TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Oct 2010, 19:59

Gerula tati ,io cred ca ai confundat pastilele...stiu ,stiu,toate arata la fel sint albe,si sint proiectile aproape perfecte pentru prastiuta...Las ca treci tu si peste asta...

Si zici ca Adelin a pierdut disputa lui eterna cu Gerula??Pai daca disputa asta este eterna,cum naiba sa o piarda?Ca asta ar presupune un final,nu?Dar tu zici ca este eterna....Ma rog ,am vazut si in cazul pozelor de la tirg ca tu ai o perceptie cel putin ciudata a realitatii da ,ma rog ,treaba ta.

Si zii te bucuri ca Adelin nu mai este in Master?Pai,dupa un concurs cistigat pe locul 1,concurs la care unii au venit cu pistolul,plus o nominalizare din partea revistei A.V.P..,ca cel mai bun debutant,normal ca te roade invidia...Da de salaul acela din primavara,ce zici?Ala din articol?Unii dau bani grei sa prinda asa ceva pe Sarulesti,dar aici la noi in riurile total nepescuite din vestul tarii ,asemenea exemplare abunda...Si cind ma uit la tine in galerie si vad strapii aia ma umfla risul...

Cit despre greseala involuntara ce am facut-o pe tastatura,din cauza degetelor groase cit cremvurstii,imi pare rau.Da ,si domnu Musatescu,a folosit nu putine expresii nu tocmai placute la adresa mea,mirindu-se probabil ulterior,cind a vazut ca nu-mi place sa ma stiu dator...

Da stiu ca domnia sa ii iertator,pentru ca il mai stiu pe unu ce ii punea la indoiala calitatile de pescar si scriitor,ba si arunca noroi pe cartea acestuia care mie imi place foarte mult,si, acuma coabiteaza bine mersi impreuna,ba la anumite intilniri cu fanii intentioneaza sa mearga impreuna...Nu-i asa ce ciudata este viata??? :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Oct 2010, 20:16

Si apropo,trebuie sa te hotarasti:ori Adelin a postat mesaje in timpul concursului,ori "baiatul din W.S.B"..... :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Oct 2010, 20:25

Si zici ca iar te chinuie talentul literar?Si zici ca daca vedem si noi vreo perla sa o semnalam?Ok.Io,...am vazut pe un site ca a anuntat un campionat de stiuca cu premii de fo 7000ron,si cind colo la premiere s-au dat neste gume,neste voblere,ceva fire plus neste scuze,De asta ce zici?Iti dai sema ce greseala de tipar:in loc de 7000ron trebuia sa scrie 70 ....
Da asta ce zici carturar- maria ta??Ii tat una 7000 cu 70??? :roll:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Oct 2010, 06:43

Tarabostes ai luat-o in freza cu Liga.Este cit se poate de legala.Daca n-ar fi legala.nici campionii de anul asta n-ar fi in regula,nu-i asa?Totusi tu i-ai felicitat.....Mamaaa,ti-ai luat yacht?Uite daca este criza,si nu-ti permiti,vorbim cu nea Fane Generosu,si iti da tie gonflabila pe care mi-a promis-o mie.Ti-o cedez bucuros,,,numai sa fii fericit... :lol: :lol:

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Oct 2010, 07:54

fan G E R U L A scrie:Adeline,
Unde zici c-ai scris cu utilizatorul Adelin ca Malin e pescarul degetel? Hai ca altfel vorbim degeaba.
N-am oglinzi pe tastatura si daca aveam sigur nu-l vedeam pe Gerula-n ele. Da tu mai ai numai un pic pana o sa-l visezi si ziua.
Mai, ce nu iti dai tu seama in nemernicia ta e ca nu poti fi confundat...la inceput ai incercat sa scri mai altfel (cu toate ca nu ti-a iesit si din prima te-am mirosit) dar degeaba...cred ca ar trebui incerci ceva nou... ceva sa nu putem zice toti in cor:"...aaaah e Claponul!" :cry: ...nu stiu daca am fost destul de explicit, dar daca te-ai vedea din exterior ai intelege perfect despre ce vorbesc. Deja ai ajuns la fel ca si celelalte clone ale tale...pacat ca nu am chef sa caut si sa iti dau exemple concrete de expresii, dar poate are timp cineva si se pune la scotocit sa vezi despre ce vorbesc.
Esti (poate ti-am mai spus si scuze daca ma repet) ca o reclama care se repeta...sti exact ce o sa urmeze si nu mai e interesant. :cry:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 12 Oct 2010, 10:04

Adeline,
Ti-am mai scris si ieri, daca in momentul asta greu pentru tine te ajuta sa-mi spui ca sunt eu Gerula nu-i bai, sunt bucuros sa te ajut.Cu toate ca nu iese de niciunde asta.
Dar vad ca tot nu mi-ai spus unde ai scris tu cu utilizatorul Adelin ca Malin Musetescu e pescarul degetel?
Cine-i interesat de discutia despre inregistrarea neinregistrata a ligii sa

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Oct 2010, 10:55

fan G E R U L A scrie: Dar vad ca tot nu mi-ai spus unde ai scris tu cu utilizatorul Adelin ca Malin Musetescu e pescarul degetel?
.
Alt cliseu tipic claponian....intrebarea care se repetata...ce mai lipsea e sa zici ca daca iti raspund la intrebare o sa imi rspunzi si tu mie la te miri ce ...dar cum nu ai la ce sa imi raspunzi cliseul nu e complet.
Uite ca sa iti fac jocul iti zic: nu stiu sa-i fi zis lui Malin pescarul degetel... dar ce relevanta are ca nu inteleg?!Chiar nu pricepi ca ce am avut de spus am spus?!...gata, episodul l-am incheiat...nu tin la suparare si nu port ranchiuna nimanui....nici macar tie. :lol:...desi e greu de crezut.
WSB CLUB

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 12 Oct 2010, 16:34

Adeline,
Intrebarea care se repeta ti-a pus-o si Malin Musetescu cam de patru ori la rand, cand te-ai laudat cu utilizatorul semlecangheorghe ca vii la Bucuresti sa faci si sa dregi. Nu sunt Gerula, nu sunt Malin, nu sunt Fane Popescu. Certurile tale cu Gerula ma intereseaza doar pentru a s-au suprapus pe problema inregistrarii neinregistrate a ligii si pe frauda comisa de colegul tau de club Stefan Dinu. Daca nu te bagai cu utilizatorul semlecangheorghe nu aveam nimic de impartit, eu mi-am facut utilizator aici dupa ce Gerula l-a facut de ocara pe Mihuta in treaba cu targul.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Oct 2010, 16:50

Mars la doctor, clona !!! :arrow:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Oct 2010, 17:43

Mai clona tu nu intelegi ca Semlecan Gheorghe e un om liber sa zica ce vrea.Nu ma poti acuza de ceva fara sa ai dovezi...DOVEZI CLAPOANE, nu inventii!

Pana atunci... MARS CLONA! :arrow:
Ultima oară modificat 12 Oct 2010, 20:20 de către Adelin, modificat 1 dată în total.
WSB CLUB

Închis