bre Gigi , am vorbit alaltieri pe Scaip cu pretenu nostru comun de o plecat in Italia si am ras de clona din tine

desi stiam ca esti "orijinal" nu ne-am putut abtine

e prea haios subectu
ii nasol si stiu ca ti-ai facut o ambitie sa demonstrezi ca nu esti clona dar laso asa, va renunta repede la tine daca nu il baji in seama si iti vezi de alte subiecte mai interesante decat Cafenea sau Crasma
ieri m-am relaxat cu vro 200 de bibani(adica - cateva loturi Pantelimon) si niste cleni, a mers bine pe slurpies si slider de 2.5, chiar si cleanu a mancat la slider numa cam nasol cu - contra-spinu la jig ca le strica repede...
asa ca ii toamna si bibanii au luato pe aratura, pune mana de meri la Taus si te mai antreneaza ca la concurs te-au facut baietii

ce nu inteleg eu la concursu ala cum ai reusit sa mergi tu asa ca o clona, si culmea disperarii mai ai si ceva articole pe saitu WSB, eu daca as fi Adelin, sa muncesc atata sa scriu articole nu as lasa pe clona mea sa ia toate laudele
un lucru iti zic Semlecane (asta suna asa serios cu numele de familie, parca te amenint

) nu inteleg cum ai acceptat sa dai pozele, numele si identitatea ta virtuala la altcineva
nu ai cum sa castigi raxboiul atata timpcat EL e convins ca asta ai facut, ca ti-ai dat acordu la adelin sa se foloseasca de toate alea