TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Oct 2010, 09:20

Pikeman,,toate au un rost ,nu?Si Geulache al nostru nu-i prost...Doar prost intentionat... :lol: Ai stofa de detectiv ,ca ai descoperit asta..

Si ma gindeam asa ,aseara, la ce zicea Gerula de Liga ca nu-i in regula cu actele.Ei si?Toata tara este intoarsa cu susul in jos ,cui ii pasa de nu stiu ce nr.?Si ce efect are lipsa sau prezenta acestuia?Doar in mintea lui Gerula ....Eee,daca ar sti Gerula ala originaru,cine si cum ii poarta numele...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Oct 2010, 09:27

.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 14 Oct 2010, 13:29

kzoli,
Ma bucur ca utiliatorii forumului isi dau seama ce se intampla. Adelin este frustrat pentru ca a avut o serie neagra de infrangeri in fata lui Gerula, si se razbuna ca un copil de tita pe mine. Atat i-a mai ramas.
Nu-i bai, abia il vede mai bine lumea.
Adeline,
Te miri ce am cu tine cand tu ma jignesti de cand am facut utilizatorul pe forum? Si cand faci asta doar fiindca i-am dat dreptate lui Gerula cu 2-3 zile inainte sa-i dea toti dreptate? Esti culmea.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 14 Oct 2010, 13:36

Daca depindea de mine, inchideam demult topicul aceasta :lol: ...
"e mai rau ca o telenovela"... . Totul are o limita, dar depinde "cine trage linia" :roll:
@fangerula... posteaza o poza sa vada lumea ca esti doar fan,daca esti si nu persoana respectiva( Gerula), din cate am vazut poze sunt deja despre Gerula... sau trimite doritorilor in PM ...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Oct 2010, 13:53

fan G E R U L A scrie:kzoli,
Ma bucur ca utiliatorii forumului isi dau seama ce se intampla. Adelin este frustrat pentru ca a avut o serie neagra de infrangeri in fata lui Gerula, si se razbuna ca un copil de tita pe mine. Atat i-a mai ramas.
Nu-i bai, abia il vede mai bine lumea.
Adeline,
Te miri ce am cu tine cand tu ma jignesti de cand am facut utilizatorul pe forum? Si cand faci asta doar fiindca i-am dat dreptate lui Gerula cu 2-3 zile inainte sa-i dea toti dreptate? Esti culmea.
Ma, tu esti baiat bun, doar ca lumea in care te-ai nascut nu e cea mai potrivita....faci pe victima dupa ce ai intrat singur in arena?!....si totul ca sa injunghii mai usor pe la spate....BRUTUS, degeaba incerci sa convingi pe cineva, cele 5 octave pe care le stapanesti defectuos nu te ajuta la nimic.Guitza mai gros poate te mai crede careva, noi nu mai putem sa iti zicem decat:
MARS CLONA!!! :arrow:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 14 Oct 2010, 13:55

Daca depindea de mine, inchideam demult topicul aceasta
norocul nostru ca nu a depins de tine :lol: ca ramaneam fara distractie :lol:
S'altare și bunăstare !

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 14 Oct 2010, 13:57

taicanoe scrie:
Daca depindea de mine, inchideam demult topicul aceasta
norocul nostru ca nu a depins de tine :lol: ca ramaneam fara distractie :lol:
Ati fi gasit altceva :lol: ... dar ca distractie e cam bizar sau sunt eu mai sensibil in fine daca asta va distreaza atunci DISTRACTIE PLACUTA !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Oct 2010, 15:04

Sa zicem ca ai o intilnire cu o tipa bine ,si vrei sa arato cool.Pac,cele mai bune haine,calcate ,spalate,te frezezi,barbieresti,ma rog ,tot tacimul.Deabia astepti sa o vezi pe tipa care ti-a aprins inima.Numai ca in graba mare inainte de plecare te murdaresti ingrozitor pe hainele impecabile,de la usa proaspat vopsita.Noroc ca arunci o ultima privire in oglinda inainte de a pleca ,si atunci constati dezastrul....Ai doua variante:
1zici ,doamne bine ca am vazut,si iei masurile necesare
2de nervi spargi OGLINDA CARE TI-A ARATAT REALITATEA ,DESI IN MINTEA TA ERAI IMACULAT.

K.ZOLI,eu te intreb ,care atitudine este mai rationala?Are vreo vina oglinda?
Atunci ,eu (vorbesc doar pt mine)daca ii arat lui Gerula ca este moscolit,ce vina am?Da el se considera ca lacrima,si se face de ris.Ideea este ca nu toti care te caca iti vor raul si nu toti care te scot din rahat iti vor binele.Este si un banc pe tema asta.Numai ca tarabostes nu pricepe.Pentru ca nu-si ia pastilutele.Trage cu ele cu prastia.

Asa ca batem saua pina pricepe iapa...asta e :lol: :lol:

.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 14 Oct 2010, 16:17

Daca nu a priceput pana acum "iapa", cred ca sunt slabe sanse .... :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Oct 2010, 17:43

bre Gigi , am vorbit alaltieri pe Scaip cu pretenu nostru comun de o plecat in Italia si am ras de clona din tine :lol: :lol: :lol: desi stiam ca esti "orijinal" nu ne-am putut abtine :lol: e prea haios subectu

ii nasol si stiu ca ti-ai facut o ambitie sa demonstrezi ca nu esti clona dar laso asa, va renunta repede la tine daca nu il baji in seama si iti vezi de alte subiecte mai interesante decat Cafenea sau Crasma

ieri m-am relaxat cu vro 200 de bibani(adica - cateva loturi Pantelimon) si niste cleni, a mers bine pe slurpies si slider de 2.5, chiar si cleanu a mancat la slider numa cam nasol cu - contra-spinu la jig ca le strica repede...

asa ca ii toamna si bibanii au luato pe aratura, pune mana de meri la Taus si te mai antreneaza ca la concurs te-au facut baietii :lol: ce nu inteleg eu la concursu ala cum ai reusit sa mergi tu asa ca o clona, si culmea disperarii mai ai si ceva articole pe saitu WSB, eu daca as fi Adelin, sa muncesc atata sa scriu articole nu as lasa pe clona mea sa ia toate laudele :lol: :lol: :lol:

un lucru iti zic Semlecane (asta suna asa serios cu numele de familie, parca te amenint :lol: ) nu inteleg cum ai acceptat sa dai pozele, numele si identitatea ta virtuala la altcineva

nu ai cum sa castigi raxboiul atata timpcat EL e convins ca asta ai facut, ca ti-ai dat acordu la adelin sa se foloseasca de toate alea :lol: :lol:

Închis