Si zici ca Adelin a pierdut disputa lui eterna cu Gerula??Pai daca disputa asta este eterna,cum naiba sa o piarda?Ca asta ar presupune un final,nu?Dar tu zici ca este eterna....Ma rog ,am vazut si in cazul pozelor de la tirg ca tu ai o perceptie cel putin ciudata a realitatii da ,ma rog ,treaba ta.
Si zii te bucuri ca Adelin nu mai este in Master?Pai,dupa un concurs cistigat pe locul 1,concurs la care unii au venit cu pistolul,plus o nominalizare din partea revistei A.V.P..,ca cel mai bun debutant,normal ca te roade invidia...Da de salaul acela din primavara,ce zici?Ala din articol?Unii dau bani grei sa prinda asa ceva pe Sarulesti,dar aici la noi in riurile total nepescuite din vestul tarii ,asemenea exemplare abunda...Si cind ma uit la tine in galerie si vad strapii aia ma umfla risul...
Cit despre greseala involuntara ce am facut-o pe tastatura,din cauza degetelor groase cit cremvurstii,imi pare rau.Da ,si domnu Musatescu,a folosit nu putine expresii nu tocmai placute la adresa mea,mirindu-se probabil ulterior,cind a vazut ca nu-mi place sa ma stiu dator...
Da stiu ca domnia sa ii iertator,pentru ca il mai stiu pe unu ce ii punea la indoiala calitatile de pescar si scriitor,ba si arunca noroi pe cartea acestuia care mie imi place foarte mult,si, acuma coabiteaza bine mersi impreuna,ba la anumite intilniri cu fanii intentioneaza sa mearga impreuna...Nu-i asa ce ciudata este viata???