Bre Gerulo,io iti dau un sfat amical.Vezi ca nu toata lumea iti inghite chestiile de gen"fiu de procuror comunist.Pe aici ti se inghit mare parte ,pentru distractia colectiva,daca nu te-ai prins...Da vezi ,ca la vecini,sa te iei asa,de tata,de bunicu,care ce a facut ,ce a pacatuit,...nu da chiar bine.Vezi ca altii nu stiu de gluma.Aici esti la spinningari,noi intelegem multe,da altii...odata te trag in....rubesiana ai grija...
Buun ,acuma sa vedem cu premiile....Deci ,nea Fane anunta cu surle si trimbite un val de concursuri,spinning,stationar,crap(?)unu mai bine organizat ca si altul,premii,facililitati pentru membrii....foarte bine.Se tine concursul de stationar,se dau diplome,cupe,neste maruntisuri,si cind sa se dea banii.........vid total.......Normal ,baietii de acolo sint stupefiati.Apoi apari tu si incepi sa le spui ca de fapt,ar trebuii sa fie echidistanti si sa vedem ce se intimpla.
Si nu se intimpla nimic.Ar fi putut sa fie ceva de genul:sa apara nea Fane si sa zica:"mai baieti,ceva probleme organizatorice,nu stiu ce,banii ii ve-ti primi pina in data de."
Tu in locul baietilor de la stationar cum te-ai fi simtit?Ai?
Buuun.Apoi,dupa ce trec zilelele si teapa este din ce in ce mai evidenta,vii tu,si le spui ca de fapt reactia lor este gresita ,ca mai sint cazuri cind....bla,bla,bla,...gargara.Vreo doi de pe acolo te contreaza,tu nu poti sa te abtii si-i contrezi inapoi,si zbang un picior in fund..Deci,tu ai fost banat ,eu n-am fost banat.Am luat doar o scatoalca peste gura...
Acuma in loc sa-ti vezi de treaba ta,te iei de baietii de acolo.Pai ii frumos?Ia-ti mai, pastilele...A era sa uit ,a aparut in peisaj ,o informatie din partea d-lui Diaconita,cum ca premiile se vor da,dar a fost piedica nu stiu ce aviz,.....Apoi ,s-a scris pe acolo ca nea Fane are nu stiu ce lucrari catre Hidroelectrica,si in contrapartida primeste sponsorizare ,ceva de genul...Deci ,baieti,la roaba..

.Hai ,carati balastrul,ca vine sponsorizarea

Vedeti, daca veneati la rumegus,acuma erati cu mina formata,si stiati care ii minerul sting si care-i minerul drept la roaba.Hai ,baieti cu roaba nainteeeeee,mars..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.