TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Oct 2010, 09:40

Pikeman esti total. :lol: Cam asa ziceam si eu cu federatia aflata inca in chinurile facerii.Mie mi se face parul(cit il mai am)maciuca,si pielea de gaina cind aud de legi,paragrafe,C.i.f.,si alte timpenii de astea.Da putem sa facem un lucru bun ,ca si colegi de forum cu Nea Fane si cu clona de gerula...Sa le facem galerie:
...Diiiiii cu roaba ,hai viteza,urrraaaaa,vine sponsorizarea,vine ca pe R.A.F.Hai Gerula,viteza la roaba,si zimbetu pe fata, ca ai C.I.F.-ul in regula,si figurezi pe Lista Nationala A Fraierilor Lui Fane.

Esti cap de serie la L.N.A.F.,Nea Fane te-a folosit si ai luat numai suturi in fund pe unde i-ai tinut partea.

Tadaaaaaa(na ca il imit acu fara sa vreau),noul Presedinte L.N.A.F...GEEE.........RUUULA... :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Oct 2010, 09:51

Si acuma d-l presedinte L.N.A.F.F.,are o problema existentiala ajunsa la apogeu.Acuma "doamna",pescuieste la jalau,si comedie,agata numa fitofagi care-i "spiraleaza "lanseta,distrugindu-i mufarea... :lol: :lol: Pai ,bre ,la drepturile tale de autor,i-ati una dintr-o bucata si ai rezolvat problema.Si daca vrei jalau,lasa jigu si pe fund nu-l trage pe la suprafata ,ca acolo ,poporul chinez profita de ultimele raze caldute de toamna,si sigur salaii nu stau la umbra sub burtile lor imense....

Si daca vrei sa afli mai multe despre fitofagi si obiceiurile lor,intra pe pescuitstationar,si explica-le baietilor de acolo tainele pescuitului stationar marin,si, poate in contrapartida iti spun si ei despre fitofagi si vei stii pe viitor cum sa-i eviti...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 15 Oct 2010, 10:19

Pikeman,
Eu nu-s avocat, nici Gerula inteleg ca nu e, dar Mihuta nu e nici atat. Daca legea zice ca orice act al unei Asociatii trebuie sa aiba numarul de inregistrare in Registrul National, si Liga nu-i inscrisa in registrul ala, e lamurita treaba. Da tu poti s-o tii mai departe, nu-i bai.
Adeline,
Greu e sa iesi campion ori sa prinzi lotul. Tricourile nu merg pe post de titluri.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 15 Oct 2010, 11:07

mai, io unu zic, ca voua va ie numa ciuda pe vitejia si genialitatea omului asta, saracu de el..... voi nici nu stiti ce se intampla in juru vostru, in timp ce EL intelege cu adevarat, EL citeste printre randuri, EL vede totul, chiar nu va dati seama? voi ar trebui sa-l respectati la maxim, sa ascultati sfaturi, indicatii, nu sa va bateti joc de el, pentru ca el nu are nici o vina, nu l-a intrebat nimeni inainte de a se naste, daca vrea sa fie un geniu sau nu. de aia e el asa de singur si neinteles, restu lumii nu e capabila inca sa atinga nivelu ala incredibil de genialitate. vad ca si fanu lui nr.1 e foarte dezghetat la minte, da El e parca muuult mai viclean, muuult mai trecut prin toate, un om mare, poate la corp nu prea, da la duh in orice caz. io pun pariu ca parintii lui is mandri tare de el. pe mine m-a convins omu, io ma declar aici, oficial: fan G E R U L A nr.2!

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 15 Oct 2010, 11:15

georgica scrie:mai, io unu zic, ca voua va ie numa ciuda pe vitejia si genialitatea omului asta, saracu de el..... voi nici nu stiti ce se intampla in juru vostru, in timp ce EL intelege cu adevarat, EL citeste printre randuri, EL vede totul, chiar nu va dati seama? voi ar trebui sa-l respectati la maxim, sa ascultati sfaturi, indicatii, nu sa va bateti joc de el, pentru ca el nu are nici o vina, nu l-a intrebat nimeni inainte de a se naste, daca vrea sa fie un geniu sau nu. de aia e el asa de singur si neinteles, restu lumii nu e capabila inca sa atinga nivelu ala incredibil de genialitate. vad ca si fanu lui nr.1 e foarte dezghetat la minte, da El e parca muuult mai viclean, muuult mai trecut prin toate, un om mare, poate la corp nu prea, da la duh in orice caz. io pun pariu ca parintii lui is mandri tare de el. pe mine m-a convins omu, io ma declar aici, oficial: fan G E R U L A nr.2!
pa bune.pana la urma daca exagerezi obtii si reactii adverse :lol: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 15 Oct 2010, 11:20

:lol: am citit cam tot ce s-a scris vreodata de si despre gerula si, pe bune, e cea mai tare telenovela sau "internetonovela" posibila :lol: daca se termina vreodata "conflictu" cred ca mi-ar lipsi ceva... :lol: :lol: :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 15 Oct 2010, 11:37

Georgica, du-te la pescuit...
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 15 Oct 2010, 11:43

Tristian scrie:Georgica, du-te la pescuit...
da normal... mai pescuieste omu da mai sta si-n fata calculatorului cateodata :lol:

fir intins!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 15 Oct 2010, 11:51

Intrebarea e, oare cum se face ca interesele, durerile,ura de anume persoane,al lui fanGerula, se suprapun exact cu cele al lui G?

Cum se face, ca un "respectabil'' membru unui club(implicit membru LRS)..sare la gatul LRS-ului, mai exact lui Stefan Dinu , cand interesul lui ar trebui sa fie exact invers..sa apere LRS-ul, legalitatea ei , etc...El ca membru, nu are de castigat? Deci, ata alba deja devine fluorescenta, nu alta.

Ce nu a inteles cucurigu, este ca dece apara un Semlecan , cu asa inversunare , tot ce tine de competitii de spinning,Liga..tot. Repede a dedus , ca nu poate sa fie doar o clona...neavand interese directe in tot fenomenul competitional...Nici o clipa nu s-a gandit , ca mai sunt oameni, care fara sa fie implicati direct intr-o competie sportiva(sau nu)..cand vad ca apare un dezaxat(defapt doi, unu pe linie materiala, celalat doar simplu dezaxat ),care ameninta fenomenul ..sar la "bataie". Mai ales cand, le apar in fata niste coloane vertebrale mladiind in vant. Ee, uite clapoane , ca mai sunt si oameni,care nu inghit **** tau si al altuia si te (va) ia la rost...fara interese materiale.
Cu fanGerula , el nu a facut decat sa copieze "cuplul" Adelin, Semlecan...mai exact "Antec TriCool"(fanul), joaca rolul lui Adelin(are club, este in Liga, concureaza pe piste) si himself gerules , este Semlecan, nu este implicat direct in treaba, dar preia batalia , pe umerii lui..de parca ar fi al lui.
Problema consta, defapt in felul urmator:

"Bright" side:

Adelin, exista si concureaza bine mersi

Semlecan, exista si lupta pentru o cauza dreapta

Dark side(dark , adica bezna in creier)

fan Gerula, exista doar , intr-un creier intunecat de invidie si ura

Gerula, exista si duce o lupta colosala impotriva prostiei proprii,paradoxal si aparent inteligent.

NU delira , cucurigu, fanul tau nu se transforma peste noapte intr-o persoana, in carne si oase , oricat de tare iti scurtcircuitezi tu sinapsele...si nici Semlecan nu devine " moroi'', cand vrei tu...doar eventual, in cosmarurile pe care le ai, dupa ce adormi fredonand" You are always in my mind, you are always , in my miiiiiiind " ...
Aaa, era sa uit...diferenta de trafic..eu iti zic STAI CLONA...ramai cu noi...You are welcome , to raise our trafic :)

Defapt la traficul ce are rapitori , chiar nu conteaza , daca ramai sau ne lasi...dar la tine conteaza si un singur click..:) Asa ca poti sa iti zic si eu traditionalul: MARS CLONA!!..it doesn't make any difference :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 15 Oct 2010, 11:59

@ georgica: Corect Georgica

@ULK: te rog sa nu scrii imediat dupa mine, intra lumea la banuieli si se prinde ca suntem clone

@restu' lumii (mai ales Gigi si Adelin): Daca de fapt e FanE Gerula si e combinatie intre Fane si Gerula?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Închis