcati pe banda de urgenta... ca la nebuni; eu nu am fost si nici nu voi merge dar mi-a povestit cineva care a fost. Ce criza? Hai dom'le noi sa fim sanatosi.. asa merg romanii inainte.
Pentru mine supermarketurile astea unde devenim oi consumeriste, sunt niste locuri de pierzanie.
Evit cat pot, sotia stie ca urasc cu pasiune orice nou supermarket deschis si unde romanii se inghesuie ca africanii la coletele cu ajutoare.
asa ca fuck criza!

Da... romanul cumpara insa nu v-ati pus intrebarea cu ce... cu credite... voua nu va e clar inca ca in Romania se cheltuie mult mai mult decat se castiga? O sa vedetzi voi criza cand nu mai pot datornicii sa-si plateasaca ratele si intra bancile romanesti in credit crunch.... si asta cat de curand...

-
jonah
- veteran

alooo ! acolo se pare ca ajung stirile mai greu ! romanii de 2 luni nu isi mai platesc creditele, crescind alarmant numarul restantierilor!!

-
Zamfi
- veteran

Cica:
-primul val al crizei=imobiliare si masini=bifat!
-al doilea val=electronice si IT=urmeaza dupa sarbatori!
-al treilea val=cosmetice,alimente,haine=cam prin martie!
Din pacate nu am argumente sa contrazic previziunile...Senzatia mea este ca aceasta criza va face multe victime in Ro!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
Jonin
- veteran

-
O sa vedetzi voi criza cand nu mai pot datornicii sa-si plateasaca ratele si intra bancile romanesti in credit crunch.... si asta cat de curand...
Da Doamne!
Cea mai fericita zi a mea ar fi cea in care BCR va da faliment,iar conducatorii lor vor muri de foame,la propriu!Da Doamne!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
-
shootgun
- veteran

-
jonah scrie:alooo ! acolo se pare ca ajung stirile mai greu ! romanii de 2 luni nu isi mai platesc creditele, crescind alarmant numarul restantierilor!!

Pe Channel 5 sau BBC nu se dau stiri din Romania...

Deci se pare ca o sa se intample exact cum am prevazut...
@Jonin Ce ti-a facut becereul de esti asa inversunat pe el?

-
Michael
- Moderator

referitor la banci si credite...eu cred ca fiecare "cum si-a asternut, asa va dormi"...din pacate, muuuulti s-au bagat la credite en-gros, bancile momind masele de oameni in loc sa impuna niste conditii stricte de creditare.
-
Jonin
- veteran

-
@shootgun
Nu ma apuc sa scriu prea mult de JegBCR ca sparg monitorul.
Spun doar atat,mi-au modificat de 6 ori rata la credit,prima oara dupa 2 luni,a doua oara dupa 6 luni,au pus 6% pt rambursare anticipata,in conditiile in care in contract scria ca nu pot modifica nimic in primele 6 luni,e dobanda variabila si dupa 2 ani nu se plateste nimic pt rambursare anticipata.
Am luat in acelasi timp credit si de la CEC iar aia nu mi-au modificat nimic.
In ultimii 3 ani dobanzile au scazut iar la mine tot au crescut ca asa vroia BCR-ul,iar daca ziceai ceva spuneau dati-ne in judecata,dar platiti banii ca altfel va punem pe lista neagra si nu mai luati niciun credit niciodata.
Javrele!
Inca o chestie,cititi si va minunati,pt ca imi dau chitanta trebuie sa platesc 1 RON!!!
-
Michael
- Moderator

din pacate, in ro ideal ar fi sa nu ajungi niciodata la **** bancherilor.
de-as apuca ziua in care sa se milogeasca ei in ofertele de creditare si pe rand sa dea faliment, din lipsa de creditori.

-
PODOSU DOREL
- utilizator constant

jonin
chestia cu 1 RON se aplica de ceva timp.Cerele sa respecte contractul si anunta protectia consumatorului pt toate abaterile de la contract .Un om aici a facut mare scandal pe tema asta si de atunci nu i-au mai cerut acel ron.E adevarat ca atunci cind se semneaza un credit cel ce ia banii semneaza ca primarul si apoi se plinge ,dar pt ce nu e scris in contract ai dreptul sa faci reclamatii si sa sti ca se mai si rezolva.
-
Jonin
- veteran

-
@PODOSU DOREL
Teoria e frumoasa,dar practica....
Nu sunt Don Quijote,traim in Romania,iar bancile si firmele de telefonie mobila sunt stat in stat,asa ca n-are rost.
Stiu ca nu rezolv nimic indiferent ce as face,aici e MH, nu Sibiu,e o MARE,MARE diferenta!!!!