TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Oct 2010, 19:06

Bre Gerulo,mai lasa taica legile alea ca mi se face pielea de gaina cind vad atitea paragrafe,coduri,bla,bla,bla si bla,bla,bla.Las ca altii is in regula cu ele ,cu numere,cu C.I.F.uri,R.A.F.U.-uri si pilafuri,numai ca le merge prost in alta parte.Uitate la nea Fane ,pretenu tau.Ii in regula cu toate.Numai cu pusul in practica nu.Ce zici de ce ti-am scris azi dimineata?N-ai nimic de zis?Taci ca un las ce esti...Te cunosc eu...
Da mai ,daca tot nu-i in regula actul ala buclucas ,du-te fa plingere,ce mai stai?Restabileste legalitatea.Pai se poate?Un terminator ca tine nu poate dormi linistit cind se incalca legea asa de flagrant.Te autosesizezi,nu?? :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 13 Oct 2010, 19:47

Adeline,
Eu nu cred in ruptul capului ca Gerula o sa faca vreo plangere impotriva Ligii. Dar Fane Popescu sigur o sa faca, imediat ce-i ies actele la federatia pe care o face. Si in clipa aia tu cu Mihuta si cu Dinu o sa fiti buni de plata fata de toti membrii cluburilor afiliate. Pentru ca v-ati tinut de glume proaste cand Gerula ne tragea de maneca sa ne arate ca Dinu ne-a lasat neinregistrati.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Oct 2010, 20:15

Clona.....mars la roaba :lol:Umbli cu mesaje predefinite,ai?

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 13 Oct 2010, 20:27

fan G E R U L A scrie:Adeline,
Eu nu cred in ruptul capului ca Gerula o sa faca vreo plangere impotriva Ligii. Dar Fane Popescu sigur o sa faca, imediat ce-i ies actele la federatia pe care o face. Si in clipa aia tu cu Mihuta si cu Dinu o sa fiti buni de plata fata de toti membrii cluburilor afiliate. Pentru ca v-ati tinut de glume proaste cand Gerula ne tragea de maneca sa ne arate ca Dinu ne-a lasat neinregistrati.
Vad ca faci si tu ca si claponul dovedit o fixatie pt de mine, se ia sau am avut ceva de impartit la vre-o etapa de emani agresivitate prin toti porii....m-ai vazut pe mine sa ma implic in vre-o discutie despre legalitatea ligii de spinning?!...nu cred, pt ca nu ma intereseaza subiectul!

Asa ca nu pot sa iti raspund altfel decat cu deja familiarul:

"MARS CLONA!!!" :arrow:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Oct 2010, 20:30

Naa ai vazut?Asta-i Adelin,finut si rational.Nu ca mine din albricht,si zgrunturos ca un smirghel...El este el,eu sint eu,ai bagat la cap ,clona???

Ciudat cind posteaza Fan Gerula, dincolo, nu mai scrie nimeni ,decit mesaje extrem de scurte :lol: :lol:

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 13 Oct 2010, 23:04

gigi, ma prinsai intr-un final, optiunea cu ultima pagina (pe care un vizitator nu si-o poate activa) ii dezactivata pentru ca "mai multe clickuri - mai multe sanse de castig" :lol: intelegi tu, daca io dau click pe topicu cu actele LRS ma duce la prima pajina (pe care ar trebui sa o cetesc de fiecare data cand se posteaza ceva nou :lol: :lol: :lol: jalnic noh) si apoi mai trebe sa dau click la ultima pajina sa cetesc postarea noua, daca la fel faci si tu sunt deja 2 click-uri in plus care creste ceva indexare la google sau cine stie ce rating :lol: e cu talc bre, altfel nu inteleg, chiar lipsit de sens sa tocesti mouse-ul ... bre Gerula mai citeste si tu despre web design si nu mai pune atata accentu pe SEO ca dejaba esti pe locul 5 la google daca ai 100000 de vizitatori si numa 200 de membri de 2 ani :lol: :lol: :lol: daca as fi user (nepriceput sa-mi activez optiunea cu ultima pajina si lenes in a ceti tu ca ai scris undeva cum se face) nu as avea chef sa postez la un subiect daca tot tre sa dau click la ultima pagina de fiecare data :P ii spre binele tau, faci cum vrei noh, internetu e sa te misti repede si sa fi fudul in acelasi timp, daca un site nu inlesneste usurinta utilizarii de catre useri, e pa :wink:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 13 Oct 2010, 23:39

fane Gerulo nu mai are rost sa iti faci reclama la fituica ta de forum paicilea ca de acum iainte iti editez toate mesajele....adica dai trimitere la un link :arrow: japss!...l-am taiat si crede-ma ca o fac cu muuulta placere.Deci faptu' ca imi dai de lucru nu ma supara deloc, asa ca nu te mai obosi sa iti subtziezi vocea ca nu tzine.Potzi sa ne faci trafic aici pe rapitori.ro cat vrei, dar fara adrese de .info!

Ai inteles CLAPOANE?! :arrow:

Poate o sa iti facem niste reguli speciale, numai pt tine.
O sa propun adminului sa permita ....ba nu sa le impuna tuturor useri-lor care intra in dialog cu tine sa te jigneasca inainte de orice discutie...daca vor pot chiar scuipa pe monitor, o harca nu mai mult.....Tu in schimb nu ai voie sa jignesti sau sa fi obraznic cu nimeni aici....ai destule drepturi la tine la OTV.info

Clapoane, ai grija ca sti ca aici e forumul lui RASULESCU deci e dictatura, chiar tu ai zis-o si sti ca nu glumesc cand iti spun ca daca ai calcat pe bec------> JAPSSS!...si vine BAN-ul.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 14 Oct 2010, 07:05

A prins tupeu jigodia. La inceputul lui Fan GERULA se mai prefacea ca nu e el, se obosea sa para altul de la Liga, dar acum s-a dat pe brazda. Cred ca e timpul sa ii dati peste gura cu banul. Devine plictisitor ! :arrow:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 14 Oct 2010, 07:06

Adelin scrie: O sa propun adminului sa permita ....ba nu sa le impuna tuturor useri-lor care intra in dialog cu tine sa te jigneasca inainte de orice discutie...daca vor pot chiar scuipa pe monitor, o harca nu mai mult.....:
:lol:,... asta da comportament de MODERATOR :!:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Oct 2010, 08:20

Ma chinui sa fiu cat se poate de corect fata de acest user si o sa urmaresc ca nu cumva sa faca cineva vre-un abuz....androginul e un foarte sensibil si nu as vrea sa-l pierdem din nou. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

Închis