TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 11 Oct 2010, 08:58

NU PUNE MANA !!! scrie:Bietul handicapat ar vrea sa-l ia pe Didel ca martor ca modigliani si indian **** sunt doua persoane diferite. Mai prostea, faptul ca tu i-oi fi prezentat vreodata lui Didel un cetatean oarecare ca fiind indian **** nu schimba cu nimic datele problemei.

Postarile facute in cotetul lui rasulescu de pe conturile modigliani si indian **** sunt atat de evident facute de acelasi om, ca nu mai e nevoie de nici o dovada. Cum spuneam, ai tu putina rabdare ca o sa-mi explici fata in fata cum e cu modigliani, cat de curand
Mai cretinutule , .......... am auzit chiar ca te cunosti cu Didel si c-ati si fost la peste impreuna . Mai handicapat sef , ......... suna-l si-ai sa afli de multele sute de pescuieli , sprituri , lucrari , si altele ..... facute de el impreuna cu mine . Si-ai sa mai afli de cele cateva zeci de pescuieli , sprituri si alte intrevederi dintre el si Indianu' . Si de alte multe la care-am participat toti trei ( sa nu mai vorbesc de multi altii care ar putea confirma ce spun eu aici ) .

Boule ..... . Nici daca-ti confirma in clar ca suntem doi insi diferiti tu n-ai cum sa intelegi . De ce ? Simplu ! Poza aia cu borcanul din paginile din urma ..... nu contine un rahat . Ci propriu-ti creier ! Ori , cu asa ceva in cap ..... n-ai , nene , cum sa procesezi o asemenea informatie .

Esti dus . Esti o cauza pierduta .

...................................

Stii ce ? Chiar esti mult prea imbecil sa ma mai straduiesc eu sa te conving de ceva . Tu nu esti off topic , tu esti off planet , nenicutule ! ..... Da-i drumu' d-aici .......

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Oct 2010, 09:55

Ba tre' sa recunosc ca sunt uimit de o treaba....Toata lumea stie ca nu e bine sa te pui cu nebunul, ca are energie multa de consumat...ce m-a surprinde pe mine e cata energie are Gigi (alias S.G.) care se incapataneaza sa ii dovedeasca claponului dovedit ca nu e clona mea. :cry:

Io i-am zis sa renunte, ca oricum nu il poate cnvinge pe androgin ca s-a inselat....oricata energie ar avea Gigi de ars nu cred ca o sa ii faca fatza claponului atomic.

Imagine
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Oct 2010, 12:34

Amice, eu nu-mi consum propria energie,o redirectinez inapoi pe a lui.. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Oct 2010, 15:39

Ei Gerulica,meriti felicitari.Ai vazut daca iei pastiluta.Ai reusit si tu o abordare echidistanta.Bravos inca o data.Si pentru cistigatorii turneului si pentru tine...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 11 Oct 2010, 16:31

Domnilor forumisti,

Chiar sunt surprins de epilogul trist al povestii zanatice cu utilizatorul semlecangheorghe. Vazusem ca Adelin nu a avut intelepciunea de a invata barem din propriile greseli, insa tot nu m-as fi asteptat sa neglijeze concursul intr-o incercare disperata de a mai convinge nici el nu stia pe cine ca utilizatorul semlecangheorghe nu ii apartine. Din pacate, greseala facuta de data asta l-a costat retrogradarea din Liga Master[/url], pentru ca spinningul nu poate fi pacalit pescuind intre doua mesaje scrise in fuga pe celular.
Poate ca lectia primita la sfarsitul saptamanii trecute il va invata ca, pe termen lung, nu renteaza sa faci un utilizator cu care sa ataci murdar oameni ca Malin Musetescu. Deoarece, facand asta, a pierdut pe toate fronturile. Si-a pierdut obrazul fata de cei pe care i-a laudat ca Adelin si i-a atacat din spatele lui semlecangheorghe, a pierdut disputa lui eterna cu Gerula si a pierdut, pana la urma, si locul din Divizia Master, pentru care facuse eforturi atat e mari pe durata unui intreg an competitional.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Oct 2010, 17:00

Da, recunosc tot....am pierdut!....am pierdut razboiul cu claponul dovedit, am pierdut locul in Master, mi-am pierdut obrazul in fata celor pe care i-am laudat , dar i-am atacat in spatele clonei.... :roll: Stai ca aici ceva nu se leaga...pe cine am laudat si apoi l-am atacat sub alt nume?! Pe Malin?!...Revista Superpesca?!...pai ce am avut de zis am zis in fatza frate nu m-am scuns....si bai androgine, da jos masca si fi barbat odata-n viatza, nu mai vorbi de sub cearceaf, ca daca voia cineva sa te baneze erai deja banat, de ce esti prost, atata timp cat faci trafic ca papagalu' esti tolerat, nu ti-e clar?. :lol: :lol: :lol:Hai da-ti cearceafu' jos de pe cap si arata mustatza! :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 11 Oct 2010, 17:34

Adeline,
Nu pot decat sa ma bucur ca, numindu-ma pe mine ca fiind Gerula, iti faci o bucurie in acest moment greu pentru tine. Trebuie sa te dezamagesc insa, nu sunt Gerula, si daca citeai ce-am scris la sectiunea unde se dezbate inegistrarea neinregistrata a Ligii, ti-ai fi dat seama imediat ca Gerula nu-si putea pune clubul sa ceara crearea unui topic pe privat la Liga. Ca n-are club.
Nu te mai amagi, revin-o la realitate. Sau arata-mi unde l-ai numit pe Malin pescarul degetel folosind utilizatorul Adelin, nu utilizatorul semlecangheorghe.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Oct 2010, 17:58

Fetita pana la capat!
Daca pana la urma problemele lui au devenit problemele tale, te-ai gandit ca poate eu am dreptate...n-ai cumva o oglinda langa tastatura?!...arunca un ochi si s-ar putea sa ai o surpriza si cel pe care-l venerezi sa iti zambeasca sagalnic de dupa sticla! :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 11 Oct 2010, 18:42

Adeline,
Unde zici c-ai scris cu utilizatorul Adelin ca Malin e pescarul degetel? Hai ca altfel vorbim degeaba.
N-am oglinzi pe tastatura si daca aveam sigur nu-l vedeam pe Gerula-n ele. Da tu mai ai numai un pic pana o sa-l visezi si ziua.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 11 Oct 2010, 19:56

Nu sunt Gerula , nu sunt Gerula....jalnic esti defapt..un las , cum ti-am zis si in PM...Un las pana la capat. Ai tu Club , cum am si eu...Clapy.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Închis