TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 12 Oct 2010, 19:07

Adelin, l-ai facut banatzean? Adica l-ai "banat"? :D :D :D
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Oct 2010, 19:19

Nu, dar la cum il stiu io acum face spume pe OTV.info, ca acolo are voie sa scrie orice. :lol:

Va rog cand se mai intoarce sa il tratati cum se cuvine...adica cu :

MARS CLONA! :arrow:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Oct 2010, 21:30

Gerula ce se mai aude cu premiile de la stationar?Am inteles ca nea Fane are probleme cu nu stiu ce aviz.Asa ca, ia pune tu minuta sifa o fapta crestineasca ,ca esti mare cunoscator de legi si ajuta-l pe bietu om ca am auzit ca pe acolo pe forum se vorbeste mult de faptele sale (penale)

Aaaa,esti suparat ca te-a lasat singur cu atitea clone pe cap?? :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 13 Oct 2010, 01:06

,, NU PUNE MANA !!! " , amice , tie nu ti s-a luat de atata bataie de joc ? Chiar esti in faza terminala ? Chiar nu mai ai capacitatea de a intrevedea limita MAXIM ADMISA a penibilului ?

Taticule , te-ntreb pentru ca mi-e mila de tine , sa mor io . In locu' tau imi taiam venele in Piata Universitatii la ora 14 00 cand e lume multe p-acolo . Sa fiu vazut si dat in ........ presa !!!!!!!!!!!!!!!

Tu chiar nu vezi ca esti tinta misto-ului intregii mase de pescari ,, internauti " ? CHIAR NU VEZI ????????????????????????????????????????????????

Ce sa-ti facem , frate , sa-ti punem indicatoare ? .............. Tie ????? Oricum esti pe ,, contrasens " cum n-am vazut pe nimeni vreodata .

Si pune-n puii mei mana si ia-ti bulinele de care pomeneste Gigi Semlecan ! La ore fixe , cate trebe , cum trebe , si-apoi fa o tura-n Piata Universitatii . Ia sa vezi tu ce de luminite au pus astia special pentru tine .

Si daca ajungi prin centru ....... ,, distractie placuta " !!!

.........................................................................

Fan G E R U L A , ........ MARS CLONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 13 Oct 2010, 05:29

modigliani scrie:
Ce sa-ti facem , frate , sa-ti punem indicatoare ? .............. Tie ????? Oricum esti pe ,, contrasens " cum n-am vazut pe nimeni vreodata .

Fan G E R U L A , ........ MARS CLONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pai cred ca ai uitat de cel mai important indicator ce trebuie pus la fiecare postare, binenteles dupa indemnul "MARS CLONA!!!" : :arrow:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Oct 2010, 06:24

Bre Gerulo,io iti dau un sfat amical.Vezi ca nu toata lumea iti inghite chestiile de gen"fiu de procuror comunist.Pe aici ti se inghit mare parte ,pentru distractia colectiva,daca nu te-ai prins...Da vezi ,ca la vecini,sa te iei asa,de tata,de bunicu,care ce a facut ,ce a pacatuit,...nu da chiar bine.Vezi ca altii nu stiu de gluma.Aici esti la spinningari,noi intelegem multe,da altii...odata te trag in....rubesiana ai grija... :lol: :lol:

Buun ,acuma sa vedem cu premiile....Deci ,nea Fane anunta cu surle si trimbite un val de concursuri,spinning,stationar,crap(?)unu mai bine organizat ca si altul,premii,facililitati pentru membrii....foarte bine.Se tine concursul de stationar,se dau diplome,cupe,neste maruntisuri,si cind sa se dea banii.........vid total.......Normal ,baietii de acolo sint stupefiati.Apoi apari tu si incepi sa le spui ca de fapt,ar trebuii sa fie echidistanti si sa vedem ce se intimpla.
Si nu se intimpla nimic.Ar fi putut sa fie ceva de genul:sa apara nea Fane si sa zica:"mai baieti,ceva probleme organizatorice,nu stiu ce,banii ii ve-ti primi pina in data de."
Tu in locul baietilor de la stationar cum te-ai fi simtit?Ai?
Buuun.Apoi,dupa ce trec zilelele si teapa este din ce in ce mai evidenta,vii tu,si le spui ca de fapt reactia lor este gresita ,ca mai sint cazuri cind....bla,bla,bla,...gargara.Vreo doi de pe acolo te contreaza,tu nu poti sa te abtii si-i contrezi inapoi,si zbang un picior in fund..Deci,tu ai fost banat ,eu n-am fost banat.Am luat doar o scatoalca peste gura...

Acuma in loc sa-ti vezi de treaba ta,te iei de baietii de acolo.Pai ii frumos?Ia-ti mai, pastilele...A era sa uit ,a aparut in peisaj ,o informatie din partea d-lui Diaconita,cum ca premiile se vor da,dar a fost piedica nu stiu ce aviz,.....Apoi ,s-a scris pe acolo ca nea Fane are nu stiu ce lucrari catre Hidroelectrica,si in contrapartida primeste sponsorizare ,ceva de genul...Deci ,baieti,la roaba.. :lol: .Hai ,carati balastrul,ca vine sponsorizarea :lol: Vedeti, daca veneati la rumegus,acuma erati cu mina formata,si stiati care ii minerul sting si care-i minerul drept la roaba.Hai ,baieti cu roaba nainteeeeee,mars.. :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Oct 2010, 06:27

N-am murit Gerula, nu inca....Si ne asteapta o iarna luuunga,luunga.Atita ca ieri am lucrat pina seara la ora 21...Da acuma sint odihnit...mai vorbim...Succes cu roaba de balastru....

Care-i minerul sting ,si care-i minerul drept la roaba,este foarte important pentru ca mai exista si varianta sa prinzi de roaba astfel:cu mina stinga -minerul drept si cu mina dreapta- minerul sting.Si apoi va mirati ca este extrem de incomod de deplasat roaba...Da, voi deschideti Wilkipedia si de acolo aflati imediat ce si cum...

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Oct 2010, 09:54

Si acum tema zilei,taddaaa,cum zice ilustrul ziarist.Deci tema zilei pentru d-l terminator.D-le terminator va rugam sa faceti o alnaliza pertinenta a urmatoarei situatii:Anul competitional sa cam incheiat...Buun ,inseamna ca putem privi putin retrospectiv sa vedem ce s-a mai intimplat.Deci:
Potrivit acuzatiilor concurentei Liga se face vinovata de urmatoarele:
-erori de organizare-puii stricati care au atentat la sanatatea consumatorilor.
-erori de management-Liga a avut nesimtirea sa nu mearga inapoi intimp,in perioada cuaternara pentru a preveni formarea reliefului accidentat care peste milioane de ani aveau sa oblige concurentii de la Belis sa isi care barca in spate .Curata nesimtire..
-erori de arbitraj-o galeata buclucasa s-a plimbat printr-un intermediar de la un concurent la altul,incident care ridica serioase probleme,cum ar fi influentarea rezultatelor finale...dupa cum vor unii...
-erori in formalitatile de constituire ,Liga functionind nelegal.

Acuma sa vedem replica concurentei,caci ne asteptam la un exemplu nimicitor in materie de profesionalism si responsabilitate:
-erori de organizare-etape de concurs care nu s-au tinut din lipsa de "carne de tun".Normal,toata era de partea ailalta.
-erori de management-premii anuntate de o suma,premii acordate de ..alta suma,evident mai mica.Astia au fost norocosii,altii au vazut niste cartoane+tinichele frumos lucitoare..
-erori arbitraj:nu s-a tinut o evidenta stricta a participantilor.Astfel o echipa "s-a pierdut in mansa 2"desi ei sustin ca au fost pe apa.Prezenta sau absenta lor ,inseamna 0.5puncte,evident insignifiante in raport cu o galeata.
-erori de legalitate-nimic de comentat,toti functineaza hiperlegal,ba mai dau si sfaturi concurentei in domeniu,care ,cica,ar fi in neregula...

Ok. cum comentezi,tarabostes??

Io comentez asa:Liga si-a marit numarul de participanti,concursurile s-au tinut conform calendarului competitional,premiile s-au dat.Concurenta?A dat din gura, acuzind lucruri pe care nu le-a putut dovedi,ba mai mult nu si-a tinut nici macar promisiune premiilor anuntate.Punct.Ei ,ce mai zici ,tarabostes?S.G. nu e mort,stai ca iti dau io tie,sinapsoidule..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 13 Oct 2010, 10:20

:lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Oct 2010, 15:56

Ca raspuns la ultimele postari ale sinapsoidului,io cred ca risetele acelea sint de fapt spume la gura ,ca n-a murit S.G.,ASA CUM VREA GERULA...

.

Închis