Mai cretinutule , .......... am auzit chiar ca te cunosti cu Didel si c-ati si fost la peste impreuna . Mai handicapat sef , ......... suna-l si-ai sa afli de multele sute de pescuieli , sprituri , lucrari , si altele ..... facute de el impreuna cu mine . Si-ai sa mai afli de cele cateva zeci de pescuieli , sprituri si alte intrevederi dintre el si Indianu' . Si de alte multe la care-am participat toti trei ( sa nu mai vorbesc de multi altii care ar putea confirma ce spun eu aici ) .NU PUNE MANA !!! scrie:Bietul handicapat ar vrea sa-l ia pe Didel ca martor ca modigliani si indian **** sunt doua persoane diferite. Mai prostea, faptul ca tu i-oi fi prezentat vreodata lui Didel un cetatean oarecare ca fiind indian **** nu schimba cu nimic datele problemei.
Postarile facute in cotetul lui rasulescu de pe conturile modigliani si indian **** sunt atat de evident facute de acelasi om, ca nu mai e nevoie de nici o dovada. Cum spuneam, ai tu putina rabdare ca o sa-mi explici fata in fata cum e cu modigliani, cat de curand
Boule ..... . Nici daca-ti confirma in clar ca suntem doi insi diferiti tu n-ai cum sa intelegi . De ce ? Simplu ! Poza aia cu borcanul din paginile din urma ..... nu contine un rahat . Ci propriu-ti creier ! Ori , cu asa ceva in cap ..... n-ai , nene , cum sa procesezi o asemenea informatie .
Esti dus . Esti o cauza pierduta .
...................................
Stii ce ? Chiar esti mult prea imbecil sa ma mai straduiesc eu sa te conving de ceva . Tu nu esti off topic , tu esti off planet , nenicutule ! ..... Da-i drumu' d-aici .......